Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak pokud chodíš ve vedru v riflích, tak se nediv, že jsi durch, vždyť v tom je hrozný hic…
Myslím, že je to celkem běžné, není to nějak extrémně vidět, spíš jen jako zmuchlani látky v těch partiích. A mě jsou lidi s viditelnými fleky od potu fuk, dokud nesmrdí…
Nicméně si myslím, že nadváha vliv na pocení má a že vedra jsou ideální čas k tomu s ní něco udělat, protože kdy jindy si dát místo večeře salát, než v horku ![]()
Myslím že v horku není člověk kterému by se rozkrok nepotil.
Rozumím ti mám to samé. Oblíbila jsem si nosit tříčtvrteční legíny a na to nějakou sportovní sukni. Pohltí pot a nemám fleky na sukni.
Tak jedine si nesedat
ne ja bych v tehle vedrech taky byla spocena az na pr.. mit dziny. Zkus treba sukni, to lip vetra. Nadvahou to byt muze a nemusi, ja kdyz vidim svoji ani ne 50kilovou mamku jak ma propoceny kalhoty kdyz v lete vyleze z auta tak si rikam, ze to netrapi jenom lidi pri tele.
Mám to stejně. Z tohoto důvodu si kupuju jen tmavé a hlavně černé kalhoty. Kdysi jsem mívala i barevné, ale ty jsem nosila jen na jaro/podzim, když nebylo tak vedro. U světlých mám hned vidět propocené mokré fleky podél švu na zadku,..jako bych se počůrala až na zadek ![]()
Ale my máme pocení v rodině a musím si dost vybírat i co do triček (ne bílé, světlé apod). Řešením to podle mě moc nemá, jen se s tím smířit. ![]()
Je to hrozny, a co jsem tehotna je to jeste horsi. Jsem mokra hned jak bych se pocurala a to staci abych nekam jen sla a hned jsem mokra. A to fakt nemusi byt ani ty rifle, v tech je to paradoxne lepsi. Staci mit jakekoliv kalhoty svetlejsi barvy, kratasy apod..nevim co s tim.
@Anonymní píše:
Je to hrozny, a co jsem tehotna je to jeste horsi. Jsem mokra hned jak bych se pocurala a to staci abych nekam jen sla a hned jsem mokra. A to fakt nemusi byt ani ty rifle, v tech je to paradoxne lepsi. Staci mit jakekoliv kalhoty svetlejsi barvy, kratasy apod..nevim co s tim.
Tak v tehotenstvi to muze byt i hormonalni. Ja byla tehotna na zimu, malej se narodil v breznu a ja cely tehu umirala vedrem a moc se to nezlepsilo ani po porodu, nechtela bych videt jak bych dopadla mit termin nekdy v pulce leta, to bych se asi rozpustila uplne ![]()
A co tak zkusit sukni, v černých a tmavých kalhotách se každý potí víc
Používám na tohle krémový antiperspirant na nohy od Oriflame. Nadváhu nemám, ale občas mám pocit, že se mi potí i oči
. Obyčejné antiperspiranty mi nezabírají.
Ja jsem kost a kuze, 40kg a mam stejny problem.. staci mi sedet 15 minut v aute a dokonce se takto potim i v praci ve stoje
nadvahou to urcite nebude
nekdo to tak hold ma.. chce to prodysnejsi pradlo, nic tepleho
Dobrý večer, anonym asi vysvětlovat nemusím.
Ač asi bude znít název tématu vtipně, jedná se opravdu o věc, která mě trápí a ráda bych ji vyřešila.
Když si v teplém počasí sednu na něco dřevěného nebo plastového (například na lavičku nebo na sedadlo v MHD), tak když se po pár minutách zvednu, cítím, jak mám vlhká místa, na kterých jsem seděla - takže zadek a vrchní část stehen.
Je to opravdu nepříjemné, hlavně proto, že se vždycky bojím, že je to vidět. Nedávno jsem si koupila tyrkysově modré, jednobarevné kalhoty, a bojím se je nosit, myslím, že by to na nich bylo hned vidět. Takže když mám kalhoty, tak tmavé rifle, nebo černé.
Jinak se nijak zvlášť nepotím. V poslední době jsem něco přibrala, mám zhruba 10 kg nadváhu, ale myslím si, že to snad nemůže být tím - jsou mnohem silnější lidé, kteří by pak museli být mokří pořád.
Má někdo stejný problém? Jak ho případně řešíte?