Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Verunko a kdy máš termínek? Vidím, že jsme na tom stejně..ale já tu mám špatně nastanevý metřík..te_ď jsem 18+2, a termínek mi dali 13.3 a malej je 12.3 ![]()
já mám termín 20.3.
podle ultrazvuku 19.3.
Holt jsme každá jiná, někomu to holt nevadí když s ní chlap vyčůrává, já bych toto nesnesla.
no, 16 tisíc za potrat je zbytečný luxus. pokud si domluvíš s doktorem v normálním špitále rozumný termín (gynekolog ti poradí, kam se obrátit) a vezmeš si dítě s sebou (samozřejmě s doprovodem), ušetříš. dítě ti na kojení donese doprovod a je to. jinak - narkoza je otázkou 10-15 minut, za dvě hodiny po zákroku můžeš jít domů. mám to docela v živé paměti, na revizi jsem byla v červenci.
elda
Nikdo nikoho neuráží a ani nepadlo slovo o tom komu by to patřilo, nemyslím si, že bychom měli končit.
Diskuse skončila a už si zde vedeme jen své úvahy. Jestli se mýlím je mi to líto.
Verunko, opravdu nemáš právo nikoho soudit - a myslím, že zakladatelka vysvětlila dost jasně, že:
Nevidím nic, kvůli čemu bys ji měla napadat. Ty jsi snad neomylná?????
Jediný, kdo by v tomto případě zasloužil vyprášit kožuch je ten chlapík a to teda pořádně - podobné týpky fakt nemusím… A děsně mi vadí, že v naší společnosti je takový týpek za borce a předupníka a ta holka (která je mimochodem nezadaná, takže nikoho nepodvádí) za děvku. A to mi teda vážně vadí.
Každý z nás dělá v životě pitomosti, taky jsem ji pár udělala, ale naštěstí ne takové, které by měly tak dalekosáhlé následky.
L.
GBINKO..ALE jestli si si všimla..tu to nebylo o urážkách..aspoň co jsem psala já..jen jsem napsala názor..a jestli si si všimla, tak další zpráva už šla mimo..takže Ti budu vděčná, když nás necháš se bavit..dík ![]()
Verunko..tak to jsme na tom stejně podle menzes 13.3 a podle ultrazvuku 13.3 máš icq?
Lesina-souhlasím s Tebou..já jsem jen dodala..že je hloupá, že když se na ni vykašlal a jedno s ním už má..a čeká sním druhé..proto je hloupá
ale nikdo není neomylný, ale je fakt, že neomylnost neomlouvá..
Myslím, že není důvod to řešit…asi se to docela vyhrotilo..každý k tomu napsal svoje..
tak se navzájem neobviňujte..co člověk, to názor..a to je, bylo a bude…
Veru..dala jsem tam fotku drobka..jukni ![]()
Lesino,
opravdu nejsem neomylná, to nikdo z nás.
Ale nemáš pravdu v tom, že nemůžu nikoho soudit. Zakladatelku osobně neznám, to je pravda a neznám její životní situaci, jen mi některé věci co tu napsala, např. ohledně stavení baráku, nebo 16 hodin denně práce+ studium … přijdou jako vymyšlené. Na to mi prostě nemůžeš nic říct, prostě to tak cítím.
A to, že otěhotněla podruhé neplánovaně, tak to sice možné je, jenže v jednom komentáři zrovna mě psala, že o ni otec dítěte nestojí a pak je najednou s ním těhotná? To mi přijde fakt postavené na hlavu. Nezlob se, na mě, ale fakt to tak cítím.
Mě prostě přijde, že si zde z nás někdo dělá srandu. A nejsem zde jediná která to tak vidí, jen kritizujete mě.
Nemůžu za to, že k ní nemám soucit, každý je svýho štěstí strůjce.
Nevadí mi, že k ní nemáš soucit. Vadí mi, že máš potřebu ho sdělovat a tím jí ubližovat.
Si představ, že by do tebe a tvého rozhodnutí někdo rýpal v době, kdy ti bylo ouvej - umíš si to představit??? A přece víš, že jsou lidé, podle kterých ses zachovala špatně, ne?
Nejsi v jejích botách, tak nesuď. Nebo se pak nediv, že budeš souzena.
L.
Umím si to představit, a zažila jsem to.
Musím říct, že na jednu stranu je to nepříjemné, ale na druhou stranu ti to někdy i otevře oči a koukáš se tu chybu již neopakovat.
A to, že mám potřebu jí to sdělovat, myslela jsem, že je toto veřejné forum a můžeme si zde psát svoje pocity jak chceme.
Jestli tě mé příspěvky uráží, tak je klidně smaž, ale můj názor to stejně nezmění. Opravdu ne.
Tak vidíš - taky sis užila svoje s lidmi, kteří prostě věděli líp než ty, co je správné.
Je to veřejné fórum, to ano, ale nikdo si tu nepřeje, aby si tu lidé ubližovali. A ano, můžeš psát co chceš, ale je určitě lepší to dělat s empatií a s citlivostí nebo rovnou mlčet.
L.
Tak jo, napsali jsme si svoje a diskuzi končíme, stejně se to zvrhlo úplně jiným směrem. Dobře?
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.