Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě se stalo něco podobného a potřebuji radu. Asi před měsícem jsem měla postinor2. následný týden přišla menstruace. Tento týden jsem ale začala opět špinit. Ale mám to dostat až v pátek. Mám to od soboty, dnes je uterý a stále špiním. Žeby postinor? četla jsem že slečna jedna též takto špinila po postinoru. Ale před týdnem jsme měli krátký nechránění sex, asi 6 sekund (neberu prášky, a přítel si to chtěl skusit)ale prý se neudělal. Prosím o radu co to může být..:( těhotná teĎ rozhodně být nemohu, protože chodím na střední, a potřebuji jí udělat, nemohu si dítě teď dovolit. Prosím o radu ![]()
@rucnicek píše:
Mě se stalo něco podobného a potřebuji radu. Asi před měsícem jsem měla postinor2. následný týden přišla menstruace. Tento týden jsem ale začala opět špinit. Ale mám to dostat až v pátek. Mám to od soboty, dnes je uterý a stále špiním. Žeby postinor? četla jsem že slečna jedna též takto špinila po postinoru. Ale před týdnem jsme měli krátký nechránění sex, asi 6 sekund (neberu prášky, a přítel si to chtěl skusit)ale prý se neudělal. Prosím o radu co to může být..:( těhotná teĎ rozhodně být nemohu, protože chodím na střední, a potřebuji jí udělat, nemohu si dítě teď dovolit. Prosím o radu
tvůj přítel je idiot a debil. To zaprvé.
Za druhé, pokud jste měly sex, můžeš být těhotná ![]()
Zajdi si pro antikoncepci ![]()
Antikoncepci? je to už týden, stím už nic nenadělám tak i tak
dá se tomu nějak ještě zabránit??
@rucnicek píše:
Antikoncepci? je to už týden, stím už nic nenadělám tak i takdá se tomu nějak ještě zabránit??
@Becky00 píše:
tvůj přítel je idiot a debil. To zaprvé.
Za druhé, pokud jste měly sex, můžeš být těhotná
Zajdi si pro antikoncepci
@rucnicek píše:
Antikoncepci? je to už týden, stím už nic nenadělám tak i takdá se tomu nějak ještě zabránit??
leda potrat, teď už se nic jiného dělat nedá
ale asi budeš muset počkat až se ti zpozdí menstruace a udělat test, těhotná být můžeš a taky nemusíš.
a pokud nebudeš tak šup pro antikoncepci ať se to neopakuje a máte klid ![]()
@Becky00 píše:
leda potrat, teď už se nic jiného dělat nedáale asi budeš muset počkat až se ti zpozdí menstruace a udělat test, těhotná být můžeš a taky nemusíš.a pokud nebudeš tak šup pro antikoncepci ať se to neopakuje a máte klid
Nebo dá se to teĎ nějak poznat? a co to špinění? postinor? nebo žeby po týdnu po „sexu“ jsem zničeho nic začala špinit proč? ![]()
Takze si s tim nezahravej..
podle me tehotna ASI nebudes, ale uz to NEPOKOUSEJ!!!
@rucnicek píše:
Nebo dá se to teĎ nějak poznat? a co to špinění? postinor? nebo žeby po týdnu po „sexu“ jsem zničeho nic začala špinit proč?
teď to nepoznáš, špinění může mít x příčin. Musíš počkat, nic jiného ti nezbývá