Postýlka v pokojíčku/ložnici

Anonymní
27.12.20 00:48

Postýlka v pokojíčku/ložnici

Ahoj holky,
Mám takovou otázku :think:.
V bytě máme volný pokoj, tak jsme se rozhodli, že tam bude mít miminko pokojík.. Vím, že hodně z vás na to bude mít názor, že to není potřeba, ale když to volné místo je, proč to nevyužít, že?
No jde o to, že v prvních měsících určitě bude malá spát s námi v ložnici.. A teď váhám! :think: Jestli dát do ložnice klasickou dřevěnou postýlku, která byla v plánu v tom pokojíku nebo na tu noc do ložnice využít takovou jakoby cestovní co jsme dostali? (foto přikládám).. Je vhodné aby miminko v tom pravidelně v noci spalo? Přes den by určitě bylo v té klasické v pokojíku.. Holky, co myslíte? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34322
27.12.20 01:59

Drevenou postylku do loznice a volny pokoj bych nechala nevyuzity (budes mit o mistnost vic, kde budes muset uklizet a topit).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
27.12.20 02:35
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Mám takovou otázku :think:.
V bytě máme volný pokoj, tak jsme se rozhodli, že tam bude mít miminko pokojík.. Vím, že hodně z vás na to bude mít názor, že to není potřeba, ale když to volné místo je, proč to nevyužít, že?
No jde o to, že v prvních měsících určitě bude malá spát s námi v ložnici.. A teď váhám! :think: Jestli dát do ložnice klasickou dřevěnou postýlku, která byla v plánu v tom pokojíku nebo na tu noc do ložnice využít takovou jakoby cestovní co jsme dostali? (foto přikládám).. Je vhodné aby miminko v tom pravidelně v noci spalo? Přes den by určitě bylo v té klasické v pokojíku.. Holky, co myslíte? :think:

ocividne prvni dite, ze? zkus pouzit uvahu - vis kolikrat se v noci vstava na kojeni? jak se ti asi bude chtit vstavat a chodit mimco nakrmit? pokud chces vyuzit volne misto, nastehuj si tam velkou postel a k ni priraz drevenou postylku pro mimco :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
27.12.20 03:10

Achjo, tady zas někdo neumí číst…

Zakladatelko, určitě i do ložnice dřevěnou postýlku nebo klidně tuhle cestovní, ale vyměnit matraci a dát klasickou jako do dřevěné postýlky, jelikož ty v cestovní jsou strašně nekvalitní a bála bych se na tomto nechat dítě spát celou noc po nějakou delší dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
27.12.20 03:36

Já bych dala do ložnice klasickou (dle mne tam bude spát více) a do pokojicku cestovní. A jak bylo zmíněno dát do ní kvalitní matrací. Nám třeba malý spí v noci krásně v postylce ale pres den je to zatím boj. To usina snad jen na gauci. A kdyby náhodou, kdykoli můžete postylky přece vyměnit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.12.20 06:00

Pro mrne je lepší klasická, nebo do tohoto pořídit nějakou lepší matrací.. Cestovní je na krátký pobyt, ne na pravidelné spaní :think: takze na noc dřevěnou, přes tu cestovní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
27.12.20 08:10

Do ložnice drevenou s poradnou matraci a cestovni si nechat na nejake pospavani pres den. Na pokojicek bych se zatim vyprdla uplne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
27.12.20 08:36

Dala bych postýlku do ložnice a pokojíček zařídila, až se tam dítě bude stěhovat.
Ta cestovní popravdě nevím, k čemu je dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
27.12.20 09:40

My zařídili volny pokoj celý pro mimčo, s klasickou dřevěnou postýlkou. V ložnici jsme měli tu malou, cestovní, co se dá napojit k posteli, ale jen týden. Pak šel syn do svého pokoje, jeho postýlky a já tam měla postel i pro mě. Tu cestovní už jsme pak používali jen na cesty nebo spaní přes den třeba v kuchyni, obýváku atd. A protože se nám to takto osvědčilo, tak s druhým to zkusíme stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
27.12.20 09:41

Dala byvh do ložnice klasickou dřevěnou, ideálně nez bočnice přiraženou ke svojí posteli. Z té cestovní dítě nevyndáš, nepohladíš ho, nepodáš mu ruku, aby se zklidnilo…, aniž bys musela vstát a ohnout se do ní. To bych fakt x-krát za moc dělat nechtěla.
Cestovní bych si postavila do obýváku - tam, kde trávím čas přes den, aby tam mimčo bylo se mnou. Pokojík je za mě pro mimino zbytečný, ten bych zařizovala nejdřív pro chodící batole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
27.12.20 14:02

Cestovní nedávat, četla jsem ze přes sítě je špatná termoregulace vzduchu. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4