Počasí - hrůza!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31281
27.5.13 11:42

@74paja přioblíknout jo, to nám nevadí…my ještě ani pořádně nezatopili, radši si vezmem mikinu…ale ten déšť…
spíš ti rozjívenci…já se těšila, jak ho na celé odpoledne vypustím na pískoviště, místo toho se mi bimcá po obýváku a je očividně nevylítanej, unuděnej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
27.5.13 11:43

Tak ja chodim i za deste, protoze bychom doma neprezili. Bud v kocaru s plastenkou nebo ma gumacky a plastenku. Jsme venku i 4 hodiny za den. Proste ma teplejsi obleceni.

• Citovat
  • Upravit
21848
27.5.13 11:46

U nás je taky hnusně, sychravo, možná občas trochu poprchá, ale ven normálně teda chodíme :oops: Sice třeba jen na chvíli, do obchodu a zpátky (půl hoďky), ale malou pořádně obleču a jdeme… Samozřejmě taky mě to se*e, taky jsem si představovala trochu jiný počasí, ale aspoň se pročistí vzduch :mrgreen: Snažte se na tom najít aspoň něco málo pozitivního

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
27.5.13 11:46

U nás je taky hnusně, sychravo, možná občas trochu poprchá, ale ven normálně teda chodíme :oops: Sice třeba jen na chvíli, do obchodu a zpátky (půl hoďky), ale malou pořádně obleču a jdeme… Samozřejmě taky mě to se*e, taky jsem si představovala trochu jiný počasí, ale aspoň se pročistí vzduch :mrgreen: Snažte se na tom najít aspoň něco málo pozitivního

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
27.5.13 11:47

Ja za mesic rodim a tohle pocasi mi asi jako jedine vyhovuje. :mrgreen: Ale nemuselo by prset no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
27.5.13 11:54

@74paja Taky mi to počasí vyhovuje, nejsi jediná. U nás je jen zima, ale pršet začalo teďkom, a to jen mrholí. Dopoledne jsme ještě byli venku, odpoledne uvidíme podle intenzity deště, ale asi půjdeme musím do Lidlu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
27.5.13 11:58

Nestrašte mě, že takto bude další 4 týdny. Máme svatbu venku s grilovačkou za necelé 4 týdny…my jinak marodíme, takže počasí je nám momentálně ukradené, akorát déti jsou zpruzelý a já už taky chci být zdravá, hnijeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
27.5.13 12:12

Nejhorší je ten déšť…chodit venku v dešti - nic moc. Věřím že se meterologové s předpovědí spletli :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4733
27.5.13 12:27

No já rodím každým dnem a počasí mi teda fakt nevyhovuje. Jsem si říkala, že když mám termín na konec května, že bude krásně a pěkně jsem se přepočítala :zed:. Chystám si na cestu z porodnice i deku :? a doma začneme snad znovu topit, máme tu hroznou zimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
27.5.13 12:31

Doma topit taky musíme, aby tu bylo alespoň 20st
@Anys přeji rychlý a nekomplikovaný porod :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22783
27.5.13 12:37

Zrovna jsem si dneska nad předpovědí počasí říkala, že jestli tohle bude trvat další dva tejdny nebo nedjbože dýl, tak asi skončim na antidepresivech nebo nevim :nevim: Tvrdneme s malou doma, ona otrávená, vymejšlí kraviny, má sklon hysterčit kvůli pitomostem, já absolutně bez energie, bez šťávy, zpruzená, nejhorší je, že už mi začíná bejt nějak všechno jedno, akorát sedim doma, žeru a jsem protivná :oops: Příští pátek se mi vdává nejlepší kamarádka, jdu svědčit, to tam asi v letních šatech zmrznu :zed: Nehledě na to, že s touhle na prd náladou si to nejspíš ani neužiju :,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22783
27.5.13 12:38

Aspoň doma teda máme teplo - začali znova topit, ale bylo by to v pohodě asi i bez toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
27.5.13 13:23

@krtek93 jejku, oblect a sup ven.
Holky nektery nechapu. Ja nebyt v praci a mit malou u sebe uz jsme venku! Sice ne na piskovisti, u nas ted frci motorka. No a, tak je hnusne, ale lepsi nez kdyz mrzne! Sup ven na cerstvy vzduch!! Kazdy to potrebuje a jak je tam cisty vzdousek!! :andel: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22783
27.5.13 13:26

@palapa Když já ty procházky venku v mokru doslova nesnášim. Když prší, tak fakt nejdu ani za zlatý prase, pokud něco akutně nepotřebuju, bych se nejspíš vrátila domů ještě zdeptanější :oops: Jako jestli nebude akutně pršet, tak se možná dokopu aspoň do krámu pro pečivo, ale do deště fakt ne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
27.5.13 13:35

@krtek93 se pak nediv, ze jsi uplne hotova a co pak dcera ;-) na vsem si musis najit neco pozitivniho, i kdyby ven na pul hodinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová