Daroval by mi někdo potraviny? Praha

4
17.10.22 12:01

Potraviny - Praha

Zdravím.
Dostala jsem se nyní do situace, že jsem zůstala sama, mám teď dvě aktivní brigády, ale po zaplacení všeho už pár dní žiju spíš na čaji a kávě.
Nebyl by prosím někdo, kdo by měl navíc nějaké potraviny z Prahy?
Zkoušela jsem kontaktovat potravinovou banku, tam je vyzvednutí v pondělí do 16h, to jsem ještě v práci.
Z rodiny mi už jeden člověk pomohl pár věcmi, ale už se stydím jej otravovat a je mi hrozně mizerně.

Můžu doma ofotit smlouvu, nejsem nějaka flakacka, ale mám teď krusnejsi měsíc a samotnou mě to hrozně ničí. Na oplátku asi nic věnovat nemůžu, snad jen nálepky do Penny na plyšáky, pokud někdo ještě shání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18
17.10.22 12:05

Odkud si?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
17.10.22 12:08

Uz vidim..praha :mrgreen:
Klidne nabidnu…neco…za neco
Treba práce??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
17.10.22 12:10

@Verka888 cokoliv. Jen jsem dnes do 16:30 ve své praci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
17.10.22 12:19

To ja jsem take…
By nebylo tak rychle..
Pokud muzes pomoct o vikendu.
Prosim sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.22 12:22

Mas deti?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.10.22 12:51

…nemyslim, ze neni co nabidnout..
Vzdy se da jak pomoci… nez jen nalepkama.. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
7228
17.10.22 12:53
@Radusa3 píše:
Zdravím.
Dostala jsem se nyní do situace, že jsem zůstala sama, mám teď dvě aktivní brigády, ale po zaplacení všeho už pár dní žiju spíš na čaji a kávě.
Nebyl by prosím někdo, kdo by měl navíc nějaké potraviny z Prahy?
Zkoušela jsem kontaktovat potravinovou banku, tam je vyzvednutí v pondělí do 16h, to jsem ještě v práci.
Z rodiny mi už jeden člověk pomohl pár věcmi, ale už se stydím jej otravovat a je mi hrozně mizerně.Můžu doma ofotit smlouvu, nejsem nějaka flakacka, ale mám teď krusnejsi měsíc a samotnou mě to hrozně ničí. Na oplátku asi nic věnovat nemůžu, snad jen nálepky do Penny na plyšáky, pokud někdo ještě shání.

Máme na krámě, co teď stěhujeme nějaké prošlé těstoviny, kdyby tě to neurazilo a nevadilo ti to, tak mi napiš :, bude tam tak cca 10 balíků po půl kilo, prošly někdy v květnu.

Příspěvek upraven 17.10.22 v 13:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
17.10.22 13:51
@Anonymní píše:
Mas deti?

Děti nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
20.10.22 19:18

@Radusa3 ahoj, máš bankovní účet? Napadlo mě, že kdybys ho zmínila, třeba by ti pár z nás mohlo zaslat příspěvek, i kdyby 50 Kč, pokud se nás několik sejde, už to na nákup základních potravin bude.

Jinak doporučuji se podívat po závodkách nebo masnách v tvém okolí, dá se tam poměrně dobře najíst za pár korun. Třeba v Kunraticích u řezníka dostaneš za 30-40 Kč poctivý vývar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
21.10.22 11:00

@nanukacek
Mám, ale jsem tam lehce v mínusu.
Jinak tohle pro mě není ideální řešení, hotova jídla, z posledních peněz sem kupovala slevnene maso na guláš a brambory, abych z toho vařila, ale to mám tak to neděle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
21.10.22 16:32

Napsala jsem soukromou zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
21.10.22 17:12

Možná by se to chtělo zamyslet nad svým životem. Sama, bez dětí a takto dopadnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
21.10.22 17:18

@Lovelytrue možná by bylo lepšĺ nekomentovat, když nechcete pomoci. Neznáte okolnosti, tak nesuďte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.22 17:23

Kdy ti přijde výplata? Nevychazíš dlouhodobě nebo pouze tento měsíc?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová