Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Debata v našem deníčku mě přiměla k diskusi pro celé emimino a to:
V čem nejraději spíte, když jste doma? (nemyslím, jestli v posteli apod, ale co máte na sobě) ![]()
Já spím nejraději nahá - jednak je to (slovy kolegyně z deníčku) „ehm praktické“
a jednak je mi tak skutečně příjemně a nic mě nikde neškrtí, nepřekáží. Navíc jsem ráda zachumlaná pod peřinou, tak by mi bylo teplo.
Na návštěvách samozřejmě spím v košili nebo triku s kalhotkama, podle toho, co si přibalím.
Už se těšim, jak tahle anketa dopadne, jsem docela zvědavá ![]()
Příspěvek upraven 24.08.20 v 15:08
Ahoj
Já nejraději spím nahá.Ale v období kojení a těsně po ukončení kojení spím v tričku nebo vršku od pyžama.
Na návštěvách v tričku a kalhotkách. ![]()
Ahoj,
my mame porad otevrene okno u postele, tak pres zimu spim ve flanelovem pyzamu se snopym z HM a ted pres leto naha nebo v kalhotkach. A vim, ze to neni vubec sexy, ale ja jak v lete, tak v zime spim v teplych ponozkach.
kristynab - sexy nesexy, taky někdy spávám v teplých fuskách a v tričku!!! Prostě je mi někdy i v létě zima na nohy
Jinak spávám nahá, někdy v tričku a někdy v „kabátku“ od pyžama!
Kristynab - já s ponožkama na nohou neusnu a když jo, tak je ve spánku skopnu
teda ve spacáku ve stanu nebo ve velké zimě jo, ale to je jen výjimečně
koukám, že v anketě je to zatím celkem vyrovnaný ![]()
Ale jo klidně to na sebe prásknu, to „ehm praktické“ vypadlo ze mě. Ale napsala jsem to tak, jak to je. ![]()
Jinak co máme dítě je to většinou tričko a kalhotky. Dle nálady noční košilka a v zimě dlouhý rukáv a nohavice.
Ponožky nesnáším a nějak je nemůžu ani dávat svému dítku, které si je občas raději vytáhne samo. ![]()
Sandři nepsala jsi, že nestíháš… ![]()
Je mi to jedno, hlavně že spím ![]()
![]()
střídám trika a noční košilky, podle nálady. Nebo v hicech jen spodní prádlo…
NiKi
Toz ja spim taky naha a jedine co na sobe mam jsou teple fusakle
Hlasuju pro noční košili s krátkým rukávem. V dlouhém rukávu nebo pyžamu bych neusnula, natož ještě v ponožkách
… M.
V zimě jedině - teplé pyžámko a tlusté ponožky
…jo ale na návštěvách předstírám, že jsem normální a spím v tričku a kalhotkách ![]()
oblíbila jsem si saténové košilky, jsou pro mě tak akorát … tak spím v tom. Dřív před dítkem jsem spala nahá, v těhu jsem měla bavlněné košile bo jsem se s pupkem celá nahá kapánek styděla
… Na návštěvy jsem měla spešl triko a kraťasy … teď jsem si pořídila lehoučký župánek (s nějakejma houbičkama či co to je) abych na návštěvě nechodila v košilce
a košilku mám na návštěvy dlouhou. Jinak doma pod zadek.
Kraťasy i kalhotky mi vadí … takže spím s holou riťkou
(chudák dítě)
A ještě se optám .. co vaše drahé polovičky???
Můj spí v pánské noční košili (má s dlouhým i krátkým rukávem) a když už ho v tom někdy někdo vidí, tak se děsně diví a chechtá ![]()
Tak já se taky přidám. Já spávám nahá, někdy v košily s krátkým rukávem nebo v dlouhém triku. Na návštěvách spím v košily a kalhotkách.
Má drahá polovička spí doma tak, jak přišel na svět
, na návštěvách v tričku a boxerkách
Mavo - no nestíhačka je nárazová, takže když chvilka zbyde, tak rychle na emimino - to víš závislost je hold závislost ![]()
má drahá polovička spí zá:,–(ně v tričku (s holým trupem nespí ani když jsou vedra (což nepochopím
) a většinou spí v trenýrkách, bez jedině v případě, že je „po“ moc znavený
![]()
ponožky nosí občas
Má drahá polovička spí v tričku a boxerkách a zá:,–(ně na peřině. Ten chlap se vůbec nezakrývá
![]()
A to já jsem zachumlaná v peřince pěkně od hlavy až k patě… ![]()