Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky a zeny chci se zeptat co to muze byt kdyz rano jdu cuat tak mi to nejde jsem v 10tt kdyz jdu na zachod rano tak to nejde musim pockat az pak muzu jit normalne.dekuji za odpovedi
řekla bych, že je to tím, že Ti rostoucí mimi tlačí na močový měchýř. Takhle je to ze začátku těhu a potom ke konci. Znám radu, že je dobré se při močení pohupovat jakoby dopředu dozadu a tím by se to mělo uvolnit a jít se vyčurat aspoň slabým či přerušovaným proudem ![]()
j.a.n.i to je jasne ze asi jdu kdyz se mi chce curat jsem na prasknuti jak se mi chce ale proste to nejde tak proto se tu ptam ![]()
No, ono se v těhu dost často stává, že má člověk pocit, že musí a kde nic tu nic… to se mi taky stávalo, prostě takové falešné pocity, a nejvíc naštve, když kvůli tomu člověk v noci vyleze z postele. Nicméně pokud to pak jde, tak bych to neřešila ![]()
j.a.n.i1 píše:
No, ono se v těhu dost často stává, že má člověk pocit, že musí a kde nic tu nic… to se mi taky stávalo, prostě takové falešné pocity, a nejvíc naštve, když kvůli tomu člověk v noci vyleze z postele. Nicméně pokud to pak jde, tak bych to neřešila
Gabrielaaa píše:A NEBO JE HROZNÉ KDYŽ SI DOJDEŠ NA ZÁCHOD, VYČURÁŠ SE, zvedneš, lehneš do postele a musíš opět.. ale to je asi spíš případ pokročilejšího těhu…
Tak tohle mě naštěstí nepotkalo ani na konci těhu ![]()
Jani: to buď ráda není to nic příjemnýho si občas připadám že jsem už tak stará a nefungují svěrače či co, i když žádná nehoda zatím naštěstí nebyla .-D