Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všem, chtěla bych se zeptat, jak dlouho jste špinily po spontánním potratu, resp. jestli jste některá špinila třeba měsíc. 11.8. jsem spontánně potratila v 5+3tt. V děloze ani jinde nebylo a není nic vidět (žádná rezidua), hcg mi klesá, i když pomalu (první výsledek 192 a po třech týdnech 47). Nic mě nebolí, teplotu nemám. Problém je, že už čtvrtý týden špiním, resp. slabě krvácím. Na toaleťáku mám poslední týden světlou krev, jinak na slipovce vždy jen špinění. Dostala jsem léky a pak i injekci na stažení dělohy. Teď už mi doktor říkal, jestli nechci jít na revizi, abych se tím spiněním už „netrápila“. Ale představa, že měsíc čekám a pak skončím po takové době na reviyi a pak budu čekat další měsíce, to už je na mě moc
Problém je, že mě moje Dr. odeslala na počátku do nemocnice a tam mě pokaždé vidí jiný doktor a říká něco jiného. Neměly jste taky dlouhé špinění, které nakonec přešlo samo? Díky moc, už začínám být opravdu zoufalá..
@momo2 měla jsem to samé a dr říkal, že je to v pořádku, že je to jistá forma šestinedělí
špinila jsem fakt téměř 6 týdnů… přešlo samo, nová ms naskočila po 28mi dnech.
Díky moc, tak to jsem ráda, že nejsem jediná. Četla jsem snad všechny diskuze o potratu na emiminu a většina holek píše, že špinily pár dní, maximálně dva týdny.. Tohle je fakt nekonečný..
Také jsem to tak měla. A další měsíčky mi (poprvé i podruhé) přišly až za 6 měsíců
Tak snad to budeš mít rychlejší. ![]()
@puntice píše:
Také jsem to tak měla. A další měsíčky mi (poprvé i podruhé) přišly až za 6 měsícůTak snad to budeš mít rychlejší.
Takže jsi rok nemohla otěhotnět?? Ježíš..
No mně ro nějak nejde už šest let
Ale jsem ještě mladice a zatím se z toho nehroutím ![]()
@puntice Tak to jsi moc statecna. Drzim palce, aby ti to brzy vyslo! ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.