Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, ja mam skype. Pokud mas notas s kamerou tak uz nic vic kupovat nemusis, stahnes si a nainstalujes Skype z netu, oni ti pak znamy reknou sve prezdivky, ty si tam zalozis svou, ulozis si je a oni tebe a volate si ![]()
@Hanka79 píše:
Ahojky, ja mam skype. Pokud mas notas s kamerou tak uz nic vic kupovat nemusis, stahnes si a nainstalujes Skype z netu, oni ti pak znamy reknou sve prezdivky, ty si tam zalozis svou, ulozis si je a oni tebe a volate sihttp://www.slunecnice.cz/sw/skype/
s kamerou notas nemam. jinak se vsem omlouvam, ze jsem to vlozila jako anonym, preklepla jsem se a nejde to odkryt, zkousela jsem.dasa
Já mám taky skype a spokojenost..většinu času si tam teda spíš chatuju s kámoškama..ale už jsem párkrát i volala s našima a opravdu stačí si jen ten skype stáhnout a pokud máš kameru v notebooku tak k tomu nic víc nepotřebuješ, protože mikrofony jsou zabudované ve všech pc, takže sluchátka taky nepotřebuješ..leda že bys nechtěla, aby tvůj hovor slyšel někdo jiný, pak si ty sluchátka můžeš připojit..viber zatím nemám..
Ahojky, bydlim v zahranici a skype pouzivam skoro kazdy den, jsem velice spokojena. Pokud mas dobry internet hovory i video jsou super. A skype si stahnes z internetu zdarma. A jak uz rekla @Hanka79 pokud mas notas tak nepotrebujes kupovat ani sluchatka ano kameru ![]()
@Anonymní píše:
s kamerou notas nemam. jinak se vsem omlouvam, ze jsem to vlozila jako anonym, preklepla jsem se a nejde to odkryt, zkousela jsem.dasa
Aha, to nevadi, tak si koupis kameru, ja ji mela na stolnim pc taky, nektere maji uz i mikrofon zabudovany v sobe, ale mne nasi spatne nejak slyseli, tak jsem koupila mikrofon se sluchatkam jeste zvlast,,, uz si presne nepamatuju ceny, ale myslim, ze by jsi se do 500ti stovky mela vejit
v krame ti urcite poradej ![]()
Anonymní píše:
Ahoj lidicky, pritel je mimo CR a taktez cast nasi rodiny pobyva mimo CR, tak bych rada zkusila Skype a Viber.Jsem jelito na techniku, to mi nemusite opakovat, ze jsem blbec.Ale jak se da spojit pres Skype, videla jsem pres sluchatka nebo chat.Da se i pres kameru, ze? Jake mate zkusenosti se Skype? I negativni. A na kolik vyjde vybaveni, sluchatka a tak a kde se to kupuje?.Funguje to i pres notebook nebo mate Skype jen v PC? A vase zkusenosti s Viber? Je jen pro chytre telefony? Pro tablewty ne, ze? Dekuji moc, moc, moc!
![]()
![]()
Viber je jen na chytrých telefonech, zkráceně ten přístroj musí mít SIM kartu, aby Viber fungoval.
Skype rozjedeš skoro na všem, chytrej telefon, tablet, notebook, stolní PC.
A pak taky Skype je i s videem, Viber jen telefonní hovor.
Hanka79 píše:
Aha, to nevadi, tak si koupis kameru, ja ji mela na stolnim pc taky, nektere maji uz i mikrofon zabudovany v sobe, ale mne nasi spatne nejak slyseli, tak jsem koupila mikrofon se sluchatkam jeste zvlast,,, uz si presne nepamatuju ceny, ale myslim, ze by jsi se do 500ti stovky mela vejitv krame ti urcite poradej
Dobré zkušenosti mám s výrobky Logitech, tam by to mělo být slyšet dobře.
Je to sice o pár procent dražší, ale myslím se to vyplatí.
Ahoj lidicky, pritel je mimo CR a taktez cast nasi rodiny pobyva mimo CR, tak bych rada zkusila Skype a Viber.Jsem jelito na techniku, to mi nemusite opakovat, ze jsem blbec.Ale jak se da spojit pres Skype, videla jsem pres sluchatka nebo chat.Da se i pres kameru, ze? Jake mate zkusenosti se Skype? I negativni. A na kolik vyjde vybaveni, sluchatka a tak a kde se to kupuje?
.Funguje to i pres notebook nebo mate Skype jen v PC? A vase zkusenosti s Viber? Je jen pro chytre telefony? Pro tablewty ne, ze? Dekuji moc, moc, moc!