Potničky na pipce :-(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30420
3.11.10 22:49

potničky na pipce :-(

Potřebovala bych poradit…malá má už týden na pipce nejspíš potničky :-( nevím, jak se jich zbavit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3337
3.11.10 22:51

Zkoušela jsi zásyp? Nám to na potníčky vždycky pomohlo nejlíp :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
3.11.10 22:52

ja na vsecko davam nivea SOS a parada…a vetrat hodne no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
3.11.10 23:00

Imazol nebo sudocream a nejlepší je to střídat a hodně větrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
3.11.10 23:03

Zásyp? Jakože pudr? Se snažím větrat co to jde, ale nemůžu ji nechat dlouho sagatou no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
3.11.10 23:05

Jojo, pudr. Nevím jak ostatním, ale to bylo jediný co tenkrát malýmu zabralo :nevim: Za zkoušku nic nedáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
3.11.10 23:09

Hned při první příležitosti to zkusím, naštěstí máme doma, kéž by to pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4618
4.11.10 00:18

Na zasyp u holcicky bacha, abys misto potnicek nemusela resit zanet, to by bylo daleko horsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
4.11.10 07:22

A jsou to vůbec potničky? Pokud to trvá týden, zašla bych s tím k dr.,napíše mastičku „na míru“. Dětská kůže je taky zatěžována střídáním a používáním různých mastí ve snaze „vyléčit“.

Malá tam měla jednou plísňovou vyrážku, pomohl Imazol krémpasta.
Jinak je dobrý při lehčím mokvání i Pitiol, ale to jsem dávala jen na zadek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
4.11.10 07:25
Jana206 píše:
A jsou to vůbec potničky? Pokud to trvá týden, zašla bych s tím k dr.,napíše mastičku „na míru“. Dětská kůže je taky zatěžována střídáním a používáním různých mastí ve snaze „vyléčit“.Malá tam měla jednou plísňovou vyrážku, pomohl Imazol krémpasta.
Jinak je dobrý při lehčím mokvání i Pitiol, ale to jsem dávala jen na zadek.

taky mě to napadlo jestli to nebude plíseň.....a pudr bych nedávala,jednou jsem to u dcery zkusila-dostal se jí do pipky a :cert: ta plakala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
4.11.10 07:55

Taky bych rovnou zašla k mudře. Naše Eliška měla cosi jako potníčky víc jak týden a nakonec to byly kvasinky. Takže Imazol krémpasta a za 2 dny byl pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
4.11.10 08:05

Je fakt, že u holčičky zatím nemám zkušenost :nevim: Radši holky poslechni, fakt jsem nevěděla, že by to u holčičky mohlo způsobit nějaký potíže :oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.10 08:22

ahojky

Já mám dvě holčičky a máme problémy pořád s pipulkou :roll:
A potničky na pipulce snad ani nejsou :roll: , záleží kde jsou přesně ,ale co znám ze zkušenosti,tak jedině IMAZOL, ten je proti plísním atd. a pak SUDOKREM ale IMAZOL se klidně může mazat 2× denně po dobu i 7a více dní

Nepoužíat gel na mytí ,jen vodu a moc nekoupat, nemočit , nevysedávat ve vaně.A nebo to může mít ze změny plínek, taky je dobrá genciálka,ale tu bych radši teď nedávala

Tak ať jsou pupínky brzy pryč :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7576
4.11.10 08:29

Po přebalení důkladně osušit, to je základ a mazat tenkou vrstvu Bepanthenem. (zkoušela jsem i Rybilku, Sudokrém, Weledu a další, Bepanthen je nejlepší) Taky jsem po stolici otřela ubrouskem a pak ještě látkovým kapesníkem namočeným v čisté vodě a do dvou dnů klid. Látkový kapesník místo ubrousku používám docela často, hlavně doma.

A v mém případě vynechat citrusy, kiwi a tak. Když pupínky malá nemá, mažu přes den mastičkou z lékárny (AquaCalcisSynderman, 100g stojí asi 60Kč) a na noc po koupání dávám Bepanthen. Nikdy neměla žádnou opruzeninu a pupínky jen po ovoci, co jsem snědla já :mrgreen: .

Zásypy se prý nemají používat, protože jsou po navlhnutí živnou půdou pro mikroorganismy. Dle mé lékařky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
4.11.10 08:37

holčičky pudr nesmějí muže se jim dostat dovnitř mi mame pitiol když už je nejhuř excipial s mandlovým olejem,a bepanten.jinak se mi osvědčila kosmetika bubchen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová