potvrzení o návštěvě MŠ
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
potvrzení o návštěvě MŠ
Ahoj , mám dotaz ohledně RP , dcera chodí do Mš , ale marodily jsme a já jsem tam ještě neodevzdala potvrzení o návštěvě ( chodí na 5 dní) , co se v tomto případě stane , protože tady už mají všichni RD na účtě a já nic , víte o tom někdo něco??
Díky za odpovědi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pokud máš malou nahlášenou ve školce a nedala jsi potvrzení, že chodí 5 dní, tak ti RD nevyplatí. Musíš papír doložit a oni ti pošlu peníze zpětně…
Aspoň takhle mi to paní u nás vysvětlila - potvrzení je potřeba vždy do konce měsíce doložit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi záleží odkud jsi. Náš malý chodí do školky jen na 4 hodiny a jelikož jsme byli oba dva nemocní, tak jsem na potvrzení zapomněla. A rodičák normálně na účet dorazil ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky , díky , takže v po pomažu dát potvrzení a nevíte za jak dlohou mi jí vrátí , hned , nebo až v dalším rodičáku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
u nás mají dva výplatní termíny v měsíci, nějak kolem 6. a pak mezi 25.-28. Taky jsem se s potvrzením jednou či dvakrát zpozdila a rodičák mi dorazil v tom druhém výplatním termínu koncem měsíce. Ale může se to lišit, zeptej se v pondělí paní, ta ti to řekne přesně. A.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky tak já jsem zrovna tohle nedávno zjišťovala,protože o nějakém potvrzení jsem nic nevěděla a zjistila jsem,že město od města je to jinak,u nás není žádné povrzení potřeba…syna dávám do MŠ na 5 dní v měsíci. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit