Obavy z dalšího těhotenství

Anonymní
13.9.13 12:54

obavy z dalšího těhotenství

Ahojky, doma mám 2,5 holčičku, chceme další mimi, ale…
Při prvním těhotenství byla zjištěna vývojová vada-es, tak že přerušení těhotensti, něco do roku jsem otěhotněla znovu a zdravá holčička. Říkala sem si asi náhoda, údajně jsme s manželem v pořádku, ale letos byla těhotná sestra, taky musela ukončit těhotenství. ps. Též byla na vyšetření a vše v pořádku. Bylo nám řečeno obrovská náhoda. ale i tak sem z toho celkem nervózní, aby se to neopakovalo. Nemáte někdo podobou zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ArankaC.
13.9.13 13:14

Já bych do toho šla, ale je to otázka zda to dítě tak moc chceš, že to riskneš. Rizika jsou ale vždy, každý může počít dítě s vadou, ale daleko větší šance je, že bude vše ok. :-)

• Citovat
  • Upravit
22614
13.9.13 13:55
@Anonymní píše:
Ahojky, doma mám 2,5 holčičku, chceme další mimi, ale…
Při prvním těhotenství byla zjištěna vývojová vada-es, tak že přerušení těhotensti, něco do roku jsem otěhotněla znovu a zdravá holčička. Říkala sem si asi náhoda, údajně jsme s manželem v pořádku, ale letos byla těhotná sestra, taky musela ukončit těhotenství. ps. Též byla na vyšetření a vše v pořádku. Bylo nám řečeno obrovská náhoda. ale i tak sem z toho celkem nervózní, aby se to neopakovalo. Nemáte někdo podobou zkušenost?

tys už tu psala nedvno a to samé, že? Já bych do toho šla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.13 13:59

Ano, psala, ale žádná reakce tak jsem zkusila trošku jinde;-) chci určitě, jen ty obavy tam prostě jsou

• Citovat
  • Upravit
917
30.9.13 15:48

poradi mi nekdo

Ahojky holky pridavam se do diskuze nevim jestli jsem tu spravne, kdyz tak se predem omlouvam.Mam uz jedno dite a moc jsme si s manzelem prali druhe ale nejak se nam to nevede.Pred trema mesici jsem prodelala zamlkle tehotenstvi musela jsem jit na revizy, pred mesicem biochemicke tehu a tet nevim jestli prodelavam opet biochemicke tehotenstvi ms mi dosla zpozdenim ale na testu byl slaby duch tak nevim jestli to nebylo s predchoziho biochemickeho teh. Chtela jsem se zeptat na Vas nazor jit doktorovi a nejak to resit nebo se mam jeste pokouset otehotnit sama, Dekuji za jakou koliv odpoved. VERONIKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty