potíže s menstruací

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
ave
837
9.3.06 18:39

Ahoj Jessy,
tak jsem se rozhodla stejně jako Ty - měním lékaře. Jsem objednaná až na 26., tak pokud půjdeš dřív, prosím, napiš co a jak.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
10.3.06 09:38

AHOJ AVE,
TAK JA BYLA U NOVEHO DR VE STREDU. A JSEM FAKT MOOOOC SPOKOJENA. MEL UPLNE JINY PRISTUP A HALVNE ORDINUJE KAZDY DEN, TAKZE JE TO LEPSI A POHODLNEJSI A MUZU SI TAM ZAJIT, KDYZ SE MI TO PRAVE HODI A NEMUSIM SI TAK ASPON V PRACI BRAT MOC VOLNO.
TAKZE MI NASADIL UTROGESTAN, OBSAHUJE HORMON PROGESTERON, KTEREHO JA MAM URCITE MALO. AZ DOSTANU MS, TAK MAM DOJIT NA ODBER KRVE A PAK ZJISTI, V CEM JE PROBLEM A PROC NEMENSTRUUJU SAMA. NO A PAK BUDU CHODIT 10 DEN CYKLU NA ULTRAZVUK, ABY VIDEL JAK SPOLUPRACUJI A REAGUJI MOJE VAJECNIKY A JESTLI MAM OVULACI. NO A PODLE TOHO SE PAK BUDE ODVIJET DALSI LECBA.

URCITE JSI UDELALA DOBRE, ZE SES ROZHODLA PRO ZMENU DR.
TAK SE MEJ PA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.3.06 19:25

vysazení HA

Evo, já brala též HA 8let, pak vy:,–(ila a 3 roky neměla menstruaci. Vědela jsem, že když navštívím gyn, tak mi na:,–(í hormonální léčbu, tak jsem lítala po bylinkářích, zkoušela Sarapis…nic. Pak mi jedna léčitelka řekla Jo, milá paní, vy do sebe 8let rvete betonovací chemii, teď je vaše ovuace jako pod betonovým sargofágem a vy na to chcete jít kytičkama. Vám pomůže jen sbíječka, tj vytlouct klín klínem, takže hormonální léčba. Tak jsem další 2 roky chodila po gyandách a nakonec se vytouženého miminka dočkala, ale jsem moc naštvaná, že mi o takových rizicích HA nikdo neřekl.

• Citovat
  • Upravit
292
20.3.06 19:38

Ahoj AVE,

já jsem měla obdobný problém… Vždy jsem měla problémy s MS. Brala jsem HA 5 let, tu jsem pak vy:,–(ila a asi po 6 měs. jsem našla na testu //. Tehdy to ovšem nedopadlo dobře a o mimi jsme přišli. Pak jsem znovu začala užívat HA, asi 3 roky než jsme se rozhodli zkusit to znovu. Opět jsem, ale nemenstruovala. Lékařka mi na:,–(ila Duphaston, který jsem užívala asi rok. A jednou tak jsem si zapomněla lék vzít a MS zase nikde. První, co mě napadlo, že léčba byla k ničemu…, ale na testu byli // :D

Přejeme ti, ať se i tobě všechno brzy srovná :P

M & Týna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
22.3.06 11:57

Děvčata,
dá se kombinovat třeba ten Gynex s hormonální léčbou nebo to udělá paseku?
Díky
 Aali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Slepicka 16
27.2.12 06:43

Dobry den chtela jsem se zeptat cim muze byt spusobena casta menstruace? uz asi 2 mesice se mi stava ze se mi menstruace vraci po tydnu prosim o radu… dekuji…

• Citovat
  • Upravit
1
12.8.19 19:09

Problémy s menstruací

Dobrý den, chtěla bych se na něco zeptat. Je mi 17 let. Beru antikoncepci už druhým rokem a v tento rok Červnu (asi 20.) jsem z ničeho nic začala slabě krvácet. Bylo to pár dní před tím, než jsem měla dostat normální menstruaci. Po dvou dnech to přestalo a potom mi měla začít menstruace, ale já jsem nevynechávala 7denní pauzu, protože mě čekal týdenní výlet a nechtěla jsem menstruovat na něm. Proto jsem začala brát další platíčko antikoncepce bez vynechání. Asi tři dny bylo vše v pořádku, ale potom jsem začala krvácet a to trvalo celý měsíc. Po měsíci to ustalo (přibližně ve stejný den, jako by mi skončila menstruace, kdybych jí měla jen týden), tak jsem si řekla, že je to rozhození hormonů z antikoncepce. Včera jsem měla dostat menstruaci znovu a dostala jsem ji ráno přesně tak, jak to běžně mám. Po pár hodinách ale přestala. Až večer jsem zase začala slabě krvácet a to trvá až do teď. Nevíte, čím by to mohlo být? Mohlo by to být jen rozhozením hormonů, nebo něco jiného? Nemáte s tím někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí