Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lovelytrue píše:
Možná by se to chtělo zamyslet nad svým životem. Sama, bez dětí a takto dopadnout.
Zkuste si to někdy taky, takto fungovat a pak komentujte.
Se zakladatelkou soucítím, ale bohužel nepomůžu. Sama mám v tuto chvíli problémy, ale mám naštěstí za sebou dobrou rodinu a točím několik brigád dokola, abych už se z toho vyhrabala.
A to stačila jen úžasně vydělávající práce, která šla bohužel díky finanční krizi ke dnů a začala propouštět…tedy propustila i mě a chvilku mi trvalo než jsem se z toho psychicky vyhrabala a peněz ubývalo…
V potravinové bance ti dají jídlo bez doporučení jen napoprvé…pak už musíš prokázat, že si v nouzi…
Napadlo mě zaslat paní nějaký nákup přes rohlík. Sama si z rodičáku nemohu dovolit nákup za tisíce, ale kdybyste chtěla některá přispět, abych paní koupila více potravin, napište mi do zprávy a můžeme se domluvit ![]()
Ono v dnešní době není vůbec těžké "takto dopadnout ".. Sama s tím Díky Bohu zkušenost nemám, žiju si až v blahobytu, ale i přes to se dokážu do těch lidí vcítit…
Samozřejmě by se zakladatelka měla snažit problém řešit z dlouhodobého hlediska, na krátkodobé výpomoci, tzv. pomocné berlicce však nevidím nic špatného.
Koupnout si do někoho v nouzi/nepříjemné situaci je jednoduché