Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ceadynka04 píše:
Asi se zeptám uplně blbě, ale jdeš na potrat a máš tříměsíční dítě??
No tak hlavně tomu tříměsíčnímu je dnes už čtyři a půl… To už je pryč. ![]()
Dobrý den, chtěla bych od Vás radu, protože já už nevím…jsem těhotná asi 6-7 tt, a mám syna který má v říjnu 3 roky, a muj přítel to nechce protože doba co mi skončí mateřská v říjnu tak než se mimi narodí budeme mít jenom jeden příjem. A tady je jenom tenhle jeden háček aby jsme si to maličké nechaly a já jako každá žena a máma bych to chtěla, tak mě zajímá jestli nejsou nějaké příspěvky od státu nebo něco. Děkuji moc za radu… ![]()
Ahoj nikdy jsem toto nějak neřešila ale pokud máte malý příjem tak požádat a příspěvek na dítě, na bydlení atd je toho asi mnohem víc jen se zeptat na sociálce a nenechat se odbít ![]()
Ahoj mamky kolik stoji interupce v usti nad orlici. Duvod zverejnovat nechci ale malichernostma nebo nepohodou to neni… Diky
@Anonymní píše:
Ahoj mamky kolik stoji interupce v usti nad orlici. Duvod zverejnovat nechci ale malichernostma nebo nepohodou to neni… Diky
nevím, kolik je to v místě tvého bydliště, ale ceny se bohybují okolo 2-5tisíc zhruba
Zkus pohledat na strankach gynpor nebo nemocnice byva tam i cenik. Nebo pak zavolat. Bude se lisit zda jde o mini nebo uz klasickou ![]()
@Anonymní píše:
mají ceník na webovkách, mě bohužel nejde otevřít http://www.ou-nem.cz/index.php?…
To zatim nevim jsem objednana na pristi tyden nevim uatim v jakem jsem tydnu
@Anonymní píše:
http://www.porodnice.czechian.net/ ceník výkonů
@Anonymní píše:
tady máš ceník latný pro orlickoústeckou nemocnici
Umělé přerušení těhotenství (mimo zdravotní indikaci) nad 8 týdnů z toho anestesie 680,– zákrok 3 500,
Umělé přerušení těhotenství u Rh negativních pacientek nad 8 týdnů 4 600,
Provedení miniinterrupce do 8 týdnů celkem z toho anestezie 600,– Kč 2 600,00
Sepsání žádosti pro umělé přerušení těhotenství 700,0
Předepsání receptu pro neregistrovanou pacientku 120,00
Naprosto nechápu zakládání podobných diskuzí, když stačí dvakrát kliknout na Seznamu nebo jednou zavolat… ![]()
U nas je to pry kolem 3000 zkus si zacolat primo do te nemocnice…
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.