Snažení v 19 - přijde vám to málo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31
12.8.12 10:16

Já bych řekla že beztak si to osud udělá jak chce :lol: bud se to povede ted a nebo za par let :oops: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Monulilinka21
12.8.12 10:36

@anysek19 ahojky… s takovýma otázkama od ostatních se nezatěžuj důležité je co chceš ty a jestli se na to cítíš já měla syna též v 19 (chtěně) a dala bych za něj vše a rozhodně toho nelituju… je to muj malý miláček ted se budeme snažit o druhé a pro mě je to v životě to nejdůležitější Rodina… a užívat si můžeš i s dítkem výlety a rodinné vycházky jsou krásnější a naplňující víc než sedět v hospodě nebo na disko… muj nazor.. :)

• Citovat
  • Upravit
1262
12.8.12 10:52

Tak mě 24, mám dodělanou VŠ a praxi nemám taky žádnou. Ještě budu studovat a než bych čekala, že budu mít pořádnou praxi, tak se mimča nedočkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
12.8.12 10:52

@anysek19 Osud tě neoplodní :mrgreen:. Ne, vážně - je to čistě na vás, je zbytečné se ptát kohokoli na názor, protože sto lidí, sto chutí a hlavně sto názorů. Pokud chcete stoprocentně oba, jste ekonomicky zajištění natolik, abyste si dítě mohli dovolit, máte už asi stejně oba jasno a váš názor někdo v diskuzi neovlivní:).

Řešit toto se mnou moje 19ti letá dcera, na které mi opravdu záleží, tak jí řeknu, ať nespěchá, pozná nejdřív dobře sebe sama a partnera a vůbec celý svět kolem a hlavně si srovná názory, nasbírá zkušenosti (pracovní i životní), ať má za sebou něco i pracovně. Ať se posnaží oba o to, aby dítě přivedli do slušného zázemí a neočekávali jen pomoc jedné nebo druhé rodiny, aby v tomto byli samostatní a mohli sobě i dítěti dopřát to, co chtějí a nemuseli řešit každý den to, jestli mohou koupit dokonce jogurty dva nebo opravdu jen ten jeden (což se nikdy plně naplánovat nedá). A pak, až si užije sebe a partnera, ať si užije i mateřství.

• Citovat
  • Upravit
28
12.8.12 11:07

Já si myslim, že každý musí vědět sám jestli je na dítě připravený a dokáže mu zajistit vše co potřebuje. Ale kdyby každý kdo chce mít dítě přemýšlel o tom, že musí být zabezpečený, vydělávat dost pěněz, mít vlastní bydlení a spoustu dalších věcí tak by nakonec nikdo děti neměl :D Já měla dceru v 18,oba sme byly studenti. Školy sme dodělaly a bydlely v pronajatém bytě. Všechno sme v pohodě zvládly. Je spousta rodin které na tom nejsou kdo ví jak dobře a o děti se starají předpisově. Třeba nekupujou pampersky ale plíny tesco, ale děti milujou :srdce: Opačnej případ je když fakt nemají nic a nemůžou dítěti dopřát alespoň ty potřebné věci. U nás ve vesnici sou rodiny které mají fakt hluboko do kapsy a mají třeba 4 děti. A děti vypadají spokojeně. Nemaj značkové oblečení nebo Iphony ale sou spokojený. Hlavně aby dítě mělo zázemí a aby ta rodina nemusela přežívat ze dne na den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9997
12.8.12 14:46
@Naima píše: Řešit toto se mnou moje 19ti letá dcera, na které mi opravdu záleží, tak jí řeknu, ať nespěchá, pozná nejdřív dobře sebe sama a partnera a vůbec celý svět kolem a hlavně si srovná názory, nasbírá zkušenosti (pracovní i životní), ať má za sebou něco i pracovně. Ať se posnaží oba o to, aby dítě přivedli do slušného zázemí a neočekávali jen pomoc jedné nebo druhé rodiny, aby v tomto byli samostatní a mohli sobě i dítěti dopřát to, co chtějí a nemuseli řešit každý den to, jestli mohou koupit dokonce jogurty dva nebo opravdu jen ten jeden (což se nikdy plně naplánovat nedá). A pak, až si užije sebe a partnera, ať si užije i mateřství.

Hezky a výstižně napsáno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
12.8.12 15:18

Monulilinka21: Máš naprostou pravdu :) Stejnej názor mám aji já, takže do toho jdu.. :) A je už na rodině jestli to přijme nebo ne.. (Ale já si myslím že jo :oops: :dance: ) tak ti preji (i vsem ostatnim) hodne stesti a zdrave deti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kiki03
20.8.12 19:35

Anetkko ahoooj :-) ty jsi tady taky :-) četla jsem že se teda začínáte snažit tak držím pěsti :-) Snad se ti to povede na porpvé tak jak mě :*

• Citovat
  • Upravit
Laurish
21.8.12 08:26

Ahojky Anýsku,
podle mě je to hlavně o vašem vztahu, o tom jak se dobře znáte a jak moc se milujete:), já jsem s přítelem přes rok. A už jsme spolu museli zvládnout hodně překážek a děkuju za ně. Protože tak teprve poznáš, že tě ten dotyčný miluje a neopustí tě při prvním problému :).Když se rozhodujete pro mimčo nekoukej do prava ani doleva, ale musíš to brát podle toho jak chcete vy a jak se na to cítíte. A jestli ho chcete oba a jste připraveni se spousty věcí vzdát pro jeho prospěch, tak hurá do toho. My se taky snažíme o prcka a mě je 20. a přítelovi 24. :)
A jen mimochodem, znám holčiny které měli dítě v 17.,18., zvládají to, jsou to výborné maminy :)

• Citovat
  • Upravit
31
21.8.12 17:08

Děkuji váám :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
22.11.19 09:42

Ovulacni kalendar

Holky jak si muzu vypocitat ovulaci? Jakou kalkulackou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí