Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@unuděná Chtěli jsme jít dál od lidí, nikdo tam moc nechodí. Docela se nám tam zalíbilo.
Příště si vemte učení a řekněte babce, že se tam učíte a když bude prudit, řekněte, že zavoláte na PČR, že vás slovně napadá šílená nebezpečná důchodkyně a máte klid… ![]()
@stinga píše:
B-complex, v životě jsem neměla klíště a kdyby ho nedonesly naše kočky, tak bych ani nevěděla, jak klíště vypadá
Dobrý pokus, ale tohle fakt nefunguje.
@Kacalka_Zuzana píše:
@unuděná Chtěli jsme jít dál od lidí, nikdo tam moc nechodí. Docela se nám tam zalíbilo.
No tak zjevne jste dal od lidi nebyly, kdyz tam na vas vlitla
mimochodem Polabi, ze?
@free333 tohle je dobrej napad ![]()
Moc všem děkuji za odpověď.. takže abych to shrnula.. Chodíme tam, protože je tam klid(až na občasný projíždění dopravních prostředků, je tam minimum lidí, a nám se tam zalíbilo. Nic špatnýho jsme nedělali, možná jen to že jsme si dovolili sednout si na plochu z kamenů(zbořit se to nemůže, je to zajištěný).
Nic s sebou tahat nechceme když jdeme na pitomou procházku, kde se následně někde uvelebíme. Pokud bude počasí jaký opravdu hlásí, a momentálně je tak tam určitě vysedávat nebudeme ![]()
@unuděná píše:
No tak zjevne jste dal od lidi nebyly, kdyz tam na vas vlitlamimochodem Polabi, ze?
@free333 tohle je dobrej napad
Já jsem si i vzpomněla, že zamlada jsem taky chodila sedat si pod most, ono někdy tam bývají takové zajímavé výklenky… ![]()
Přítel mi zase prozradil, že jeden most u nás přes řeku jako mladík bez rozumu zespodu přeručkoval… ![]()
Já myslím, že pod ten most asi chodí nějaké partičky večer a dělají tam bordel, popíjejí atd. a ta babča vyhazuje všechny dopředu, no… ![]()
Ty mosty k tomu trochu svádí, takové útočiště pro mladé…
@Kacalka_Zuzana píše:
@free333 To máte nejspíš pravdu, sama teda netuším..![]()
Já si myslím, že ten Most už toho zažil, kdyby začal vyprávět… ![]()
@Kacalka_Zuzana píše:
@unuděná kousek má barák, a je to ve Veselí nad Lužnicí
Aha, ten pres Nezarku!
Teda ale zrovna ve Veseli je takovych peknych mist..
@unuděná Právě proto že je tu krásných míst… každý měsíc se snažíme chodit jinam. A každý měsíc si chceme to místo užít co nejvíc
. Vy to u nás znáte? ![]()
@free333 To je dobrý nápad
. Vlastně je to geniální. My si to už vydupeme ![]()
@unuděná ten most za městem jak já říkám. Je to na rafandě. Pod most přes Nežárku bych si nesedla ![]()