Potrat v 15. týdnu, co dál? :(

15866
27.8.12 16:12

Potrat v 15. týdnu.... co dál? :(

Zdravím všechny, co se chtějí přidat, co něco podobného zažily :,( Já to mám čerstvě za sebou a dost to bolí :( Nejhorší je, že jsem ten den byla na kontrole, takže vím, že naše miminko bylo zdravé a v pořádku :,( Pořád se ptám PROČ? Konečně jsme mysleli, že po 3 letech a až úspěšném IVF jsme se dočkali toho štěstíčka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10584
27.8.12 16:22

:hug: :hug: :hug: snad se vam brzy zadari mit miminko,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
27.8.12 16:26

@pipiinka děkuji :,( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10021
27.8.12 16:46

@kaczule1 je mi to moc líto :hug:, byly jsme spolu v diskusi maminky únorňátek, jsem také z Ov, jestli si na mě vzpomínáš :?:
já byla počátkem srpna na revizi, mimi se přestalo vyvíjet…máš za sebou nějaké genetické testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
27.8.12 16:47

To je mi moc líto, držte se a hlavně to nevzdávej!!! určitě se zadaří!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
27.8.12 16:49

@Marssyy ahoj :hug: Já jsem byla na revizi ve čtvrtek a od soboty jsem doma, takže zatím nemám nic… Tebe už poslali na nějaké testy? Já jdu zítra na kontrolu ke svému dr., tak jsem zvědavá, co mi řekne :,( A aby toho nebylo málo, tak mi dneska natekly prsa a fakt dost bolí. Koukala jsem se na netu a vesměs to můžou znamenat jen 2 věci - jelikož jsem byla ve 2. trimestru, tak moje tělo zaznamenalo porod a v prsou se mi začalo tvořit mlíčko, takže bych měla dostat léky na zastavení laktace; nebo mám v prsou zánět :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
27.8.12 16:54
Ahojky je mi to moc lito :-( co se stalo? Je to mliko mela jsem to stejne, musis si jit pro tabletky a za 2 dny bude po vsem.
@kaczule1 píše:
@Marssyy ahoj :hug: Já jsem byla na revizi ve čtvrtek a od soboty jsem doma, takže zatím nemám nic… Tebe už poslali na nějaké testy? Já jdu zítra na kontrolu ke svému dr., tak jsem zvědavá, co mi řekne :,( A aby toho nebylo málo, tak mi dneska natekly prsa a fakt dost bolí. Koukala jsem se na netu a vesměs to můžou znamenat jen 2 věci - jelikož jsem byla ve 2. trimestru, tak moje tělo zaznamenalo porod a v prsou se mi začalo tvořit mlíčko, takže bych měla dostat léky na zastavení laktace; nebo mám v prsou zánět :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
27.8.12 17:02
@kaczule1 píše:
@Marssyy ahoj :hug: Já jsem byla na revizi ve čtvrtek a od soboty jsem doma, takže zatím nemám nic… Tebe už poslali na nějaké testy? Já jdu zítra na kontrolu ke svému dr., tak jsem zvědavá, co mi řekne :,( A aby toho nebylo málo, tak mi dneska natekly prsa a fakt dost bolí. Koukala jsem se na netu a vesměs to můžou znamenat jen 2 věci - jelikož jsem byla ve 2. trimestru, tak moje tělo zaznamenalo porod a v prsou se mi začalo tvořit mlíčko, takže bych měla dostat léky na zastavení laktace; nebo mám v prsou zánět :zed:

Ahoj,
strasne moc me to mrzi :hug:, doufam, ze bude co nejdrive lepe a zadari se pocit sestricku nebo brasku k vasemu andilkovi.
Ja musela na potrat ve 23 tt a vim, jak strasne moc to boli.
K tem prsum, telo reaguje na porod a „naskocila“ ti laktace. Mne zadne prasky na zastaveni nedali, pry je to ve finale jeste horsi nez, kdyz se ti laktace zastavi sama prirozene.
Jen bych si zatvrdla mista promackala, ale en extra moc, aby se ti prsa nenalivala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4995
27.8.12 17:05

@kaczule1, je mi to moc moc líto :,( :,( :,(.
Vím není to jednoduché, ale věř, že se miminka dočkáš :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
27.8.12 17:09

@Weru uvidím co mi zítra dr. řekne :nevim: Ale neumím si představit, že bych si je měla nějak promasírovat, když mě bolí i pouhý dotek :zed: Už teď jsme na miminko dlouho čekali. Že se to povede přirozeně je téměř nulová šance a kdo ví, jestli další IVF zaberou :,( :nevim: :zed:

@Market82 děkuji :hug: :hug: Snad se vám brzo zadaří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
27.8.12 17:11
@kaczule1 píše:
@Weru uvidím co mi zítra dr. řekne :nevim: Ale neumím si představit, že bych si je měla nějak promasírovat, když mě bolí i pouhý dotek :zed: Už teď jsme na miminko dlouho čekali. Že se to povede přirozeně je téměř nulová šance a kdo ví, jestli další IVF zaberou :,( :nevim: :zed:

To urcite, ohledne prsou, se dohodni s doktorkou ;). Nevzdavej to, nikdy nevis co se stane, i zazraky se deji.
Neves hlavu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4995
27.8.12 17:40

@kaczule1, však nám to výjde oboum :hug: :hug: :hug: .Jen u tebe je to ještě moc čerstvé, tak bolí :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10021
27.8.12 17:57

@kaczule1 tak to je moc čerstvé a bolí to :hug:
Já mám za sebou vyšetření na trombofilní mutace a už znám i výsledek, 6.9. jdeme s mužem ke genetičce Mudr. Zvolské do Poruby, překvapilo mě že nejsou k ní zas tak dlouhé čekací doby na vyšetření. Doporučení mi napsal gynekolog. Já mám za sebou tento rok již druhou revizi a nevzdávám to, tentokrát už to musí vyjít a neboj vyjde to i tobě, moc držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
27.8.12 18:05

@Marssyy Pro mě to je první SP, tak jsem zvědavá, jestli mě na nějaké vyšetření pošlou :nevim: Jen škoda, že můj dr. má dovolenou, takže tam zítra nebude.
Ale obdivuju tě, jak jsi silná :srdce: Já jenom doufám, že na další miminko nebudeme čekat další 3 roky :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10021
27.8.12 18:23

@kaczule1 nechodíš náhodou k Mudr. Kudělkovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty