Potrat v 5tt a hodnota HCG

4138
5.7.11 20:07

potrat v 5 tt a hodnota HCG

Ahoj holky, ted sem asi V 5+3 tt, už asi dva týdny lehce špinim. V pátek po sexu sem i krvácela, ale ted je to zase uz jen špinění ale víc než před tím sexem.
K doktorovi du az v pondeli. Ale myslim si ze bud sem potratila nebo to prave probiha. Nekolikrat za den me silene boli zada a nebo vpodbrisku jako by vajecniky.
Ale carka na testu od minuleho tydne znatelne zesilila a prsa taky porád bolí.
Tak by me zajimalo jak dlouho po potratu vymizi tehu priznaky. Když sem neco kolem 5 tydne. Dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1762
5.7.11 20:10

Nemusíš vůbec potrácet. Mě na začátku těhu taky brali křeče do bříška i do zad. To je jen reakce těla na miminko. Začíná se zvětšovat děloha a to holt moc příjemné na začátku není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
5.7.11 20:17

Jak píše Mishka, potrat to vůbec být nemusí. Špinění je v začátku těhotenství normální (i po sexu) - všechny sliznice jsou překrvené, stejně jako pobolívání břicha. Pokud nekrvácíš jasně červenou krví, není určitě důvod, proč by se mělo jednat zrovna o potrat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
5.7.11 20:28
gabi.design píše:
Jak píše Mishka, potrat to vůbec být nemusí. Špinění je v začátku těhotenství normální (i po sexu) - všechny sliznice jsou překrvené, stejně jako pobolívání břicha. Pokud nekrvácíš jasně červenou krví, není určitě důvod, proč by se mělo jednat zrovna o potrat. :wink:

Ne jasna krev to neni, jen takova tmave hneda.Ale uz me ji pride dost asi tak 3 intimky denně.
No me nejvic zarazi ty bolesti. Netrvá to pořad, z
treba pul hodiny a pak je zase klid.
Dik za uklidneni.
Uz sem aji obrecela za mimi asi nebude.
Nechcu si delat zadny nadeje. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
5.7.11 20:30

taky si myslim,ze to potrat nemusi byt,ale nechapu trosku,kdyz spinis,ze jeste sexujete,me doktor vzdy nakazal zakaz......

jinak pruiznaky se vubec nemuzes ridit,jelikoz muzou a nemusi nic znamenat a pokud mas problem,tak skoc do nemocnice na pohotovost a nebo ke svemu doktoru,udelaji utz a budes mit jasneji :kytka:

tak drzim pesti a dej vedet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
5.7.11 21:10
RadanaH píše:
taky si myslim,ze to potrat nemusi byt,ale nechapu trosku,kdyz spinis,ze jeste sexujete,me doktor vzdy nakazal zakaz......jinak pruiznaky se vubec nemuzes ridit,jelikoz muzou a nemusi nic znamenat a pokud mas problem,tak skoc do nemocnice na pohotovost a nebo ke svemu doktoru,udelaji utz a budes mit jasneji :kytka:
tak drzim pesti a dej vedet :kytka:

No uz nesexujem. Hned kdyz sem zjistila ze mam pozitivni test tak sem volala ze spinim tak rekl ze zadny koupani a sex. a pak za tri dny po kontrole mi k tomu nic nerekl, a ja se ho zapomela zeptat. Takze sme to zkusili, no a uz to zkouset nebudem. Byla to blbost, ale proste me to nedoslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
5.7.11 21:24

To nemusí nic být.Uvidíš u MUDr.Mě tedy sex zakázal - měla jsme rizikové těhu,abych nepotratila a pak abych zase neporodila dřív :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
5.7.11 21:56

Přidávám čerstvou zkušenost.. jsem 5+0 a dneska jsem byla v nemocnici, protože jsem už týden špinila (hnědá, tmavěčervenohnědý výtok) a včera se to zhoršilo… ale pořád mi stačila jedna intimka.. dr. mě prohlédla, sliznice 13mm, těhu nedetekovatelné, protože je moc brzy. Nabrali krev a HCG od pátku kleslo místo narostlo. Ve čtvrtek jdu na kontrolní odběr krve a kontrolu dělohy, jestli bude nutná revize.
Držím ti palce, abys na tom nebyla stejně :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
5.7.11 22:05

Tentadoro a kolik mas HCG?? Preju at je vse ok a at mas krasne miminko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
6.7.11 06:55
tentadora píše:
Přidávám čerstvou zkušenost.. jsem 5+0 a dneska jsem byla v nemocnici, protože jsem už týden špinila (hnědá, tmavěčervenohnědý výtok) a včera se to zhoršilo… ale pořád mi stačila jedna intimka.. dr. mě prohlédla, sliznice 13mm, těhu nedetekovatelné, protože je moc brzy. Nabrali krev a HCG od pátku kleslo místo narostlo. Ve čtvrtek jdu na kontrolní odběr krve a kontrolu dělohy, jestli bude nutná revize.
Držím ti palce, abys na tom nebyla stejně :cry:

Ja vubec nevim jak sem na tom s HCG me doktor poprvy vubec neposlal. A rikam si ze kdybych sla ted jako samoplatce tak stejne nevim jaky sem mela hodnoty predtim :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
6.7.11 07:06

Pralalinko kdyz si zadas na googlu hodnoty HCG tak ti to tam najde tabulku a rozdeleni jaky zhruba tyden jsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
6.7.11 09:24

holky neridte se tabulkama,kazda jsme jina a kazde tehu je jine…nic neni skoro podle knizek,takze verte jedine svym doktorum,ultrazvukum :kytka:

zakladatelko,jdi k doktorovi driv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
6.7.11 10:35
RadanaH píše:
holky neridte se tabulkama,kazda jsme jina a kazde tehu je jine…nic neni skoro podle knizek,takze verte jedine svym doktorum,ultrazvukum :kytka:zakladatelko,jdi k doktorovi driv

No premejslim nad tim ze bych sla driv. Zitra ordinuje. Tak uvidim jak mi bude. Dneska me ja zatim dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
6.7.11 10:37
Prtka píše:
Pralalinko kdyz si zadas na googlu hodnoty HCG tak ti to tam najde tabulku a rozdeleni jaky zhruba tyden jsi..

Ja vim uz sem to mela najity. Ja to blbe napsala ja na krvi jeste vubec nebyla, takze nevim jestli mi HCG stoupa nebo klesa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
6.7.11 10:44

Pralalinko já bych se bála a jela asi na pohotovost, nebo zajdi zítra k Dr. Držím palečky ať je vše o.k. A hlavně klid a žádný sex. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty