Potíže s majiteli bytu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8566
13.3.13 21:00
@Seizdra píše:
My jsme asi prasata, ale my jim tam taky nechali prkýnko, co tam bylo.. :D Jako v tom bytě co pronajímáme :oops: :mrgreen:

No tak vy jak vy, spíš ti nájemníci, ne? Já bych teda nechtěla ve svém bytě „cizí“ prkénko. Asi jsem citlivka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
13.3.13 21:04

@datega 8o 8o to jste dali kauci 3× najem a nic vam nevratila? to jste nemeli ve smlouve napsany, ze je to VRATNA kauce? mazec jak jsou ty lidi dneska voprskly… :roll: ja to porad rikam, nikomu neverit a poradne dneska vsechno sepsat, nafotit apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
13.3.13 21:09
@Kallkapa píše:
No tak vy jak vy, spíš ti nájemníci, ne? Já bych teda nechtěla ve svém bytě „cizí“ prkénko. Asi jsem citlivka.

Tak my snad co i ve starým bytě, kde jsme byli my v nájmu, měli prkýnko co tam bylo. teda nevím přesně, můj tam úřadoval chvíli než jsem se k němu nastěhovala, ale pochybuju, že ho měnil… Tak já to akorát vysavovala a bylo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
13.3.13 21:11
@Hanka79 píše:
@datega 8o 8o to jste dali kauci 3× najem a nic vam nevratila? to jste nemeli ve smlouve napsany, ze je to VRATNA kauce? mazec jak jsou ty lidi dneska voprskly… :roll: ja to porad rikam, nikomu neverit a poradne dneska vsechno sepsat, nafotit apod.

Nejspíš měli, vždyť jim řekla, ať se soudí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
13.3.13 21:13
@Seizdra píše:
Tak my snad co i ve starým bytě, kde jsme byli my v nájmu, měli prkýnko co tam bylo. teda nevím přesně, můj tam úřadoval chvíli než jsem se k němu nastěhovala, ale pochybuju, že ho měnil… Tak já to akorát vysavovala a bylo :think:

Vždyť říkám, že jsem citlivka ;). Na takové věci jsem zvláště háklivá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
13.3.13 21:14
@Kallkapa píše:
Vždyť říkám, že jsem citlivka ;). Na takové věci jsem zvláště háklivá :)
:mrgreen: No a co třeba v supermárketech, chodíš???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.13 21:16

Takže nemůžu dělat nic krom toho, že se s paní budu soudit?

• Citovat
  • Upravit
8566
13.3.13 21:17
@Seizdra píše: :mrgreen: No a co třeba v supermárketech, chodíš???

Jen v krajní nouzi (např. na benzínkách při dlouhé cestě) ale nikdy nesedám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
13.3.13 21:18
@Anonymní píše:

Tak my nevíme jak to bylo, to se pak můžeme jen domnívat.. Bylo to poškozeno za tvého užívání, či nebylo? Bylo to zaneseno ve smlouvě, že je to poškozeno, či nebylo? Je to vůbec poškozeno, nebo ne? Dost málo informací..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
13.3.13 21:21
@Kallkapa píše:
Jen v krajní nouzi (např. na benzínkách při dlouhé cestě) ale nikdy nesedám.

Tak to já taky nesedám, vždycky vypulíruju, obložit hajzl papírem a pak dřepnu nad :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
13.3.13 21:22
@Kallkapa píše:
Tak my nevíme jak to bylo, to se pak můžeme jen domnívat.. Bylo to poškozeno za tvého užívání, či nebylo? Bylo to zaneseno ve smlouvě, že je to poškozeno, či nebylo? Je to vůbec poškozeno, nebo ne? Dost málo informací..

Přesně tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
13.3.13 21:23
@Bábrdl píše:
Nejspíš měli, vždyť jim řekla, ať se soudí…

No ja bych ji tim sousedem mozna pohrozila, preci jenom tri najmy jsou tri najmy :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12863
13.3.13 21:24
@Anonymní píše:

No a co bys chtěla dělat jiného, pokud ti ty peníze nedá. Pokud s tím nebudeš souhlasit, musíš jí žalovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
13.3.13 21:24
@Seizdra píše:
Tak to já taky nesedám, vždycky vypulíruju, obložit hajzl papírem a pak dřepnu nad :D :mrgreen:

To jsi skoro jak ja :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
13.3.13 21:29

@Hanka79 Byla to vratná kauce, pojistka pro pronajímatele, kdybychom neplatili a bohužel věděla, že pro 15 000 se nebudeš tahat po soudech, vzhledem k tomu jak to tady chodí :cert: :cert:, vím, že je někdy těžký být v kůži toho kdo pronajímá, ale tady nás fakt napálilli, samozřejmě jsme se na to vykašlali, jezdi k soudu a hádej se tam a pak se ti odvolaj a zase znova dokola, to radši tu částku s pocitem křivdy obětuješ, to by to muselo být víc než 15000 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí