Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mava píše:
Má drahá polovička spí v tričku a boxerkách a zá:,–(ně na peřině. Ten chlap se vůbec nezakrývá![]()
A to já jsem zachumlaná v peřince pěkně od hlavy až k patě…
hele nemluvíš o mojí rodině? Máme to stejně ![]()
a Anetka je po mě v tom, že ponožky z nohou sundá i ve spánku, ale po manželo v tom, že spí odkopaná
Ahoj, dobrá diskuse - docela se bavím ![]()
Já - obyčejné tričko (bez kalhotek..... )
Přítel - nahý ( taky na peřině)
Tak, drahá polovička spává v o číslo větších trenclích aby ho to náhodou někde netlačilo
a někdy v tričku.
Hele, ta pánská košile je super, dokonce jsem k ní někde viděla i čepičku ![]()
Manžel spi v lete v boxerkach a v zime spi v pyzamu - plateny kabatek a kalhoty.
Tak já spím jen v triku, na návštěvě ještě v kalhotkách, nebo kraťasech. No a můj drahý spí nahý.
andela píše:
A ještě se optám .. co vaše drahé polovičky???Můj spí v pánské noční košili (má s dlouhým i krátkým rukávem) a když už ho v tom někdy někdo vidí, tak se děsně diví a chechtá
No, já se ani tak nedivila, spíš chechtala
![]()
Já spávám v tričku-tílku s kalhotkama, na návštěvách v „letním pyžámku“, i když je zima - vždycky totiž dostanu nějakou super teplou peřinu ![]()
A můj drahý spí nahý, to už musí být, aby měl tričko. Do pyžama (pánského a jakéhokoliv stylu a střihu) ho nikdo nedostane.
Violet píše:andela píše:
A ještě se optám .. co vaše drahé polovičky???Můj spí v pánské noční košili (má s dlouhým i krátkým rukávem) a když už ho v tom někdy někdo vidí, tak se děsně diví a chechtáNo, já se ani tak nedivila, spíš chechtala
Já spávám v tričku-tílku s kalhotkama, na návštěvách v „letním pyžámku“, i když je zima - vždycky totiž dostanu nějakou super teplou peřinu![]()
A můj drahý spí nahý, to už musí být, aby měl tričko. Do pyžama (pánského a jakéhokoliv stylu a střihu) ho nikdo nedostane.
sem se tu až nahlas zasmála
nejedná se jen o tebe, on na to kouká každej …
a teda nechápu co je na tom k smíchu .. to je jako delší triko … šak nemá košili jak ing. Křeček ![]()
hele a nemusíš tu tak nahlas vykřikovat žes viděla mého drahého v „negližé“
jak to pak vypadá
![]()
andela píše:Violet píše:andela píše:
A ještě se optám .. co vaše drahé polovičky???Můj spí v pánské noční košili (má s dlouhým i krátkým rukávem) a když už ho v tom někdy někdo vidí, tak se děsně diví a chechtáNo, já se ani tak nedivila, spíš chechtala
Já spávám v tričku-tílku s kalhotkama, na návštěvách v „letním pyžámku“, i když je zima - vždycky totiž dostanu nějakou super teplou peřinu![]()
A můj drahý spí nahý, to už musí být, aby měl tričko. Do pyžama (pánského a jakéhokoliv stylu a střihu) ho nikdo nedostane.![]()
![]()
a teda nechápu co je na tom k smíchu .. to je jako delší triko … šak nemá košili jak ing. Křeček
hele a nemusíš tu tak nahlas vykřikovat žes viděla mého drahého v „negližé“jak to pak vypadá
![]()
![]()
No no, vždyť se zas tak nestalo, navíc on se styděl víc než já ![]()
Violet píše:andela píše:No no, vždyť se zas tak nestalo, navíc on se styděl víc než jáViolet píše:andela píše:
A můj drahý spí nahý, to už musí být, aby měl tričko. Do pyžama (pánského a jakéhokoliv stylu a střihu) ho nikdo nedostane.![]()
![]()
a teda nechápu co je na tom k smíchu .. to je jako delší triko … šak nemá košili jak ing. Křeček
hele a nemusíš tu tak nahlas vykřikovat žes viděla mého drahého v „negližé“jak to pak vypadá
![]()
![]()
to on se styděl jen že obnažoval holá lýtka
ne že byl v noční košilce
![]()
Ahoj ![]()
Nahá celoročně
V tričku když máme doma návštěvu, když spím někde tak něco celozahalujícího ![]()
Taky se docela bavím - já spím nejraději nahá, ale ne nejčastěji…nejčatěji mám asi noční košilku - jak by řekla naše babička „nočnici“ a protože kojím tak i podprdu
a kalhotky mám taky vždy
Jinak bych obpravdu spala nejraději nahá, kdyby to okolnosti dovolovali.
A teď něco pro zasmání…má drahá polovička spí ve volnějších boxerkách a tričku a k tomu v šále - šálu si dává, prý aby mu netáhlo na krk
Ponožky nepočítám, někdy si je i sundá ![]()