Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já bych do toho šla, ale je to otázka zda to dítě tak moc chceš, že to riskneš. Rizika jsou ale vždy, každý může počít dítě s vadou, ale daleko větší šance je, že bude vše ok. ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky, doma mám 2,5 holčičku, chceme další mimi, ale…
Při prvním těhotenství byla zjištěna vývojová vada-es, tak že přerušení těhotensti, něco do roku jsem otěhotněla znovu a zdravá holčička. Říkala sem si asi náhoda, údajně jsme s manželem v pořádku, ale letos byla těhotná sestra, taky musela ukončit těhotenství. ps. Též byla na vyšetření a vše v pořádku. Bylo nám řečeno obrovská náhoda. ale i tak sem z toho celkem nervózní, aby se to neopakovalo. Nemáte někdo podobou zkušenost?
tys už tu psala nedvno a to samé, že? Já bych do toho šla ![]()
Ano, psala, ale žádná reakce tak jsem zkusila trošku jinde;-) chci určitě, jen ty obavy tam prostě jsou
Ahojky holky pridavam se do diskuze nevim jestli jsem tu spravne, kdyz tak se predem omlouvam.Mam uz jedno dite a moc jsme si s manzelem prali druhe ale nejak se nam to nevede.Pred trema mesici jsem prodelala zamlkle tehotenstvi musela jsem jit na revizy, pred mesicem biochemicke tehu a tet nevim jestli prodelavam opet biochemicke tehotenstvi ms mi dosla zpozdenim ale na testu byl slaby duch tak nevim jestli to nebylo s predchoziho biochemickeho teh. Chtela jsem se zeptat na Vas nazor jit doktorovi a nejak to resit nebo se mam jeste pokouset otehotnit sama, Dekuji za jakou koliv odpoved. VERONIKA
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Ahojky, doma mám 2,5 holčičku, chceme další mimi, ale…
Při prvním těhotenství byla zjištěna vývojová vada-es, tak že přerušení těhotensti, něco do roku jsem otěhotněla znovu a zdravá holčička. Říkala sem si asi náhoda, údajně jsme s manželem v pořádku, ale letos byla těhotná sestra, taky musela ukončit těhotenství. ps. Též byla na vyšetření a vše v pořádku. Bylo nám řečeno obrovská náhoda. ale i tak sem z toho celkem nervózní, aby se to neopakovalo. Nemáte někdo podobou zkušenost?