Potrat - cena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
12.10.07 12:59

Tedely, zvaž všechna pro a proti. Vůbec ti tvou situaci nezávidím…
Určitě není legrace být sama se dvěma dětma… Jen ty sama se musíš rozhodnout. Přítel už ví, že jsi těhotná? Jak se k tomu postavil?

Hanka

• Citovat
  • Upravit
574
12.10.07 13:00

Co ti k tomu napsat. :roll:

A co třeba si dítě nechat a kdyby ani před porodem nebylo jiné východisko ho dát k adopci.
Je plno rodin, které by se o něj chtěli a mohli postarat.

Je to jen můj názor, ale kdybych byla ve stejné situaci jako jsi ty, tak bych do toho asi šla. Jsi fakt hodně mladá a máš nevyřešenou budoucnost.

Šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
12.10.07 13:10

Tedely.. je mi moc líto, že jsi se ocitla v takové situaci.. a těžko ti může někdo poradit.. budeš se muset rozhodnout sama.. do tohoto ti nemůže mluvit nikdo další..
Samozřejmě že bych ti nejradši řekla, nech si miminko.. já sama jsem konečně čerstvě těhotná..
Ale je to vážně na tobě.. Máš to hodně složitý.. ale věřím, že se nakonec rozhodneš správně!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
12.10.07 13:11

Stejně si to vyřešíš po svém, nevím co chceš od nás slyšet. Já jsem akorát tak plná vzteku a musím se hodně krotit co ti napsat.

Vyřešte to s tím tvým rádoby tatínkem jak uznáte za vhodné. Ono v 21 letech mít dvě děti a ještě být bez práce a nezajištěná. Jsi frajerka.

Nepřeju ti to, ale aby ti jednoho krásnýho dne nesebrala děti sociálka a nezbyli ti oči pro pláč.

Mě se to naštěstí netýká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2825
12.10.07 13:18

Holky proc jste tak zle? Ja to fakt nechapu, clovek chce poradit, sverit se, postezovat si a vy mu akorat predhazujete chyby, jakych byste se vy svaty asi nedopustily co? Fakt mazec :twisted: :twisted:
Tedely: drzim pesti, at to dopadne jakkoliv, at jsi stastna a vsechno zvladnes :! I kdyz se rozhodnes pro potrat, ver ze v dnesni dobe to delaji zensky z mnohem mene zavaznych duvodu (ted me tu asi ukamenuji, ale co) nez ty :! Vsechno si prober, popremyslej, rozhodnuti je opravdu jen a jen na tobe :!
Ja chapu, ze holciny co se jim nedari otehotnet si takova rozhodnuti berou hodne osobne a je mi jejich osudu taky lito. Ale tato diskuse se svrhla trosku jinym smerem, dle meho nazoru :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5430
12.10.07 13:27

Tedely zvladla si toho dost, podla mna zvladnes aj druhe mimi ale si mladucka , ja si neviem predstavit 2 deti v takom veku :D
V konecnom dosledku si zodpovedas za zivot sama, verim ze sa rozhodnes tak aby to bolo pre teba najlepsie. Drzim ti palce , mozno sa s otcom dietata dohodnete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
12.10.07 13:28
LeMa píše:
Holky proc jste tak zle? Ja to fakt nechapu, clovek chce poradit, sverit se, postezovat si a vy mu akorat predhazujete chyby, jakych byste se vy svaty asi nedopustily co? Fakt mazec :twisted: :twisted:
Tedely: drzim pesti, at to dopadne jakkoliv, at jsi stastna a vsechno zvladnes :! I kdyz se rozhodnes pro potrat, ver ze v dnesni dobe to delaji zensky z mnohem mene zavaznych duvodu (ted me tu asi ukamenuji, ale co) nez ty :! Vsechno si prober, popremyslej, rozhodnuti je opravdu jen a jen na tobe :!
Ja chapu, ze holciny co se jim nedari otehotnet si takova rozhodnuti berou hodne osobne a je mi jejich osudu taky lito. Ale tato diskuse se svrhla trosku jinym smerem, dle meho nazoru :?

Pod tohle, jestli dovolíš, bych se ráda taky podepsala.

Tedely, hodně štěstí!!! Nezávidím ti tvou situaci, ale ať se rozhodneš jakkoli, stůj si zatím. Držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
12.10.07 13:28

Nechci být zlá, ale nejde to.

Když máš teda takhle hezky zajištěnou budoucnost a topíš se v penězích tak proč řešíš potrat. Ona práce jde skloubit i s dětma. Já sice nepracuju, ale co bych za nějakou práci dala a že jsem se jí už nahledala, ale na doma práce prostě není.

Je tu plno maminek co i při dětech pracují a snaží se to všelijak skombinovat aby mohli být s dětmi, ale i pracovat. Jde to přece třeba po večerech.

Ona opravdu tato diskuze se odebírá úplně jiným směrem. Za potrat bych 16000 nedala. Potrat jsem sice podstoupila, ale měla jsem to plně hrazeno pojišťovnou. Nemyslím si, že na soukromé klinice by ti udělali zcela něco jiného než v normální nemocnici. Riziko je tu vždycky.

Hlavně si vše dobře rozmysli a radím ti dobře od toho tvého dároby tatínka utíkej hodně daleko. Těch dětí ti může nasekat mnohem víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.07 13:34

...

…

Příspěvek upraven 19.12.10 v 11:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
12.10.07 13:42

Verunko, myslím, že Tedely tady nepsala, že se „topí v penězích“, ale jen, že to není tak, že by byla nezajištěná. Samozřejmě, že jde práce skloubit s dětmi, samozřejmě, že to prostě vždycky nějak musí jít, ale ani jedna z nás nezná situaci Tedely tak dopodrobna, aby jí to dávalo právo ji soudit. Ono odsoudit někoho je děsně jednoduchý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
12.10.07 13:43

Neboj četla jsem pozorně. Tak teď mi řekni jak tohle všechno zvládáš s jedním dítětem, ono druhé dítě už zase takový rozdíl není. Hlídání máš, myslíš, že ta kamarádka by nebyla ochotná pohlídat 2 děti?

A co taky trošku zapojit tatínka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
12.10.07 13:46

Bibiano, myslím že jsem se tě neptala co si myslíš o mém názoru. Ušetři si to.
Každá máme názor svůj.

Já si prostě jen myslím že v 21 letech už člověk má mít rozum a být za své činy zodpovědný. To je celý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5430
12.10.07 13:47
Verunka píše:
Neboj četla jsem pozorně. Tak teď mi řekni jak tohle všechno zvládáš s jedním dítětem, ono druhé dítě už zase takový rozdíl není. Hlídání máš, myslíš, že ta kamarádka by nebyla ochotná pohlídat 2 děti?A co taky trošku zapojit tatínka?

Verunka ty si nejaka moc chytraa… Tatinek zrejme nema zajem
Tedely si zodpoveda za svoj zivot sama, ako sa rozhodne tak bude mat…
Spravi to co bude v tej chvily pre nu najlepsie .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
12.10.07 13:49

..ozaj nechapem, preco na otazku, ci je 16.000,– adekvatna suma za potrat sa tu rozobera a utoci, ci potrat ano alebo nie?!? pytala sa vas ta kocka na vas nazor, ci si to dieta nechat?? tak co je vas do toho!?! angie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5430
12.10.07 13:50

Tedely ja len tolko k tejto diskusii - NEBUDE PRE TEBA LAHKE ANI JEDNO ANI DRUHE…
Kazdy clovek sa niekedy ocitne v blbej situacii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty