Potrat v 7.tt - co mám dělat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30321
22.9.13 09:30

@emari on to mohl už doktor tušit. Mě říkala doktorka, že je vše v pořádku, ale pak po potratu mi sama řekla, že s tím počítala, že to nebylo úplně v pořádku. Mě to ovšem neřekla co kdyby se spletla, tak abych se zbytečně nenervovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
22.9.13 09:34

@pata308 není tak úplně pravda…mně na kontrole 7+2 oznámili ZT (do t doby jsem se taky cítila těhotně), o den později jsem začala krvácet a o týden později už mi doktor hlásil krásně vyčistěnou dělohu :potlesk: Nicméně nařídil šestinedělí a snažit se až tak za 3 měsíce :roll: Né, že bych teda poslechla, vlítli jsme na to, jakmile jsem se začala cítit, myslím, že tělo stejně přijme další embryjko, až samo uzná za vhodné :jazyk:

@Renata878787 taky mě ale zaráží ty kontroly tak časté. Já žiju v zahraničí, kde mi ani HCG neudělají, takže vlastně ani nevím, kdy se to podělalo. Protože v 34.DC, když jsem byla v ČR na ultrazvuku ještě nic vidět nebylo a HCG jsem měla nízké, každopádně na testu // jsem měla ještě i pár dní po krvácení. Proto máš ty těhotenské příznaky, ty prostě většinou odezní až když ti úplně klesne HCG :think: Je fakt, že ten pocit, že v sobě máš cosi neživého je hroznej. Byla jsem fakt ráda, že jsem začala krvácet tak brzo po tom, co jsem se o zamlklém těhu dozvěděla, nepřipadala jsem si jak chodící mauzoleum tak dlouho :mrgreen:
Tohle se prostě stává a nemá cenu pátrat proč. Neboj, brzo to přebolí a za chvilku se zase dočkáš :hug: :hug:
PS: mám i kamarádku, co otěhotněla znovu, aniž by dostala další ms, už je na konci 5.měs a všechno je v pořádku :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepr. Saxa
22.9.13 09:41

Mam za sebou 2 kyretaze - poprve ZT v 9 tt (tam nejen ze nebilo srdicko, ani plod se poradne nevytvoril - ale samo to odejit proste nechtelo) a tento mesic ZT v 10 tt (tentokrat v 8tt embryo i se srdickem, ale uz tehda mel gyndr. nejake pochybnosti, proto KO hned za tyden a tam uz bez srdicka - tyden na to kyretaz)… poprve jsme zkouseli vypuzovat tabletou, nepomohlo to, tentokrat jsem sla hned po tydnu na kyret - byla jsem poucena ze muzu cekat az se to vypudi samo, ale pry to muze trvat az 5 tydnu.

Ja tak dlouho cekat nechtela, bylo mi stale zle, i kdyz uz jsem vedela, ze tehu neprospiva, jak uz nekdo psal, nejhorsi bylo cekani od verdiktu, ze je to spatne, az po ten zakrok. Pak sice trochu boli srdicko, ale cloveku je tak nejak lip - ja bych fakt nedokazala cekat treba mesic na MS, kdyz bych celou dobu vedela, ze plod uz davno nezije.

Po prvni ZT jsem byla na KO po prvni porevizni MS a bylo mi receno ze po dalsi se klidne muzeme snazit ;-) My teda cekali asi 3 mesice a za pull roku od revize jsem objevila // - ted mam Doma 2 certiky, bohuzel treti se zase nezadaril :|

Posilam hodne sil :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty