Daroval by mi někdo potraviny? Praha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.10.22 17:27
@Lovelytrue píše:
Možná by se to chtělo zamyslet nad svým životem. Sama, bez dětí a takto dopadnout.

Ono v dnešní době není vůbec těžké "takto dopadnout ".. Sama s tím Díky Bohu zkušenost nemám, žiju si až v blahobytu, ale i přes to se dokážu do těch lidí vcítit…
Samozřejmě by se zakladatelka měla snažit problém řešit z dlouhodobého hlediska, na krátkodobé výpomoci, tzv. pomocné berlicce však nevidím nic špatného.
Koupnout si do někoho v nouzi/nepříjemné situaci je jednoduché :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.10.22 18:09
@Lovelytrue píše:
Možná by se to chtělo zamyslet nad svým životem. Sama, bez dětí a takto dopadnout.

Zkuste si to někdy taky, takto fungovat a pak komentujte.
Se zakladatelkou soucítím, ale bohužel nepomůžu. Sama mám v tuto chvíli problémy, ale mám naštěstí za sebou dobrou rodinu a točím několik brigád dokola, abych už se z toho vyhrabala.
A to stačila jen úžasně vydělávající práce, která šla bohužel díky finanční krizi ke dnů a začala propouštět…tedy propustila i mě a chvilku mi trvalo než jsem se z toho psychicky vyhrabala a peněz ubývalo…

• Citovat
  • Upravit
32092
21.10.22 18:27

V potravinové bance ti dají jídlo bez doporučení jen napoprvé…pak už musíš prokázat, že si v nouzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
21.10.22 18:30

@Radusa3 odkud z Prahy si?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17917
21.10.22 18:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17917
21.10.22 19:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17917
21.10.22 19:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17917
21.10.22 19:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
21.10.22 19:44

Napadlo mě zaslat paní nějaký nákup přes rohlík. Sama si z rodičáku nemohu dovolit nákup za tisíce, ale kdybyste chtěla některá přispět, abych paní koupila více potravin, napište mi do zprávy a můžeme se domluvit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová