Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj na co se chci zeptat mi příjde docela úsměvný, ale zároveň mi to pořád vrtá hlavou..
Dneska jsme šli s kamarádkou ven, chtěli jsme jít někam dál od lidí, a tak jsme šli ke kolejím následně si sednout pod most.. upozorňuji, že tam nebyl bordel
. Jen jsme povídali a seděli, po chvíli přišla nějaká babča co tam měla barák a řvala na nás a okamžitě vypadneme, že tam nemáme co dělat apod… Ani jedna jsme neměli náladu se hádat, tak jsme beze slov odešli.
Nikde nebyl zákaz, nebo upozornění nějakýho ryzika.. Opravdu tu ženskou nechápu.. na jednu stranu si říkám že je to naše věc, na druhou má nejspíš pravdu.. Prošlo kolem nás asi 5 lidí a nikdo neměl problém že tam jsme, jen ona.
Chci se zeptat jestli existuje něco jako, že se nesmí sedět pod mostem.. Abychom příště věděli.. Je mi to trapný, ale opravdu mě zajímá váš názor
![]()
@Kacalka_Zuzana píše:
Ahoj na co se chci zeptat mi příjde docela úsměvný, ale zároveň mi to pořád vrtá hlavou..Dneska jsme šli s kamarádkou ven, chtěli jsme jít někam dál od lidí, a tak jsme šli ke kolejím následně si sednout pod most.. upozorňuji, že tam nebyl bordel
. Jen jsme povídali a seděli, po chvíli přišla nějaká babča co tam měla barák a řvala na nás a okamžitě vypadneme, že tam nemáme co dělat apod… Ani jedna jsme neměli náladu se hádat, tak jsme beze slov odešli.
Nikde nebyl zákaz, nebo upozornění nějakýho ryzika.. Opravdu tu ženskou nechápu.. na jednu stranu si říkám že je to naše věc, na druhou má nejspíš pravdu.. Prošlo kolem nás asi 5 lidí a nikdo neměl problém že tam jsme, jen ona.
Chci se zeptat jestli existuje něco jako, že se nesmí sedět pod mostem.. Abychom příště věděli.. Je mi to trapný, ale opravdu mě zajímá váš názor![]()
Tak pokud jste nebyly na soukromem pozemku, tak vam nemela co rikat
Nema to vubec co delat se situaci ohledne corinaviru (to zminovane riziko). Ja bych se asi normalne zeptala, proc nemame pravo tam byt? To neni vyvolavani konfliktu, jen prosta otazka. Ale jestli jste tam treba pily, kourily nebo delaly bordel, tak to uz je zase na vasem svedomi ![]()
Pokud to je komunální pozemek, což pozemek pod mostem ve většině případů je, tak ne.
@unuděná Právě, že tam absolutně nic nebylo a opravdu jsme jen kecali, a seděli
. Taky jsme si říkali, že i kdyby jsme si tam něco píchachali tak jí to může být jedno
![]()
A co vas pod tim mostem tak laka?
nebylo, by lepsi vzit si deku a placnout se nekde na louce? ![]()
@unuděná píše:
A co vas pod tim mostem tak laka?nebylo, by lepsi vzit si deku a placnout se nekde na louce?
Jestli tě baví být spálená od slunce a pořád vyndavat klíšťata, tak proč ne, ale já bych také raději zalezl pod most ![]()
Včera jsem zažila něco hodně podobnýho. Dva mladíci se usadili u nás pod železničním viaduktem a vykecávali tam. Rozlíhalo se to tak, že jsem je slyšela po celé zahradě a ty jejich postpubertální řeči se fakt daly poskouchat jen hodně omezenou dobu
. Já se musela sbalit a jít s dětma na procházku. Ono se to totiž pod tím mostem dost rozlíhá. Navíc pokud má babča z minulosti zkušenost, že se pod tím mostem scházeli fetky nebo bezďáci, tak se jí nedivím, že odsud každýho vyhazuje preventivně. A pokud to je místo, kde se běžně nechodí, tak počítejte s tím, že může zavolat i policii a ta si vás přijede zkontrolovat. Co kdybyste tam chtěly skočit pod vlak. To fakt nemáte lepší místo na pokec než železniční most, co je zamořenej azbestem a dalšíma hrůzama z provozu vlaků? To už je zdravější si jít sednout k dálnici ![]()
@Zumpa píše:
Jestli tě baví být spálená od slunce a pořád vyndavat klíšťata, tak proč ne, ale já bych také raději zalezl pod most
Tyjo, ty máš vážně problémy
Deku si můžeš dát do stínu nebo si sednout někde na lavičku a jestli jsi ještě neslyšel o slově repelent, tak si doplň základní vzdělání. Rozhodně lepší klíště, než ochcané a oblité rohy chodníku a patníky ![]()
@unuděná píše:
Tyjo, ty máš vážně problémyDeku si můžeš dát do stínu nebo si sednout někde na lavičku a jestli jsi ještě neslyšel o slově repelent, tak si doplň základní vzdělání. Rozhodně lepší klíště, než ochcané a oblité rohy chodníku a patníky
Strašně rád bych si doplnil vzdělání, hlavně o fungující repelent, poraď mi zlato, já o žádném 100% fungujícím žádnou školu nevystudoval. ![]()
@Zumpa píše:
Strašně rád bych si doplnil vzdělání, hlavně o fungující repelent, poraď mi zlato, já o žádném 100% fungujícím žádnou školu nevystudoval.
@Janli píše:
Včera jsem zažila něco hodně podobnýho. Dva mladíci se usadili u nás pod železničním viaduktem a vykecávali tam. Rozlíhalo se to tak, že jsem je slyšela po celé zahradě a ty jejich postpubertální řeči se fakt daly poskouchat jen hodně omezenou dobu. Já se musela sbalit a jít s dětma na procházku. Ono se to totiž pod tím mostem dost rozlíhá. Navíc pokud má babča z minulosti zkušenost, že se pod tím mostem scházeli fetky nebo bezďáci, tak se jí nedivím, že odsud každýho vyhazuje preventivně. A pokud to je místo, kde se běžně nechodí, tak počítejte s tím, že může zavolat i policii a ta si vás přijede zkontrolovat. Co kdybyste tam chtěly skočit pod vlak. To fakt nemáte lepší místo na pokec než železniční most, co je zamořenej azbestem a dalšíma hrůzama z provozu vlaků? To už je zdravější si jít sednout k dálnici
Azbestem? Na co se v zeleznicni doprave pouziva azbest?