Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Takže moje stížnost jako první co mě nyní strašně štve: Je plno lidí a hlavně maminek na RD co si stěžujou, že by chtěli pracovat, ale není práce. Je to bezesporu pravda!!! Jen mě prostě štve, že když tu prácí nabídnete tak nad tím lidi ohrnujou nos!!! Tak si říkám opravdu potřebujou ten přivýdělek nebo jen kňouraj
Pak je další věc co si říkám jestli to není blbou nabídkou? Tak já nevím. Další věc co mě štve je, že lidem se nezavděčíš ani kdyby se měl člověk rozkrájet!!! Ach jooo!
Stěžuji si:
je mi na blití ze všech xenofobů, homofobů, rasistů a jiných debilů, kteří chodí po tomto světě! ![]()
uf to se mi ulevilo!!! ![]()
@Anonymní píše:
Takže moje stížnost jako první co mě nyní strašně štve: Je plno lidí a hlavně maminek na RD co si stěžujou, že by chtěli pracovat, ale není práce. Je to bezesporu pravda!!! Jen mě prostě štve, že když tu prácí nabídnete tak nad tím lidi ohrnujou nos!!! Tak si říkám opravdu potřebujou ten přivýdělek nebo jen kňourajPak je další věc co si říkám jestli to není blbou nabídkou? Tak já nevím. Další věc co mě štve je, že lidem se nezavděčíš ani kdyby se měl člověk rozkrájet!!! Ach jooo!
Jo, pokud jsi Avon lady nebo pojišťovák apod. a sháníš k sobě lidi, to bych nos ohrnovala taky. Jinak nad normální prací za pevnou mzdu se nos neohrnuje ![]()
Ne, ono je to zřejmě myšleno tak, že zakladatelka pracuje v nějakém „letadlu“, tuto práci nabídla fňukajícím maminkám, které chtějí práci, ale když jí nabídla tak daly ruce pryč a teď by nám nějak zaobaleně chtěla tu reklamu na práci prozradit ![]()
@Kakika Já vlastním obchod víš, tak nechci aby to někdy náhodou nezašlo tak, že si dělám reklamu
…už jsem se tady od dotyčných stím hodně setkala, tak pro jistotu ![]()
@PetaP @sieta.m vsadila bych boty, že to tak je. A tohle v nás má vzbudit velký zájem a hromadně by jsme měli psát „jééé, a to já bych pracovala až bych brečela, pošli mi SZ“
![]()
@Anonymní píše:
@Kakika Já vlastním obchod víš, tak nechci aby to někdy náhodou nezašlo tak, že si dělám reklamu…už jsem se tady od dotyčných stím hodně setkala, tak pro jistotu
a sháněla jsi prodavačku a někdo ohrnoval nos?
@Anonymní píše:
@Kakika Já vlastním obchod víš, tak nechci aby to někdy náhodou nezašlo tak, že si dělám reklamu…už jsem se tady od dotyčných stím hodně setkala, tak pro jistotu
no a co my s tím, že vlastníš obchod? Jak to tedy souvisí s reklamou, když sis přišla stěžovat? A ne nabízet práci pro tvůj obchod? ![]()
@Žirafátko píše:
Stěžuji si:
je mi na blití ze všech xenofobů, homofobů, rasistů a jiných debilů, kteří chodí po tomto světě!uf to se mi ulevilo!!!
Posílám poukaz na týdenní pobyt na Přednádraží - all inclusive kromě tekoucí vody a kanalizace. ![]()
(VTIP!)
Ne, ne holky mám obchod s oblečení second-hand a bazárek, teď otvírám druhý a hledám prodavačku na 3dny v týdnu mám plno inzerátů, ale nikdo nikde. Tak to nechápu. Nebojte nejsem Avon lady ani žádná blbost
Jen mě napadlo založit téma na stížnosti. Prostě se snažím na všechny životopisy a nabídky odpovědět, jednám na rovinu, ale teď mi vysí plno inzerátu a nikdo nikde, tak já tomu nerozumím ![]()
Zakládám toto téma v mém případě je nutné zachovat anonymitu jelikož moje stížnosti by mohli souviset i s reklamou a tu já si tady dělat nechci
Ale jinak stěžujme si když nemáme komu tady jistě se nazájem podpoříme nebo otevřem oči