Potřebuji názor žen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2776
18.11.22 09:13
@Královna Kosmíru píše:
No popravdě.. Kdyz nekdo o nekom píše básnicky, tak mu uplne tak jedno neni. Ja tedy píšu taky.. nebo psala jsem.. Protože jsem Kralovna Kosmíru co píše básně na míru, vidí -li kus papíru … jenže to střevo nema každej že :nevim: a tak to leckomu dá námahu, že :nevim: To neni jako práce s buzolou! :cert: Děvenka na něj myslí a ty sis s ní pěkně hačni a koukejte si to vyříkat. Tou nekomunikací byste si mohli zbytečně porouchat hezky vztah. Ono je to štěstí mit hezky vztah.. Ja třeba o tom nic nevim, ale alespon si to myslim! A hlavne v klidu, žadný létající nadobí jako u nas doma :cert:

No to je blbý, když člověk nesmí myslet na své bývalé. Jsem od exmanžela přes 5 let a stejně si občas hlavou pouštím, jak mi ublížil. A vůbec to teda neznamená, že bych ho chtěla zpátky - ani náhodou. Spíš si tak v hlavě sumíruju, co jsem to vlastně prožila a jak chci žít dál. Dřív jsem si to i hodila na papír (žádné básně teda, ale to je individuální, jak se člověk vyrovnává), abych to nezapomněla…spíš jako výstrahu.
Co jsem prožili, to nás formuje a na to občas myslíme a neznamená to, že bychom to chtěli vrátit, protože i dost prožitých věcí bylo zlých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
18.11.22 09:40
@safina píše:
No to je blbý, když člověk nesmí myslet na své bývalé. Jsem od exmanžela přes 5 let a stejně si občas hlavou pouštím, jak mi ublížil. A vůbec to teda neznamená, že bych ho chtěla zpátky - ani náhodou. Spíš si tak v hlavě sumíruju, co jsem to vlastně prožila a jak chci žít dál. Dřív jsem si to i hodila na papír (žádné básně teda, ale to je individuální, jak se člověk vyrovnává), abych to nezapomněla…spíš jako výstrahu.
Co jsem prožili, to nás formuje a na to občas myslíme a neznamená to, že bychom to chtěli vrátit, protože i dost prožitých věcí bylo zlých.

A on ti to nekdo zakazuje? Tak to mas blbý. Jinak tvoření básní a terapeutická próza je dost asi neco jinyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
18.11.22 09:56
@Královna Kosmíru píše:
A on ti to nekdo zakazuje? Tak to mas blbý. Jinak tvoření básní a terapeutická próza je dost asi neco jinyho.

Tvůj příspěvek vyzněl tak, že ona dělá něco „špatného“. Cituji „Děvenka na něj myslí a ty sis s ní pěkně hačni a koukejte si to vyříkat.“
Pokud jsem to špatně pochopila, tak se ti omlouvám, ale aspoň zakladatel má jasný signál, že jednou za čas „myslet na bývalé“ nemusí být o touze se k nim vrátit.
Jinak nikdo nemá křišťálovou kouli a neřekne mu, co si jeho partnerka myslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
18.11.22 10:05

Přiznám se že jsem taky takhle viděl obsah komunikací partnerky atd. Ale teda nikdy! to nebylo náhodou.

A sice chceš názor žen, ale dám ti názor chlapa. Čmuchání ti nic dobrýho nepřinese. A to ti říkám jako někdo kdo touto slepou uličkou zašel hodně daleko.

Nyní kráčím cestou zpět a hlásám protijdoucím: Tudy cesta nevede!! :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12741
18.11.22 10:45

Pokud bych o někom psala básničky, jedno by mi nebyl. Ne nutně ve smyslu, že bych ho stále milovala a chtěla zpět (ale i to je možné), ale například bych stále neměla zpracované nějaké trauma ze vztahu s ním. Stejně tak bych se ale asi ani neozývala někomu, včetně „těžkého období“, kdo by mi byl volný, nota bene, kdo se ke mně zachoval nehezky v minulosti.
Takže chápu, že je to celé podezřelé a nevnáší to do vztahu zrovna jistotu.

Na druhou stranu se nabízí otázka, jestli jsi k tomu přišel opravdu takovou náhodou. Ještě asi chápu tu SMS, co vyskočila na MacBooku (ač ho teda nemám a nemůžu potvrdit ani vyvrátit, že to tak ne-funguje), ale že jsi přišel na tu poezii :-), to už se mi zdá trochu zvláštní a trochu si myslím, že jsi slídil.
A když člověk slídí a pídí se, tak musí počítat s tím, že může taky najít něco, co mu nebude milé. Myslím, že hodně vztahů (včetně mých) dojelo na to, že jeden z nás nerespektoval potřebu toho druhého po vlastních tajemstvích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
18.11.22 19:08

Myslim, ze Tvoje tuseni je spravne. Ex Tvoji partnerky ji evidentne neni lhostejny a lhat ohledne konverzace, kterou nejprve zaprela, je mi proti srsti a znaci zrejme silnejsi umysly, nez Ti slecna priznava :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13954
19.11.22 01:24
@Diagnoza2 píše:
Přiznám se že jsem taky takhle viděl obsah komunikací partnerky atd. Ale teda nikdy! to nebylo náhodou.

A sice chceš názor žen, ale dám ti názor chlapa. Čmuchání ti nic dobrýho nepřinese. A to ti říkám jako někdo kdo touto slepou uličkou zašel hodně daleko.

Nyní kráčím cestou zpět a hlásám protijdoucím: Tudy cesta nevede!! :mrgreen: :mrgreen:

Konstatování zcela v rovině filozofické…

Výhodou slepých uliček je právě to, že něčím končí - vždy na jejich konci něco. Donutí tě se zastavit a přemýšlet. To je často lepší než jen jít a nevědět kam.

Poznání pro zakladatele může být v tom, že ztratil tři roky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.22 09:20
@Josef_t píše:
Konstatování zcela v rovině filozofické…

Výhodou slepých uliček je právě to, že něčím končí - vždy na jejich konci něco. Donutí tě se zastavit a přemýšlet. To je často lepší než jen jít a nevědět kam.

Poznání pro zakladatele může být v tom, že ztratil tři roky :cert:

Ano ja jsem zastance duverovat, ale kdyz ma clovek zavazne podezreni, hlasuju pro podivat se a bud zjistit ze jsem blb a nic jsem nenasel a uz se divat nebudu, a nebo zjistim ze dikybohu ze jsem sze sebw nedelal vo la delsi dobu. Kamoska takhle vahala rok jakozw je desne spravna a sondovat nebude, a kdyz uz to bylo moc a koukla se, zjistila ze ten jeji jede nekolik let na eroti cke seznamce. Hlasuji pro sondovani jako prevenci chlamydii😀 😀 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
19.11.22 13:44
@Anonymní píše:
Dobrý večer,

potřeboval bych poradit. Přítelkyně měla přede mnou vztah +-2 roky. Týpek jí psal a chtěl jí zpátky i v době, kdy jsme už byli delší dobu spolu. V té době už to byl skoro rok. Ona mi vždy řekla, že jí napsal, netajila mi to. Neodepisovala mu, pak si ho zablokovala. Máme společný notebook ( mackbook) kde je přihlášená. Byl jsem na notebooku a vyskočila tam od něj zpráva ( kdo neví jak mackbook funguje, tak smsky vyskakují i na notebooku). Ona v té době nebyla doma. Když jsem se jí na to zeptal, tak to popřela, následně, když jsem jí řekl, že jsem to viděl, tak se přiznala a řekla mi, že o nic nešlo, že slyšela od jeho kamaráda, že má špatné období a kontaktovala ho jen aby se ho zeptala, jestli je v pohodě. To bylo tak tři měsíce zpátky a já to od té doby neřešil dokud jsem nenašel poezii kterou napsala a psala tam, že bývalý milenec blabla a že jí hrozně zklamal apod.
Nic o tom, že by ho milovala, ale hrozně mě to zarazilo, proč o něm teď psala.
Jsme spolu skoro tři roky. Tuhle poezii jsem na ní nevytáhnul, ale neustále mi to šrotuje v hlavě. Od té doby, co si psali se chová divně, je tak divně duchem nepřítomná. **Já jsem navrhnul rozchod, že se od ní klidně odstěhuju a půjdu si po svých, že vidím, že se něco děje. No ona to úplně zavrhla, že se nic neděje a rozchod nepřipadá v úvahu.******

Co si o tom myslíte?
Nechci pokračovat ve vztahu a pak zjistit, že ze mě dělala celou dobu vola. Hrozně mě zaráží, že spolu nejsou přes tři roky a ona se o něj najednou zajímá.

Ona ještě nemá jistou tu druhou větev, na kterou by přelezla, tak se drží první větve, tedy Tebe.

Pokud je Ti jedno, jestli se spolu rozejdete, tak nic nenavrhuj a rovnou jí postav před hotovou věc. Že rozchod a nazdar. Ty se budeš i nadále užírat a až se paní pevně chytne té druhé větve, stejně půjdeš k ledu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
19.11.22 13:58
@Diagnoza2 píše:

Nyní kráčím cestou zpět a hlásám protijdoucím: Tudy cesta nevede!! :mrgreen: :mrgreen:
:potlesk: :potlesk: :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13954
20.11.22 00:12
@Snehulkabledulka píše:
Ano ja jsem zastance duverovat, ale kdyz ma clovek zavazne podezreni, hlasuju pro podivat se a bud zjistit ze jsem blb a nic jsem nenasel a uz se divat nebudu, a nebo zjistim ze dikybohu ze jsem sze sebw nedelal vo la delsi dobu. Kamoska takhle vahala rok jakozw je desne spravna a sondovat nebude, a kdyz uz to bylo moc a koukla se, zjistila ze ten jeji jede nekolik let na eroti cke seznamce. Hlasuji pro sondovani jako prevenci chlamydii😀 😀 😀

Prostě důvěřuj, ale prověřuj :palec:

Jsou určitě dva extrémy, extrémní žárlivost na straně jedné a úplná ignorace skutečnosti na straně druhé.
Myslím, že většina lidí se pohybuje někde uprostřed, nevyšiluje kvůli hloupostem, ale taky neignorují jasné signály.
Nepodceňoval bych ani intuici, obzvlášť když se ti lidé znají roky tak už nějakou tu změnu chování poznají. A hříšníci si často ani neuvědomují, že se chovají jinak, mohou to být úplné drobnosti… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
20.11.22 07:17

Já teda nevím, ale když mám básnické období, dokážu psát klidně erotické, nebo mega romantické básně o neexistujících lidech, historických postavách, letmých známých. Protože se mi zrovna chce. A nic to neznamená. A tohle ani nebyla romantika, ale vylití starých křivd. A já si teda občas vzpomenu i na to, jak mě naštval první ex. A to už je víc jak 15 let. :D Ženy si křivdy pěkně ukládají do šuplíků aby se s nima mohli v nestřežených chvílích kochat, mám občas pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí