Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Drevenou postylku do loznice a volny pokoj bych nechala nevyuzity (budes mit o mistnost vic, kde budes muset uklizet a topit).
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Mám takovou otázku.
V bytě máme volný pokoj, tak jsme se rozhodli, že tam bude mít miminko pokojík.. Vím, že hodně z vás na to bude mít názor, že to není potřeba, ale když to volné místo je, proč to nevyužít, že?
No jde o to, že v prvních měsících určitě bude malá spát s námi v ložnici.. A teď váhám!Jestli dát do ložnice klasickou dřevěnou postýlku, která byla v plánu v tom pokojíku nebo na tu noc do ložnice využít takovou jakoby cestovní co jsme dostali? (foto přikládám).. Je vhodné aby miminko v tom pravidelně v noci spalo? Přes den by určitě bylo v té klasické v pokojíku.. Holky, co myslíte?
ocividne prvni dite, ze? zkus pouzit uvahu - vis kolikrat se v noci vstava na kojeni? jak se ti asi bude chtit vstavat a chodit mimco nakrmit? pokud chces vyuzit volne misto, nastehuj si tam velkou postel a k ni priraz drevenou postylku pro mimco ![]()
Achjo, tady zas někdo neumí číst…
Zakladatelko, určitě i do ložnice dřevěnou postýlku nebo klidně tuhle cestovní, ale vyměnit matraci a dát klasickou jako do dřevěné postýlky, jelikož ty v cestovní jsou strašně nekvalitní a bála bych se na tomto nechat dítě spát celou noc po nějakou delší dobu.
Já bych dala do ložnice klasickou (dle mne tam bude spát více) a do pokojicku cestovní. A jak bylo zmíněno dát do ní kvalitní matrací. Nám třeba malý spí v noci krásně v postylce ale pres den je to zatím boj. To usina snad jen na gauci. A kdyby náhodou, kdykoli můžete postylky přece vyměnit ![]()
Pro mrne je lepší klasická, nebo do tohoto pořídit nějakou lepší matrací.. Cestovní je na krátký pobyt, ne na pravidelné spaní
takze na noc dřevěnou, přes tu cestovní
Do ložnice drevenou s poradnou matraci a cestovni si nechat na nejake pospavani pres den. Na pokojicek bych se zatim vyprdla uplne.
Dala bych postýlku do ložnice a pokojíček zařídila, až se tam dítě bude stěhovat.
Ta cestovní popravdě nevím, k čemu je dobrá.
My zařídili volny pokoj celý pro mimčo, s klasickou dřevěnou postýlkou. V ložnici jsme měli tu malou, cestovní, co se dá napojit k posteli, ale jen týden. Pak šel syn do svého pokoje, jeho postýlky a já tam měla postel i pro mě. Tu cestovní už jsme pak používali jen na cesty nebo spaní přes den třeba v kuchyni, obýváku atd. A protože se nám to takto osvědčilo, tak s druhým to zkusíme stejně.
Dala byvh do ložnice klasickou dřevěnou, ideálně nez bočnice přiraženou ke svojí posteli. Z té cestovní dítě nevyndáš, nepohladíš ho, nepodáš mu ruku, aby se zklidnilo…, aniž bys musela vstát a ohnout se do ní. To bych fakt x-krát za moc dělat nechtěla.
Cestovní bych si postavila do obýváku - tam, kde trávím čas přes den, aby tam mimčo bylo se mnou. Pokojík je za mě pro mimino zbytečný, ten bych zařizovala nejdřív pro chodící batole.
Cestovní nedávat, četla jsem ze přes sítě je špatná termoregulace vzduchu. ![]()
Ahoj holky,
.
Jestli dát do ložnice klasickou dřevěnou postýlku, která byla v plánu v tom pokojíku nebo na tu noc do ložnice využít takovou jakoby cestovní co jsme dostali? (foto přikládám).. Je vhodné aby miminko v tom pravidelně v noci spalo? Přes den by určitě bylo v té klasické v pokojíku.. Holky, co myslíte? 
Mám takovou otázku
V bytě máme volný pokoj, tak jsme se rozhodli, že tam bude mít miminko pokojík.. Vím, že hodně z vás na to bude mít názor, že to není potřeba, ale když to volné místo je, proč to nevyužít, že?
No jde o to, že v prvních měsících určitě bude malá spát s námi v ložnici.. A teď váhám!