PROSÍM O RADU S PRCKEM

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19296
3.8.08 12:34

PROSÍM O RADU S PRCKEM

Ahoj všichni,můžete mi poradit?
V pátek máme jít s nejmenším (8.měsíců) na předoperační vyšetření NA LAČNO! A teď k problému.....Jak to udělat? Radeček ještě v noci baští. Většinou tak 2× od půlnoci do rána. To ho mám nechad plakat hlady??? :( Nebo nakojit můžu? A kdy naposled?
Moc děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
583
3.8.08 12:55

obávám se, že to budeš muset vydržet, prostě mu nedat… i přes pláč, zkus ho místo toho nějak zabavit.. holt, jinak to nejde. Přeji ať vyšetření dopadne co nejlépe:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
3.8.08 13:10

No já se obávám, že našeho hladovýho Kubu bych fakt bez jídla neudržela, aspoň v těchto měsících, zabavit by nehrozilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1456
3.8.08 13:24

Jirabobes ja bych mrnouse klidne nakojila. Myslim, ze takove 2 hodky pred odberem staci. Jen bych sestricku upozornila, kdy jsi naposled kojila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
3.8.08 13:27

Danco, já mám zkušenosti s tím, že před narkozou jsem Míše nesměla fakt nic dát a taky se to zvládlo, ne nadarmo požadují, aby se dodržela nějaká lhůta před odběrem-radši vydržet pláč než mít zkreslené výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
3.8.08 13:50

Pred narkozou se nesmi dat piti ani jidlo, aby se to dite neudusilo, kdyby zacalo zvracet, at jidlo nebo piti. Min 5hodin pred zakrokem.
 kac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
3.8.08 14:14

Děkuji moc za reakce.
Teď v pátek ještě nejde pod narkózu.To půjde až 13.8. V pátek jde na předoperační odběr krve.

A k tomu nejezení…Vždyť když se stane havárka nebo něco akutního,tak se přece taky nečeká 5 hodin na vyprázdnění žaludku. :? Jen mi to nejde do hlavy. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
3.8.08 15:55

Já si taky nedokážu představit ten hladový řev, kdyby malý, když byl miminko, nedostal svoje mlíko :roll:

Ale třeba to zvládnete bez většího trápení. Držím palce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
3.8.08 16:25

nečeká, jasné, záchrana života je priorita..ale je větší riziko vdechnutí zvratků atd, takže tím půstem se lékaři snaží komplikacím předejít.
Věř, že to zvládnete, není to až tak hrozné. Držím palce k operaci a rychlé rekonvalescenci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
3.8.08 20:26

Ahoj,
já bych rozhodně před odběrem krve nenechala hlady brečet a před tou operací bych si našla více informací o pro a proti a podle toho se rozhodla..to je můj názor :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
3.8.08 20:32

dcera měla po úraze narkozu každé 2-3dny. Když jsem poctivě dodržela půst, probrala se v pořádku, nezvracela. Bez půstu (když moc prosila, dala jsem jí pouze MM, nic jiného, 2h před narkozou už nic) zvracela šíleně.

U vyšetření to je asi něco jiného, tam ta pauza nemusí možná být tak dlouhá, jde o to jaké kategorie budou vlastně hodnotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
3.8.08 20:55

Pokud budeš jen kojit, určitě bych v noci nakrmila. Max 2-3 hodiny před vyšetřením bych nekojila. Zeptala jsi se doktora?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
3.8.08 22:20

Tak prostě zítra zavolej dětské doktorce a zeptej se. Jejích doporučení bych se rozhodně držela. Neriskovala bych, že bych tam musela ještě jednou.
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
3.8.08 23:47

Moc vám všem děkuju.Zítra se zajdu zeptat,jak je to s tím hladověním před těm odběry. Snad to nebude muset být tak dlouho.Manžel bude mít noční dvanáctku,tak to bude ještě náročnější. :(
A taky zkusím zavolat do nemocnice a uvidíme.
Ještě jednou moc všem děkuji. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
4.8.08 13:42

Ahoj.
Tak jsem se byla ptát,jak je to s kojením před těmi odběry.A je to dobréééé.Vzhledem k tomu,že nepotřebují znát hladinu glukózy,tak můžu kojit normálně. :D
V té nemocnici to budeme muset nějak vydržet.Pět hodin před zákrokem nesmí nic jíst. :roll: :(

Ještě jednou moc děkuju za reakce. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová