Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak může, co by nemohl. Zázraky se občas dějí
akorát bych si na to nevsadil ani zlámanou grešli
![]()
Muze, ale ma manzelku, takze vy dva zustanete jen u toho vyznani ![]()
Může, samozřejmě. Máme jich v poradně docela hodně. Rád by odešel, ale manželka má na něj páky, většinou děti. Ty manželství chvíli “fungují”, ale nedopadají dobře.
Podívej třeba na krále Karla a Camilu, tam je to evidentní, milenka byla osudová žena a ač to trvalo, jsou teď spolu.
Popiš blíže svou situaci. Má děti? Jak staré? Jak dlouho jste spolu?
Je samozřejmě klidně možné, že ti lže.
Zakladatelko, mam to jako ty. Mam dalsi vikend, kdy sama doma v hlave resim, co s tim
. Jsem s nim pres rok, ja sama, on zenatej. Jak to mate vy? Ja jsem teda dost nestasna, ale neumim to s nim ukoncit. Proste ho miluju, on se nikdy nerozvede, rekl mi to ![]()
@ZdenMal píše:
Může, samozřejmě. Máme jich v poradně docela hodně. Rád by odešel, ale manželka má na něj páky, většinou děti. Ty manželství chvíli “fungují”, ale nedopadají dobře.Podívej třeba na krále Karla a Camilu, tam je to evidentní, milenka byla osudová žena a ač to trvalo, jsou teď spolu.
Nejsem zakladatelka. Ten muj ma deti uz velky a pryc z domu. Ja jsem se do nej dost zamilovala, on pry do me taky, ale od manzelky neodejde. Ja se trapim
. Nejak to na mne vsechno zaclo dopadat.
@ZdenMal
Sama jsem vdaná, ale u mě je to otázka pár měsíců než od manžela odejdu.
Můj odchod není způsobený milencem, máme dlouholeté problémy. Máme 2 děti školního věku.
On má děti, jedno už velké, jedno školkového věku. Jsme spolu přes 2 roky
No, to je blbý. Většinou zůstávají kvůli malým dětem. Ony děti vyrostou a ti chlapi pak litujou, ale to je jiný příběh.
Pozitivum je, že ti nelže, nevymlouvá se. To ale nemění nic na tom, že asi vážně neodejde.
Tvá jediná šance je, že to utneš. Pokud mu budeš chybět (pokud tě “miluje”) a začne se o tebe snažit, řekneš mu své podmínky. Případně se smiř s tím, že to zůstane tak. Je samozřejmě spousta variant mezi tím, ale ty ti jsou k ničemu, tebe zajímá buď anebo.
@Anonymní píše:
Nejsem zakladatelka. Ten muj ma deti uz velky a pryc z domu. Ja jsem se do nej dost zamilovala, on pry do me taky, ale od manzelky neodejde. Ja se trapim. Nejak to na mne vsechno zaclo dopadat.
Držím palce, jsem notorický zastánce rozchodů, s tím, že je lepší to ukončit a pak se k sobě vrátit, než lepit.
Řekl ti, proč nehodlá odejít?
@Anonymní píše:
@ZdenMal
Sama jsem vdaná, ale u mě je to otázka pár měsíců než od manžela odejdu.
Můj odchod není způsobený milencem, máme dlouholeté problémy. Máme 2 děti školního věku.
On má děti, jedno už velké, jedno školkového věku. Jsme spolu přes 2 roky
@ZdenMal
Ano milence mám a má 2 děti. Omlouvám se jestli jsem to špatně napsala ![]()
Je ženatý a zda by odešel to nevím, zatím mi pouze vyznal lásku.
On je dost na vše co řekne takovej opatrnej, takže mě to zaskočilo a proto asi mu to ani nevěřím.
@ZdenMal píše:
Může, samozřejmě. Máme jich v poradně docela hodně. Rád by odešel, ale manželka má na něj páky, většinou děti. Ty manželství chvíli “fungují”, ale nedopadají dobře.Podívej třeba na krále Karla a Camilu, tam je to evidentní, milenka byla osudová žena a ač to trvalo, jsou teď spolu.
U Karla a Camily to byla podle všeho úplně jiná situace. On ji miloval už před Dianou. Diana mu byla vybrána za manželku. Teď se objevují nové informace, že před svatbou plakal.
Fakt záleží. Může tě milovat, ne všichni nevěrníci hledají jen někoho na kukání. A jasně, lepší by bylo, kdyby svou případnou nespokojenost vyřešil před tím, než si začne s někým jiným, ale takhle to bohužel v reálném světě není.
Nebudu ti radit promluvit si s ním o tom, je možný, že ti zalže a nebo prostě sám jen neví. Buď to nech plynout tak, jak to je, jen buď ostražitá a uvidíš nebo to ukonči, pokud se trápíš. Může to dopadnout dobře, může to být chronicky nevěrný haj.zl. S tím už ve vztahu s ženatým mužem musíš počítat.
@Anonymní píše:
@ZdenMal
Ano milence mám a má 2 děti. Omlouvám se jestli jsem to špatně napsala
Je ženatý a zda by odešel to nevím, zatím mi pouze vyznal lásku.
On je dost na vše co řekne takovej opatrnej, takže mě to zaskočilo a proto asi mu to ani nevěřím.
Asi může, proč by ne. Ty by ses ale měla zamyslet nad tím, proč udržuješ poměr s ženatým chlapem, když o manželce víš…
Ale to je úplně jedno, kdy ji začal milovat. Ona byla jeho milenkou dlouho před Dianou. Oba si vzali někoho jiného, udržovali spolu poměr, evidentně se milovali i přes to, že měli rodiny a pohledné a úspěšné partnery a děti s někým jiným. Možné je fakt všechno, očividně. Jejich vztah byl prostě ten osudový.
@marin píše:
U Karla a Camily to byla podle všeho úplně jiná situace. On ji miloval už před Dianou. Diana mu byla vybrána za manželku. Teď se objevují nové informace, že před svatbou plakal.
Příspěvek upraven 12.11.22 v 19:13
@Anonymní píše:
Napadla mě taková otázečka a ráda bych to trochu prodiskuzovala
Myslíte, že může ženatý milenec milovat svoji milenku s kterou uržuje dlouhobý poměr? Mi se vyznal, ale nedokážu mu to věřit když má doma manželku. Beru to od něj jako nějakou hru na mé city.
Pojďme prosím diskutovat bez moralizování, nadávek.
Budu ráda za účast i zdejších mužů
Pro mě citlivé téma proto jsem zvolila anonym
Asi může. Ale protože jsi jen milenka, jsi pořád ta druhá.
Napadla mě taková otázečka a ráda bych to trochu prodiskuzovala

Myslíte, že může ženatý milenec milovat svoji milenku s kterou uržuje dlouhobý poměr? Mi se vyznal, ale nedokážu mu to věřit když má doma manželku. Beru to od něj jako nějakou hru na mé city.
Pojďme prosím diskutovat bez moralizování, nadávek.
Budu ráda za účast i zdejších mužů
Pro mě citlivé téma proto jsem zvolila anonym