Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@palapa Když já ty procházky venku v mokru doslova nesnášim. Když prší, tak fakt nejdu ani za zlatý prase, pokud něco akutně nepotřebuju, bych se nejspíš vrátila domů ještě zdeptanější
Jako jestli nebude akutně pršet, tak se možná dokopu aspoň do krámu pro pečivo, ale do deště fakt ne ![]()
@krtek93 se pak nediv, ze jsi uplne hotova a co pak dcera
na vsem si musis najit neco pozitivniho, i kdyby ven na pul hodinky.
@palapa No jo no, asi nejsem ten správnej tip na tohle počasí. Na mrazu si najdu pozitiva, sníh mám ráda, vedra mi nevaděj, přeháňka nebo bouřka v létě taky ne, ale déšť, louže, bahno a do toho zima jak v půlce března prostě ne, tam pro mě není pozitivního nic ![]()
@krtek93 ale pro malou
skakat v louzich ![]()
Nj tak preji, at to pretrpis ve zdravi ![]()
@palapa Jo tak to jedině - malý déšť nevadí a louže má ráda, to je fakt ![]()
Pořád říkám, že tenhle rok musel někdo zaklít, co se počasí týče
taky jsem z toho na hlavu, dneska už jsem ale šla nakoupit liják, neliják..a vzala jsem to oklikou, malej byl v kočáru pod pláštěnkou, já kapucu a celkem se mi to i líbilo..starší je ve školce, takže odpo domů a hrát si do večera doma..ale až se vyprší, bude určitě týden hezky ![]()
@krtek93 já také nesnáším tohle lezavé počasí…na mrazu a sněhu je něco pozitivního, na letní bouřce a přeháňce také i jarní deštík je hezký…ale tohle je hnus
Jeden celý den jsme byli s klukama doma a k večeru už jsem je vyhnala ven
. To co předváděli, by mi hráblo. Dneska jsme už byli taky venku i když prší. Dostali gumáky a pláštěnku a jde se.
Pokud není fakt slejvák, tak nevidim důvod nejít aspoň na chvilku ven
. Taky tohle počasí nesnáším, ale nedokážu si představit, být s nima zavřená celé dny doma, když to není nutné.
Březen za kamna vlezen, duben ještě tam budem, květen topím jak kretén
![]()
@TereuliJa píše:
Březen za kamna vlezen, duben ještě tam budem, květen topím jak kretén![]()
![]()
Tak teď jsem se zasmála ![]()
My se nakonec ven taky dokopaly, po čtvrtý hodině už naštěstí nepršelo a nakonec to odpoledne bylo docela fajn. Jsem zvědavá na zítřek. Ať aspoň neprší, prosím - je pravda, že malá si louže užila (holinky byly letos asi kup roku, a to jsem si je tak rozmejšlela), ale zas nemusí to bejt každej den celej den.
@palapa Jo, nakonec se to dneska sešlo - malá venku docela poslouchala, já si vyzvedla na poště něco, na co jsem se těšila, do cukrárny jsme zašly, i ty kaluže proběhly (jedna jí byla skoro po kolena - nadšení veliký
)takže dobrý. Ale dokopat se, když člověk kouká z okna na ten marast venku, to je něco
A nepršelo.
@TereuliJa píše:
Březen za kamna vlezen, duben ještě tam budem, květen topím jak kretén![]()
![]()
výborné - pobavila jsem se
…akorát jsem zatopila do krbu ![]()