Existuje zákaz sezení pod mostem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29.4.20 16:02

@stinga Právě že nic :lol:. Kdo ví co viděla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.20 16:05

@unuděná Chtěli jsme jít dál od lidí, nikdo tam moc nechodí. Docela se nám tam zalíbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40431
29.4.20 16:09

@Kacalka_Zuzana

Příště si vemte učení a řekněte babce, že se tam učíte a když bude prudit, řekněte, že zavoláte na PČR, že vás slovně napadá šílená nebezpečná důchodkyně a máte klid… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15925
29.4.20 16:09
@stinga píše:
B-complex, v životě jsem neměla klíště a kdyby ho nedonesly naše kočky, tak bych ani nevěděla, jak klíště vypadá :mavam:

Dobrý pokus, ale tohle fakt nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.4.20 16:11
@Kacalka_Zuzana píše:
@unuděná Chtěli jsme jít dál od lidí, nikdo tam moc nechodí. Docela se nám tam zalíbilo.

No tak zjevne jste dal od lidi nebyly, kdyz tam na vas vlitla :lol: mimochodem Polabi, ze? ;) @free333 tohle je dobrej napad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.20 16:14

Moc všem děkuji za odpověď.. takže abych to shrnula.. Chodíme tam, protože je tam klid(až na občasný projíždění dopravních prostředků, je tam minimum lidí, a nám se tam zalíbilo. Nic špatnýho jsme nedělali, možná jen to že jsme si dovolili sednout si na plochu z kamenů(zbořit se to nemůže, je to zajištěný).

Nic s sebou tahat nechceme když jdeme na pitomou procházku, kde se následně někde uvelebíme. Pokud bude počasí jaký opravdu hlásí, a momentálně je tak tam určitě vysedávat nebudeme :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40431
29.4.20 16:15
@unuděná píše:
No tak zjevne jste dal od lidi nebyly, kdyz tam na vas vlitla :lol: mimochodem Polabi, ze? ;) @free333 tohle je dobrej napad :palec:

Já jsem si i vzpomněla, že zamlada jsem taky chodila sedat si pod most, ono někdy tam bývají takové zajímavé výklenky… :lol:

Přítel mi zase prozradil, že jeden most u nás přes řeku jako mladík bez rozumu zespodu přeručkoval… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.20 16:20

@unuděná kousek má barák, a je to ve Veselí nad Lužnicí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40431
29.4.20 16:22

@Kacalka_Zuzana

Já myslím, že pod ten most asi chodí nějaké partičky večer a dělají tam bordel, popíjejí atd. a ta babča vyhazuje všechny dopředu, no… :)

Ty mosty k tomu trochu svádí, takové útočiště pro mladé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.20 16:31

@free333 To máte nejspíš pravdu, sama teda netuším.. :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40431
29.4.20 16:33
@Kacalka_Zuzana píše:
@free333 To máte nejspíš pravdu, sama teda netuším.. :nevim: :lol:

Já si myslím, že ten Most už toho zažil, kdyby začal vyprávět… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.4.20 17:15
@Kacalka_Zuzana píše:
@unuděná kousek má barák, a je to ve Veselí nad Lužnicí

Aha, ten pres Nezarku! :palec: Teda ale zrovna ve Veseli je takovych peknych mist..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.20 00:19

@unuděná Právě proto že je tu krásných míst… každý měsíc se snažíme chodit jinam. A každý měsíc si chceme to místo užít co nejvíc :lol:. Vy to u nás znáte? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.20 00:22

@free333 To je dobrý nápad :dance:. Vlastně je to geniální. My si to už vydupeme :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.20 00:28

@unuděná ten most za městem jak já říkám. Je to na rafandě. Pod most přes Nežárku bych si nesedla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová