Počasí - hrůza!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22783
27.5.13 13:26

@palapa Když já ty procházky venku v mokru doslova nesnášim. Když prší, tak fakt nejdu ani za zlatý prase, pokud něco akutně nepotřebuju, bych se nejspíš vrátila domů ještě zdeptanější :oops: Jako jestli nebude akutně pršet, tak se možná dokopu aspoň do krámu pro pečivo, ale do deště fakt ne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
27.5.13 13:35

@krtek93 se pak nediv, ze jsi uplne hotova a co pak dcera ;-) na vsem si musis najit neco pozitivniho, i kdyby ven na pul hodinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22783
27.5.13 13:39

@palapa No jo no, asi nejsem ten správnej tip na tohle počasí. Na mrazu si najdu pozitiva, sníh mám ráda, vedra mi nevaděj, přeháňka nebo bouřka v létě taky ne, ale déšť, louže, bahno a do toho zima jak v půlce března prostě ne, tam pro mě není pozitivního nic :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
27.5.13 13:42

@krtek93 ale pro malou ;-) skakat v louzich ;-)
Nj tak preji, at to pretrpis ve zdravi ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22783
27.5.13 13:43

@palapa Jo tak to jedině - malý déšť nevadí a louže má ráda, to je fakt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
27.5.13 14:25

Pořád říkám, že tenhle rok musel někdo zaklít, co se počasí týče :zed: taky jsem z toho na hlavu, dneska už jsem ale šla nakoupit liják, neliják..a vzala jsem to oklikou, malej byl v kočáru pod pláštěnkou, já kapucu a celkem se mi to i líbilo..starší je ve školce, takže odpo domů a hrát si do večera doma..ale až se vyprší, bude určitě týden hezky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
27.5.13 14:39

@krtek93 já také nesnáším tohle lezavé počasí…na mrazu a sněhu je něco pozitivního, na letní bouřce a přeháňce také i jarní deštík je hezký…ale tohle je hnus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
27.5.13 14:49

Jeden celý den jsme byli s klukama doma a k večeru už jsem je vyhnala ven :cert:. To co předváděli, by mi hráblo. Dneska jsme už byli taky venku i když prší. Dostali gumáky a pláštěnku a jde se.

Pokud není fakt slejvák, tak nevidim důvod nejít aspoň na chvilku ven :nevim:. Taky tohle počasí nesnáším, ale nedokážu si představit, být s nima zavřená celé dny doma, když to není nutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
27.5.13 20:54

Březen za kamna vlezen, duben ještě tam budem, květen topím jak kretén :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22783
27.5.13 21:03
@TereuliJa píše:
Březen za kamna vlezen, duben ještě tam budem, květen topím jak kretén :pankac: :pankac: :pankac:

Tak teď jsem se zasmála :mrgreen:

My se nakonec ven taky dokopaly, po čtvrtý hodině už naštěstí nepršelo a nakonec to odpoledne bylo docela fajn. Jsem zvědavá na zítřek. Ať aspoň neprší, prosím - je pravda, že malá si louže užila (holinky byly letos asi kup roku, a to jsem si je tak rozmejšlela), ale zas nemusí to bejt každej den celej den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
27.5.13 21:36

@krtek93 a hned je lip, ze??? ;-)
:potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22783
27.5.13 21:46

@palapa Jo, nakonec se to dneska sešlo - malá venku docela poslouchala, já si vyzvedla na poště něco, na co jsem se těšila, do cukrárny jsme zašly, i ty kaluže proběhly (jedna jí byla skoro po kolena - nadšení veliký :lol: )takže dobrý. Ale dokopat se, když člověk kouká z okna na ten marast venku, to je něco :zed: :lol: A nepršelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
28.5.13 08:39
@TereuliJa píše:
Březen za kamna vlezen, duben ještě tam budem, květen topím jak kretén :pankac: :pankac: :pankac:

výborné - pobavila jsem se :mrgreen:…akorát jsem zatopila do krbu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
30.5.13 12:36

A už opět u nás prší :roll: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
30.5.13 12:37