Počasí - hrůza!

1325
27.5.13 11:21

Počasí - hrůza!!!

Ahojky všem, také vás štve to počasí - u nás už 3 dny nepřestalo pršet, ani s kočárkem jít ven nemůžu a do obchoďáku s mimčem chodit nechci…Konec května jsem si představovala jinak :cert:…Čím se zabavit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31278
27.5.13 11:23

Taky mi to počasí štve, sme s dítkem zalígrovaný doma, nemůžem sušit seno, v sobotu mám mít velkou grilovací párty u nás na zahradě… :zed:
prostě je to na budku a taky se těším, až už to přestane a bude trochu normální počasí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.5.13 11:23

@marky9 ani nemluv.. dítka jedou zítra na výlet, přitom venku je to spíš na zimní bundu :zed: my teď začali lepit modely z papíru, až tak je to zoufalé :mrgreen: :cert: :mrgreen: co tvořit netuším, válčíme s tím taky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
27.5.13 11:25

U nas je 3 stupne, ale jen mrholi.UZ jsme si zvykli, trva to tyden, co jsme opet zacali topit. V nasem 2+1 je sice mista nic moc, ale holky maji tvoriveho ducha, takze se zabavi :andel:

Ale je fakt, ze jsem nepredpokladala ani v nejdivopcejsim snu, ze si za dva tydny povezu mrne z porodnice ve fusaku :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
27.5.13 11:27

Také chci uspořádat staršímu synovi oslavu 11 narozenin - myslela jsem si, že už se budou koupat v bazénu a skákat venku na trampolíně…doma bych to s nimi asi nepřežila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
27.5.13 11:29

Minulý týden, jak bylo krásně, malej marodil, a byli jsme 5 dní doma. Teď, když je konečně zdravej, venku už 3.den prší. :cert: Jak se zabavit, nevím, všechno jsme už dělali snad 100×. :zed: Musíme vydržet! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
27.5.13 11:29

Tak jsem asi jedina, komu pocasi vyhovuje. Lepsi nez mit od 1.maje vedra, ze se neda ani dychat. Dyt se staci trochu priobliknout a je teploucko :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
27.5.13 11:30

@farska také nemám na malého už moc teplých věcí :| asi budu muset něco dokoupit…Co čekáte? Chlapečka ;)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
27.5.13 11:31

@marky9 Ne:-))
A kombinezu jsem dnes fakt manzelovi ukazala. A podala nalezite instrukce i k fusaku. To je masakr teda-v cervnu z porodky v zimnim :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
27.5.13 11:32

@74paja to jsi šťastný člověk…já bych při vedrech byla naložená v bazénu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
27.5.13 11:34

@farska jak manžel zvládá tolik ženských :P :mrgreen: :lol:…ten můj si teď přál holčičku,,, ale je to Čenda :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
27.5.13 11:35
@farska píše:
U nas je 3 stupne, ale jen mrholi.UZ jsme si zvykli, trva to tyden, co jsme opet zacali topit. V nasem 2+1 je sice mista nic moc, ale holky maji tvoriveho ducha, takze se zabavi :andel:Ale je fakt, ze jsem nepredpokladala ani v nejdivopcejsim snu, ze si za dva tydny povezu mrne z porodnice ve fusaku :oops: :oops: :oops:

Za dva týdny může být s přehledem třicet ;)
I když tchýně říkala, že v TV říkali :mrgreen:, že takovéhle počasí má být 4 týdny :mrgreen:

Ale co, počasí nezměníme, tak nemá smysl se rozčilovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
27.5.13 11:35

To počasí mě taky štve :pocitac: Jsem otrávená a nic se mi nechce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
27.5.13 11:36

@marky9 Jak? Normalne.Je zvyklej:-))
@jenny.fields No praave. vyhled je katastrofalni. DEST-nadprumer, TEPLOTA-podprumer 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
27.5.13 11:37
@marky9 píše:
@74paja to jsi šťastný člověk…já bych při vedrech byla naložená v bazénu :mrgreen:

Taky bych byla nalozena v bazenu, ale zadnej nemam. Panelak mame na jizni stranu, takze tady cely leto pece a my jsme jak v mikrovlnce.
Pocasi, co je ted, je proste bajecny. Vsechno je zeleny. No parada! :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová