Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Seizdra píše:
My jsme asi prasata, ale my jim tam taky nechali prkýnko, co tam bylo..Jako v tom bytě co pronajímáme
![]()
No tak vy jak vy, spíš ti nájemníci, ne? Já bych teda nechtěla ve svém bytě „cizí“ prkénko. Asi jsem citlivka.
@datega
to jste dali kauci 3× najem a nic vam nevratila? to jste nemeli ve smlouve napsany, ze je to VRATNA kauce? mazec jak jsou ty lidi dneska voprskly…
ja to porad rikam, nikomu neverit a poradne dneska vsechno sepsat, nafotit apod.
@Kallkapa píše:
No tak vy jak vy, spíš ti nájemníci, ne? Já bych teda nechtěla ve svém bytě „cizí“ prkénko. Asi jsem citlivka.
Tak my snad co i ve starým bytě, kde jsme byli my v nájmu, měli prkýnko co tam bylo. teda nevím přesně, můj tam úřadoval chvíli než jsem se k němu nastěhovala, ale pochybuju, že ho měnil… Tak já to akorát vysavovala a bylo ![]()
@Hanka79 píše:
@datega![]()
to jste dali kauci 3× najem a nic vam nevratila? to jste nemeli ve smlouve napsany, ze je to VRATNA kauce? mazec jak jsou ty lidi dneska voprskly…
ja to porad rikam, nikomu neverit a poradne dneska vsechno sepsat, nafotit apod.
Nejspíš měli, vždyť jim řekla, ať se soudí…
@Seizdra píše:
Tak my snad co i ve starým bytě, kde jsme byli my v nájmu, měli prkýnko co tam bylo. teda nevím přesně, můj tam úřadoval chvíli než jsem se k němu nastěhovala, ale pochybuju, že ho měnil… Tak já to akorát vysavovala a bylo
Vždyť říkám, že jsem citlivka
. Na takové věci jsem zvláště háklivá ![]()
@Kallkapa píše:
Vždyť říkám, že jsem citlivka. Na takové věci jsem zvláště háklivá
Takže nemůžu dělat nic krom toho, že se s paní budu soudit?
@Seizdra píše:No a co třeba v supermárketech, chodíš???
Jen v krajní nouzi (např. na benzínkách při dlouhé cestě) ale nikdy nesedám.
@Anonymní píše:
Tak my nevíme jak to bylo, to se pak můžeme jen domnívat.. Bylo to poškozeno za tvého užívání, či nebylo? Bylo to zaneseno ve smlouvě, že je to poškozeno, či nebylo? Je to vůbec poškozeno, nebo ne? Dost málo informací..
@Kallkapa píše:
Jen v krajní nouzi (např. na benzínkách při dlouhé cestě) ale nikdy nesedám.
Tak to já taky nesedám, vždycky vypulíruju, obložit hajzl papírem a pak dřepnu nad
![]()
@Kallkapa píše:
Tak my nevíme jak to bylo, to se pak můžeme jen domnívat.. Bylo to poškozeno za tvého užívání, či nebylo? Bylo to zaneseno ve smlouvě, že je to poškozeno, či nebylo? Je to vůbec poškozeno, nebo ne? Dost málo informací..
Přesně tak…
@Bábrdl píše:
Nejspíš měli, vždyť jim řekla, ať se soudí…
No ja bych ji tim sousedem mozna pohrozila, preci jenom tri najmy jsou tri najmy ![]()
@Anonymní píše:
No a co bys chtěla dělat jiného, pokud ti ty peníze nedá. Pokud s tím nebudeš souhlasit, musíš jí žalovat.
@Seizdra píše:
Tak to já taky nesedám, vždycky vypulíruju, obložit hajzl papírem a pak dřepnu nad![]()
To jsi skoro jak ja ![]()
@Hanka79 Byla to vratná kauce, pojistka pro pronajímatele, kdybychom neplatili a bohužel věděla, že pro 15 000 se nebudeš tahat po soudech, vzhledem k tomu jak to tady chodí
, vím, že je někdy těžký být v kůži toho kdo pronajímá, ale tady nás fakt napálilli, samozřejmě jsme se na to vykašlali, jezdi k soudu a hádej se tam a pak se ti odvolaj a zase znova dokola, to radši tu částku s pocitem křivdy obětuješ, to by to muselo být víc než 15000 ![]()