Mám za sebou mimoděložní těhotenství

482
28.6.11 21:22

Mám za sebou mimoděložní...

Ahoj holky, :mavam:

určitě už tady nějaká podobná diskuze je, jen já jsem ji nenašla… :-)
Ale: jste některá čerstvě ( nebo i méně čerstvě ) po mimoděložním těhotenství ?
Já jsem byla na LPSK 2.6., odebrali mi pravý vejcovod :-(
Ozvete se některá ? když nás bude víc, třeba se nám to bude lépe snášet… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1054
28.6.11 21:26

Ahoj, já mám za sebou mimoděložní loni v dubnu a odebrali mi taky pravý vejcovod. Pak bohužel v listopadu zamlklé těhotenství a teď se snažíme do třetice. Vím asi co prožíváš, sama jsem si tím prošla,tak se drž a hodně štěstí a ať jsi brzy v pořádku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
28.6.11 21:31

Díky… nejhorší je teď to čekání na první ms, pak na to, až to budeme moct zase zkusit… :-( já držím palce, ať je do třetice vše v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
28.6.11 21:32

Děkuju, já Tobě taky držím palečky ať to příště vyjde. A to bylo Tvoje první nebo už nějaké dítko máš? My se právě snažíme o první..:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
28.6.11 21:35

Já teď musím odejít, kdyby jsi chtěla, tak klidně písni zprávu a můžeme to probrat. Dobrou noc a opatruj se ;-) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
28.6.11 21:37

Já už mám doma jednoho 15-ti letého puboše :-) takže to je jako kdybychom se snažili o první… :-) docela dlouho nám to nešlo a teď s tímhle koncem… :-(
ale stejně věřím, že to vyjde :lol:
a zkoušíš tomu těhotenství nějak pomoct ? cvičení ? vitamíny ? nebo co já vím co ještě ? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
28.6.11 21:38

Dobrou, když se Ti bude chtít,tak zítra :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
28.6.11 21:44

Ahojky, já mám také zasebou mimiděložní v prosinci 2010, byl mi odebrán taky pravý vejcovod. Po 3 měsíčním snažení jsem našla na testíku // čárky. Ten strach jestli se to nebude opakovat bych nikomu nepřála,ale usmálo se na nás štěstí a ted jsem v 18 tt a termín mám stanovený na den kdy jsme o mimi přišli a dělali mě LPS :-)
Takže všem moc držím palečky aby to dobře dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
28.6.11 21:50

Lunetka, moc gratuluju k miminku, je to krásné :srdce: můžu se zeptat, po jak dlouhé době jste to začali zkoušet ? ony se ty názory docela různí, jenom mě řekli varianty od jednoho měsíce až do půl roku… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
28.6.11 21:56

Moc děkuji. Mě v nemocnici řekli počkat 3 měsíce a můj gyndař řekl snažit se hnedka.Dalajsem na něj ale i tak se to povedlo až za 3 měsíce, tělo si řekne samo.A jsem ráda že jsme nečekaly déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
28.6.11 22:02

No já taky uvažuju nad tím, že se pokusíme hned po první ms…přece jenom není na co čekat a přesně jak píšeš…hned to asi těžko vyjde… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
28.6.11 22:09

Pokud nemáš nějaké komplikace a doktor to vyloženě nezakázal tak bych do toho šla znova. Mě doktor taky řekl že je to na štěstí, že se to může povíst hnedka podle toho jaká strana ti hned zafunguje. A dlabej hnedka kys listovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
28.6.11 22:12

JJ, tu já baštím nepřetržitě… :-) a taky piju kontryhel, ať se trošku upraví sliznice… ale je fajn slyšet, že to někomu vyšlo takhle rychle… :hug: fakt Ti to moc přeju… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
28.6.11 22:19

tak to je fajn, ještě jednou děkuji, já tobě držím všechny palečky aby se i na tebe usmálo štěstí. A kdyby jsi něco potřebovala nebo jenom tak pokecat tak mě písni na email: lunetka@email.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
28.6.11 22:27

Ahoj, moc mě mrzí, co tě potkalo. :hug: Taky jsem měla první těhotenství mimoděložní, skončilo to akutní operaci na konci sedmého týdne těhotenství.
Při dalších těhotenstvích už jsem byla vždycky nervózní, dokud se nepotvrdilo, že je mimčo tam, kde má být. :nevim:
Naštěstí máme 2 krásné zdravé děti a tobě také přeju, ať se brzy podaří. :kytka:

MS mi přišla tenkrát asi 4 týdny od LSK, takže to čekání na další pokus nebylo nijak dlouhé.

Ještě jednou držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty