Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mám za to, že v krajních případech se dá kyretáž provést až do 16tt, ale samozřejmě záleží na okolnostech, mj na velikosti plodu.
Dekuji vsem
no uz jsem jednou mela talovy pripad kdy jsem krvacela jak kdyz podrizli vola a byly tam i kusy :/ uz jsme si tenkrat mysleli ze je po vsem
i doktor to rikal… nechteli mi dat ani napit vody kdyz se mi zamotala hlava ze pry nejspis budou muset delat zakrok… zatim to vypada ze je vse ok… uviim co mi rekne zitra :/
Anonimko, držim palce, věřím, že to bude dobrý, spoustu žen má tento problém, dal ti na to něvo doktor? Divim se, že si tě nenechali v nemocnici, aby jsi byla v klidu a podávali ri vhodné léky
Doporučuju zelezo a ascorutinn, u prvního jsem krvacela několikrát a rodila az 40+5
můžeš mít hematom např, držím palce at to dobře dopadne
![]()
@Lamátko lezela jsem tam… ale krvaceni ustalo a pustili me
@Kattynka000 ascoruttin mam ![]()
@Envie tak jdu az zitra k dr :/ dneska tam neni a na pohotovost se mi fakt nechce :/
(jejich chovani je silene)… Tak uvidim
prez noc to bylo dobre tak uvidim jak prez den ![]()
A proč si myslíš že potracis jen krvácíš pokud máš i velké bolesti tak možná ale třeba ne držím pěsti ať vydrží ale plod budeš muset porodit
pak utz a kdyby tam něco zůstalo tak výškrab pod narkózou
@stáťáva ja si to nemyslim… me to primo rekl doktor :/ proto se ptam… jinak by me to ani nenapadlo :/
Kdyby jsi potrácela, tak by se to rozjíždělo silněji a silněji, podle toho, co píšeš to bude dobré ![]()
Tak to je mi líto, musíš prožívat stres :/ Hlavně odpočívej, věřím že to bude v pořádku
Dekuji vsem
no stres mam desnej :/ je to neco sileneho ale snad to bude dobre
dekuji vsem za podporu
![]()
@Anonimka5621 v každém těhotenství jsem špinila i krvácela, v různých fázích těhotenství a mám 4 dětičky. neázej flintu do žita, snaž se být v klidu a věř miminku
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.