Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak my normálně používáme bubchen, nevím, jestli mám ještě zkusit ten Bepanthen
asi vyrazíme k mudře
NO TAKHLE Z PYTIOLU NEJSOU LEKAŘI MOC NADŠENÍ ALE KDYŽ HO NEPOUŽIVAŠ FURT JE DOBRY JA HO UŽIVALA JAK NA SYNA TAK TED NA MALOU PROČTI SI DISKUZE PYTIOL A UVIDIŠ MY JSME JAKO DETI Z PYTIOLEM VYROSTLI
dnešni doba je ale nevim nšjaka.nam pomohl když už bylo moc špatne a bepanten a sudo crem no jen když byla červena dupa to jo ale na krvave opruzeninky a tak jedině pytiol a navic stoji cca 20 kč a máš ho tak na rok ![]()
nám se na pipku nejvíce osvědčila obyčejná heřmánková mast ale pokud je to ta plíseň tak u nás jedině Canesten
dzarunka píše:
nám se na pipku nejvíce osvědčila obyčejná heřmánková mast ale pokud je to ta plíseň tak u nás jedině Canesten
canesten je taky dobry velmi ten mi psal doktor když jsem měla potíže ale nevim jestli je vhodny pro děti
A jak vypadá ta plíseň? Malá má asi 10 malých červených pupínků
nemolka píše:dzarunka píše:canesten je taky dobry velmi ten mi psal doktor když jsem měla potíže ale nevim jestli je vhodny pro děti
mně ho předepisovala pro 18m dítě tak snad jo
Januliiik píše:
A jak vypadá ta plíseň? Malá má asi 10 malých červených pupínků
tak to asi nebude,děti měly i červené genitálie jakoby opruzené
Tak jako opruzenina to nevypadá, když ji to osuším a nechám ji chviličku sagatou tak ji to bledne, ale jak je v plince a nebo ji utírám tak to zčervená
Malá to měla též, já myslela, že to jsou potničky a ono to ne a ne zmizet-asi dva týdny a nakonec Mudr. řekl, že je to plísňová vyrážka a dal nám Imazol-za dva dny byla pryč…od té doby, kdykoli máme jakýkoli problém na kůži-tak jedině Imazol-suprová věc ![]()
nemolka píše:
NO TAKHLE Z PYTIOLU NEJSOU LEKAŘI MOC NADŠENÍ ALE KDYŽ HO NEPOUŽIVAŠ FURT JE DOBRY JA HO UŽIVALA JAK NA SYNA TAK TED NA MALOU PROČTI SI DISKUZE PYTIOL A UVIDIŠ MY JSME JAKO DETI Z PYTIOLEM VYROSTLIdnešni doba je ale nevim nšjaka.nam pomohl když už bylo moc špatne a bepanten a sudo crem no jen když byla červena dupa to jo ale na krvave opruzeninky a tak jedině pytiol a navic stoji cca 20 kč a máš ho tak na rok
U nás v nemocnici ho taky používají pro malinké děti. Jde o to, že se nemá používat preventivně. A je tam napsáno až od 10 let k vůli tomu, že firma nemá zaplacené nějaké testy. Dr.říkala, že si toho nemám všímat.
Jana206 píše:nemolka píše:U nás v nemocnici ho taky používají pro malinké děti. Jde o to, že se nemá používat preventivně. A je tam napsáno až od 10 let k vůli tomu, že firma nemá zaplacené nějaké testy. Dr.říkala, že si toho nemám všímat.
NO TAKHLE Z PYTIOLU NEJSOU LEKAŘI MOC NADŠENÍ ALE KDYŽ HO NEPOUŽIVAŠ FURT JE DOBRY JA HO UŽIVALA JAK NA SYNA TAK TED NA MALOU PROČTI SI DISKUZE PYTIOL A UVIDIŠ MY JSME JAKO DETI Z PYTIOLEM VYROSTLIdnešni doba je ale nevim nšjaka.nam pomohl když už bylo moc špatne a bepanten a sudo crem no jen když byla červena dupa to jo ale na krvave opruzeninky a tak jedině pytiol a navic stoji cca 20 kč a máš ho tak na rok
jo jo něco takového já ho mám doma po ruce stale ale moc jej naštěsti nepotřebujeme už mame rok
Holky mam u pipky potnicky a asi jsem tu jednu trochu urvala pac je zrovna tam kde jsou kalhotky. Myslite ze kdyz pujdu na gyndu tak mi ji vyrizne a nebo me treba posle na kozni. Nemate s tim nekdo zkusenost.
@Anonymní píše:
Holky mam u pipky potnicky a asi jsem tu jednu trochu urvala pac je zrovna tam kde jsou kalhotky. Myslite ze kdyz pujdu na gyndu tak mi ji vyrizne a nebo me treba posle na kozni. Nemate s tim nekdo zkusenost.
Nikam nechoď, zapudruj si to dětským pudrem. Choď doma na ostro a větrej. ![]()