Potrat v 7.tt - co mám dělat

22.9.13 06:07

potrat v 7tt co mam dělat

Chtěla bach poradit co mam dělat v 6tt jsem byla u pana doktora a ten řikal že je vše ok že miminku srdičko tluče a tet jsem byla v 7tt a doktor řikal že nevidi znaky tlučeni tak že mam přit v ponděli a uvidise ale přitom se citim jak těhotna prsa se mně boli někdy zracim tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3515
22.9.13 06:12

No pokud plůdek neodejde s ms tak se stale telo bude tvarit tehulkovate.. no at tak ci tak drzim palecky… A hlavne pokud by se to prece jen stalo tak prestane se vyvyijet jen to kde je neco moc spatne a mimisek by neprezil normalne vubec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.13 06:20

No jo jenže doktor se tvařil zaskočeně že nekrvacim jak plod nežije

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
22.9.13 06:50

Tak pokud plod nezije a ty se citis tehotne, tak se bude jednat o zamkly potrat.
Nejspis pujdes na revizi
Drz se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35835
22.9.13 06:50

Uvidis zitra. Muzes pak pockat bud na krvaceni, nebo te poslou do nemocnice.
To se proste obcas stava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101754
22.9.13 07:22

Asi bych zkusila počkat, zda se krvácení nerozjede samo, přece jen, když se to povede přirozeně, tak je to lepší, ale někdy nezbývá než ta revize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.13 07:26

Ptam se sama sebe proč tak dlouho musim čekat proč mi to nedaji hned pryč proč stim musim pořad byt uý tyden nosim vsobě asi mrtve mimino a on to nechaji tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
malinada
22.9.13 07:51
@Renata878787 píše:
Ptam se sama sebe proč tak dlouho musim čekat proč mi to nedaji hned pryč proč stim musim pořad byt uý tyden nosim vsobě asi mrtve mimino a on to nechaji tak

protože se čeká, jestli se potrat rozjede sám a tělo se vyčistí samo. Bylo by to lepší, kyretáž je chirurgický zákrok, který nese svá rizika. Ale pokud se cítíš těhotně, tak zřejmě hcg neklesá a bude potřeba dělohu vyčistit chirurgicky :|

• Citovat
  • Upravit
59398
22.9.13 07:59

@Renata878787 tak pokud už srdíčko bylo a ted ne, na stejném utz tak je to špatně :?. No někdy to trvá než tělo začne krvácet, někdy ani nezačne a musí se na revizi :? ale jsi malý týden :hug: :hug: tak by to mohlo odejít samo bez revize

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
22.9.13 08:20
@Renata878787 píše:
Ptam se sama sebe proč tak dlouho musim čekat proč mi to nedaji hned pryč proč stim musim pořad byt uý tyden nosim vsobě asi mrtve mimino a on to nechaji tak

pretoze ked zacnes krvacat sama, tak nemusite mat v snazeni ziadnu prestavku a hned po ms sa mozte znova pokusit aby si otehotnela, naopak po kyretazi sa doporucuje minimalne sestinedeli, ale vacsinou az 3 mesiace cakat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
22.9.13 08:27

@Renata878787 To je mi líto. Hele a proč tě vlastně objednával po týdnu, to je dost neobvyklý, ne? Nebyl nějaký problém už v tom 6tt? Posílám hodně sil, drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
22.9.13 09:09
@Renata878787 píše:

je lepší když se telo vycisti samo. Já bych byla rada ze mas lékaře, který té hned nezene na revizi.

Příspěvek upraven 13.02.16 v 11:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
22.9.13 09:12

Já měla v sobě mrtvé miminko 14 dní. než se na to přišlo. Těhotenské příznaky jsem měla stále. Osobně bych nečekala, týden jestli se to rozjede samo. Vím, že jsem se cítila hůř do zákroku. Asi to vyzní špatně, ale chtěla jsem, aby ho ze mně co nejdříve vyndali. :,(

• Citovat
  • Upravit
16245
22.9.13 09:18

Myslím ze jsi v na úplném zacatku, mas velkou šanci ze se stim telo vypořádá samo.

Příspěvek upraven 13.02.16 v 11:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30317
22.9.13 09:28

@Renata878787 Ahoj krvácení se může ještě rozjet. Já jsem byla na kontrole, kde srdíčko bylo a mimčo bylo nějak velký. A za týden jsem po menší námaze začala krvácet a při měření byl plod menší než před týdnem a bez srdíčka. Takže to muselo přestat tlouct někdy 1-2 dny po kontrole a krvácení se spustilo a za dýl. Mě teda stejně nahnali na revizi, teď už bych se bránila, že to radši nechám odejít jen tak s ms. Nemuseli bysme pak čekat s dalším snažením.
U mě pak přišli na vadu plodu, takže jsem byla ráda že odešlo tahle samo a nemusela jsem po testech řešit, zda si mimi nechat a nebo dát pryč. Za půl roku už jsem čekala další mimčo a dneska už mi tu lítá jako čertík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty