Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
mám trochu netradiční prosbu. Nenašla by se tu nějaká ochotná slečna nebo paní, ideálně ve věku 25–35 let, která by byla ochotná napsat mému manželovi na Facebook a zkusit s ním navázat lehce flirtující konverzaci?
Než mě někdo odsoudí – v minulosti mě podvedl a já si nejsem jistá, jestli se opravdu změnil. Potřebuji si v tom udělat jasno. Falešný profil si založit nemůžu, protože pravděpodobně by nereagoval.
Jen bych ráda zjistila, jak by se zachoval v situaci, kdy ho osloví reálná žena.
Pokud by byla některá z vás ochotná pomoci, budu moc ráda, když mi napíšete soukromou zprávu.
Děkuji
@Alison 1107 Jestli máš potřebu manžela tajně testovat, pak je problém možná hlubší než otázka, zda by flirtoval s cizí ženou. Bez důvěry bude vztah těžko fungovat, i kdyby test dopadl dobře.
@Alison 1107 Tohle je celkem pod úroveň a měla by ses zamyslet, jestli chceš žít s někým, komu nevěříš. Mohlo by se to proti tobě i obrátit a upřímně, asi bych nechtěla partnera, který mě testuje.
Tohle ti přece nic neřekne. To, že se mu líbila nějaká žena a s tou tě podvedl, přece neznamená, že půjde s každou. ![]()
Kromě toho je to hodně pod úroveň..
Nováček a založený profil o půlnoci? Podle stylu psaní mi spíš připadá, že to píše chlap.
@Alison 1107 píše: Více
A jsi připravená na to, že dost možná zjistíš že se nezměnil? ![]()
Tohle snad ne, ne? Kdyby to psala 15letá holka tak se nad tim člověk pousměje..ale tohle je teda dílo.
Ano, souhlasím s tím, že potřebuješ někoho, kdo by ti pomohl. Ten někdo se jmenuje párový terapeut nebo rozvodový právník. ![]()
@Pauznuto píše: Více
Toho pravnika si najde manzel, hned jak tuhle akci zjistí…
Takže neni tady nějaká rozvodová pravnicka, co by se.mu pres FB ozvala ![]()
Tyhle testy žádná partnerka, která je při smyslech, nedělá. Naprostá většina chlapů v tomhle „selže“. Ve skutečnosti teda v biologickém smyslu uspěje, protože životní prioritou je rozmnožováni a nevyužít nabízené příležitosti k rozmnožení je z evolučního hlediska selháním.