Potíže s čuráním v těhotenství

12.9.11 13:45

potize s curanim v tehotenstvi

ahoj holky a zeny chci se zeptat co to muze byt kdyz rano jdu cuat tak mi to nejde jsem v 10tt kdyz jdu na zachod rano tak to nejde musim pockat az pak muzu jit normalne.dekuji za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101648
12.9.11 14:38

No tak prostě běž až se ti bude chtít, ne, kde je problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Koty nepřihlášená
12.9.11 15:29

řekla bych, že je to tím, že Ti rostoucí mimi tlačí na močový měchýř. Takhle je to ze začátku těhu a potom ke konci. Znám radu, že je dobré se při močení pohupovat jakoby dopředu dozadu a tím by se to mělo uvolnit a jít se vyčurat aspoň slabým či přerušovaným proudem 8-)

• Citovat
  • Upravit
12.9.11 15:54

j.a.n.i to je jasne ze asi jdu kdyz se mi chce curat jsem na prasknuti jak se mi chce ale proste to nejde tak proto se tu ptam :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101648
12.9.11 16:22

No, ono se v těhu dost často stává, že má člověk pocit, že musí a kde nic tu nic… to se mi taky stávalo, prostě takové falešné pocity, a nejvíc naštve, když kvůli tomu člověk v noci vyleze z postele. Nicméně pokud to pak jde, tak bych to neřešila ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
12.9.11 20:11
:palec: A NEBO JE HROZNÉ KDYŽ SI DOJDEŠ NA ZÁCHOD, VYČURÁŠ SE, zvedneš, lehneš do postele a musíš opět.. ale to je asi spíš případ pokročilejšího těhu…
j.a.n.i1 píše:
No, ono se v těhu dost často stává, že má člověk pocit, že musí a kde nic tu nic… to se mi taky stávalo, prostě takové falešné pocity, a nejvíc naštve, když kvůli tomu člověk v noci vyleze z postele. Nicméně pokud to pak jde, tak bych to neřešila ;-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101648
12.9.11 20:49
Gabrielaaa píše: :palec: A NEBO JE HROZNÉ KDYŽ SI DOJDEŠ NA ZÁCHOD, VYČURÁŠ SE, zvedneš, lehneš do postele a musíš opět.. ale to je asi spíš případ pokročilejšího těhu…

Tak tohle mě naštěstí nepotkalo ani na konci těhu  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
13.9.11 09:20

Jani: to buď ráda není to nic příjemnýho si občas připadám že jsem už tak stará a nefungují svěrače či co, i když žádná nehoda zatím naštěstí nebyla .-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí