Potřebuji názor žen

Anonymní
12.11.22 19:55

Potřebuji názor žen

Dobrý večer,

potřeboval bych poradit. Přítelkyně měla přede mnou vztah +-2 roky. Týpek jí psal a chtěl jí zpátky i v době, kdy jsme už byli delší dobu spolu. V té době už to byl skoro rok. Ona mi vždy řekla, že jí napsal, netajila mi to. Neodepisovala mu, pak si ho zablokovala. Máme společný notebook ( mackbook) kde je přihlášená. Byl jsem na notebooku a vyskočila tam od něj zpráva ( kdo neví jak mackbook funguje, tak smsky vyskakují i na notebooku). Ona v té době nebyla doma. Když jsem se jí na to zeptal, tak to popřela, následně, když jsem jí řekl, že jsem to viděl, tak se přiznala a řekla mi, že o nic nešlo, že slyšela od jeho kamaráda, že má špatné období a kontaktovala ho jen aby se ho zeptala, jestli je v pohodě. To bylo tak tři měsíce zpátky a já to od té doby neřešil dokud jsem nenašel poezii kterou napsala a psala tam, že bývalý milenec blabla a že jí hrozně zklamal apod.
Nic o tom, že by ho milovala, ale hrozně mě to zarazilo, proč o něm teď psala.
Jsme spolu skoro tři roky. Tuhle poezii jsem na ní nevytáhnul, ale neustále mi to šrotuje v hlavě. Od té doby, co si psali se chová divně, je tak divně duchem nepřítomná. Já jsem navrhnul rozchod, že se od ní klidně odstěhuju a půjdu si po svých, že vidím, že se něco děje. No ona to úplně zavrhla, že se nic neděje a rozchod nepřipadá v úvahu.

Co si o tom myslíte?
Nechci pokračovat ve vztahu a pak zjistit, že ze mě dělala celou dobu vola. Hrozně mě zaráží, že spolu nejsou přes tři roky a ona se o něj najednou zajímá.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8558
12.11.22 19:57

Že si mackbook nikdy nepořídím. :D
A Ty jsi nejspíš zbytečně žárlivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
12.11.22 20:05

Promin, ale je mi podezrele, ze nahodne na tebe vyskoci zprava jejiho ex a pak nahodne najdes jeji…,,poezii." Jak jsi ji objevil? Jestli jsi ji nestrachal v osobnich vecech cilene, zeptej se ji - sver se ji se svymi obavami, co to znamena.

• Citovat
  • Upravit
53518
12.11.22 20:09
@Anonymní píše:
Dobrý večer,

potřeboval bych poradit. Přítelkyně měla přede mnou vztah +-2 roky. Týpek jí psal a chtěl jí zpátky i v době, kdy jsme už byli delší dobu spolu. V té době už to byl skoro rok. Ona mi vždy řekla, že jí napsal, netajila mi to. Neodepisovala mu, pak si ho zablokovala. Máme společný notebook ( mackbook) kde je přihlášená. Byl jsem na notebooku a vyskočila tam od něj zpráva ( kdo neví jak mackbook funguje, tak smsky vyskakují i na notebooku). Ona v té době nebyla doma. Když jsem se jí na to zeptal, tak to popřela, následně, když jsem jí řekl, že jsem to viděl, tak se přiznala a řekla mi, že o nic nešlo, že slyšela od jeho kamaráda, že má špatné období a kontaktovala ho jen aby se ho zeptala, jestli je v pohodě. To bylo tak tři měsíce zpátky a já to od té doby neřešil dokud jsem nenašel poezii kterou napsala a psala tam, že bývalý milenec blabla a že jí hrozně zklamal apod.
Jsme spolu skoro tři roky. Tuhle poezii jsem na ní nevytáhnul, ale neustále mi to šrotuje v hlavě. Od té doby, co si psali se chová divně, je tak divně duchem nepřítomná. Já jsem navrhnul rozchod, že se od ní klidně odstěhuju a půjdu si po svých, že vidím, že se něco děje. No ona to úplně zavrhla, že se nic neděje a rozchod nepřipadá v úvahu.

Co si o tom myslíte?
Nechci pokračovat ve vztahu a pak zjistit, že ze mě dělala celou dobu vola. Hrozně mě zaráží, že spolu nejsou přes tři roky a ona se o něj najednou zajímá.

Pořiď jí vlastní mekbůk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
12.11.22 20:18

Co je poeziie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
12.11.22 20:22
@Anonymní píše:
Dobrý večer,

Co si o tom myslíte?

Ptáš se žen, to sice nesplňuji, ale přece jen.

Když sám píšeš, že je Ti to vlastně fuk, tak proč s ní vlastně jsi?

• Citovat
  • Upravit
34473
12.11.22 20:33

Není jí lhostejný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
12.11.22 20:40

Js za vola, protože jsi žárlivec a děláš scény. Namísto toho aby si našel koule upřímně, bez agrese, bez výčitek a obviňování mluvit o tom co tě žere, tak jen tak navrhuješ rozchodt. Fakt miláček.

Zádrhel je v tvé hlavě a ve tvé nejistotě.

A jestli to nechceš řešit a raději i opustíš - no možná jí to nakonec pomůže být s někým, kdo je sám se sebou srovaný.

https://www.kosmas.cz/…-ji-zvladat/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.22 20:54

Ber to všetko s rezervou tu… Kebyže napíšeš ako žena, tak už ti tu píšu, ako spolu suk*ju, takto dostaneš cocku ty ;). Pouzi hlavu a komunikuj. A hlavne nepočúvaj rady niekde na fóre. Oni s tebou nežijú, nevedia ako to medzi sebou máte…

• Citovat
  • Upravit
4164
12.11.22 22:18

Za mě je to nejednoznačný, ještě chvíli bych vyčkala.
Mínus je, že ti kecala s tou SMS, a možná kdoví s čím ještě, o čem nemusíš vědět. A psát po x letech poezii o někom, nebo někomu - to jsem z toho nepochopila - s kým dávno nejsem, to je divný.
Tvoje plus a výhoda je, že to bereš v klidu a bez potíží by sis šel po svých, neděláš dramata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
12.11.22 22:36
@Anonymní píše:
Dobrý večer,

Co si o tom myslíte?

Myslím, že jsi si pro radu nevybral zrovna dobrý portál. Tady se s největší pravděpodobností dozvíš, jakej jsi příšerný žárlivec případně, že se jí málo věnuješ a podobné kydy.
Pravda, občas ti tu někdo napíše zajímavý postřeh, jako třeba @terien, ale to jsou spíš výjimky. Tady totiž jak někdo získá dojem, že jsi „narušil“ soukromou zprávu, tak jsi skončil.
Každopádně z toho co jsi napsal, je těžké soudit. Jisté je jen jedno. Pokud ti partnerka lže tam, kde doteď neměla tajnosti, tak to zavání podrazem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4439
13.11.22 05:47

Pises “ řekla mi, že o nic nešlo, že slyšela od jeho kamaráda, že má špatné období a kontaktovala ho jen aby se ho zeptala, jestli je v pohodě”

pokud slecna takhle vypisuje jen na zaklade doslechu od kamarada, tak ji na ex asi zalezi. Ja bych si nekomplikoval zivot s nekym, kdo mi lze a nechal slecnu jit at si v sobe vyresi emocni vazby na ex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.22 22:21

Pisu si taky poezii do supliku, treba nekdy i o muzich, byvaly ch, nebo naopak o nekom kdo by mohl byt vniman jakoze muz po kterem touzim do budoucma. Nic to neznamena, jsem verna a jen mam nekdy slabsi den, a treba se mi i zasteskne, po nekom kdo by v necem byl lepsi nez muj chlap. A tak se z toho vypisu a rano zas vidim ze mam skveleho chlapa jen proste nesplnuje me predstavy na sto procent protoze proste je to clovek a ne stroj. A ja taky nejsem stroj, mam sve touhy, sve smutky, a svuj zpusob jak se s tim vyrovnat:poezii. A diky tomu, ze mam prostredky jak se s tim vyrovnat, jsem verna. Ono v dlouhodobem partnerstvi je vernost otazkou rozhodnuti a vule. A kdBy to na me partner vytahnul jakoze co to je, tak nevim. Bylo by mi trapne a zaroven bych mela pocit ze uz doma nemuzu byt sama sebou. Nemam tu soukromi, nemuzu si uz ani napsat basen ktera je treba jen takovej výblitek momentalniho poklesku my duse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
17.11.22 22:31
@Snehulkabledulka píše:
Pisu si taky poezii do supliku, …

Bohužel žijeme v době, kdy poezii nikdo neocení, ale ani nepochopí… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
17.11.22 22:38

No popravdě.. Kdyz nekdo o nekom píše básnicky, tak mu uplne tak jedno neni. Ja tedy píšu taky.. nebo psala jsem.. Protože jsem Kralovna Kosmíru co píše básně na míru, vidí -li kus papíru … jenže to střevo nema každej že :nevim: a tak to leckomu dá námahu, že :nevim: To neni jako práce s buzolou! :cert: Děvenka na něj myslí a ty sis s ní pěkně hačni a koukejte si to vyříkat. Tou nekomunikací byste si mohli zbytečně porouchat hezky vztah. Ono je to štěstí mit hezky vztah.. Ja třeba o tom nic nevim, ale alespon si to myslim! A hlavne v klidu, žadný létající nadobí jako u nas doma :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí