Postinor a následný růžový výtok

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17359
14.4.10 08:50

to je mi luto :-(
ale aspon mas krasnu dcerku :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.8.13 09:20

POSTINOR-ŠPINĚNÍ

Mě se stalo něco podobného a potřebuji radu. Asi před měsícem jsem měla postinor2. následný týden přišla menstruace. Tento týden jsem ale začala opět špinit. Ale mám to dostat až v pátek. Mám to od soboty, dnes je uterý a stále špiním. Žeby postinor? četla jsem že slečna jedna též takto špinila po postinoru. Ale před týdnem jsme měli krátký nechránění sex, asi 6 sekund (neberu prášky, a přítel si to chtěl skusit)ale prý se neudělal. Prosím o radu co to může být..:( těhotná teĎ rozhodně být nemohu, protože chodím na střední, a potřebuji jí udělat, nemohu si dítě teď dovolit. Prosím o radu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7197
20.8.13 09:25
@rucnicek píše:
Mě se stalo něco podobného a potřebuji radu. Asi před měsícem jsem měla postinor2. následný týden přišla menstruace. Tento týden jsem ale začala opět špinit. Ale mám to dostat až v pátek. Mám to od soboty, dnes je uterý a stále špiním. Žeby postinor? četla jsem že slečna jedna též takto špinila po postinoru. Ale před týdnem jsme měli krátký nechránění sex, asi 6 sekund (neberu prášky, a přítel si to chtěl skusit)ale prý se neudělal. Prosím o radu co to může být..:( těhotná teĎ rozhodně být nemohu, protože chodím na střední, a potřebuji jí udělat, nemohu si dítě teď dovolit. Prosím o radu :(

tvůj přítel je idiot a debil. To zaprvé.
Za druhé, pokud jste měly sex, můžeš být těhotná :nevim:
Zajdi si pro antikoncepci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.8.13 09:31

Antikoncepci? je to už týden, stím už nic nenadělám tak i tak :( dá se tomu nějak ještě zabránit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.8.13 09:32
@rucnicek píše:
Antikoncepci? je to už týden, stím už nic nenadělám tak i tak :( dá se tomu nějak ještě zabránit??
@Becky00 píše:
tvůj přítel je idiot a debil. To zaprvé.
Za druhé, pokud jste měly sex, můžeš být těhotná :nevim:
Zajdi si pro antikoncepci :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7197
20.8.13 09:46
@rucnicek píše:

leda potrat, teď už se nic jiného dělat nedá :nevim: ale asi budeš muset počkat až se ti zpozdí menstruace a udělat test, těhotná být můžeš a taky nemusíš.

a pokud nebudeš tak šup pro antikoncepci ať se to neopakuje a máte klid ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.8.13 09:57
Takže teď test nemá smysl? právě chci pro něj jet do lékárny
@Becky00 píše:
leda potrat, teď už se nic jiného dělat nedá :nevim: ale asi budeš muset počkat až se ti zpozdí menstruace a udělat test, těhotná být můžeš a taky nemusíš.a pokud nebudeš tak šup pro antikoncepci ať se to neopakuje a máte klid ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.8.13 10:00

Nebo dá se to teĎ nějak poznat? a co to špinění? postinor? nebo žeby po týdnu po „sexu“ jsem zničeho nic začala špinit proč? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
20.8.13 10:29

@rucnicek

1. pro antikoncepci proto, kdyby to chtel jeste nekdy nekdo zkouset.. ;) mmchodem.. bez ochrany uz byt tebou nic ani nezkousim!!! Aspon si kup v lekarne Pharmatex globule.. na podobny narazovky.. :roll: kdyz ne kondom a klasickou antikoncepci..
  1. na test je proste brzo a po tydnu nic nezjistis.. a asi ani z krve?
  1. Postinor je hormonalni bomba, ktera ti muze cyklus a dalsi rozhazet na hooodne dlouho.. jednou jsem ho vzala.. a pak jsem skoncila s heparinovejma injekcema do bricha.. pac se mi v kombinaci s naslednym sluzebnim letem pres pul sveta udelala tromboza.. :roll: takze jsem mohla exnout raz dva.. :|

Takze si s tim nezahravej.. ;) podle me tehotna ASI nebudes, ale uz to NEPOKOUSEJ!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7197
20.8.13 11:07
@rucnicek píše:
Nebo dá se to teĎ nějak poznat? a co to špinění? postinor? nebo žeby po týdnu po „sexu“ jsem zničeho nic začala špinit proč? :(

teď to nepoznáš, špinění může mít x příčin. Musíš počkat, nic jiného ti nezbývá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital