Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Maminky chtěla bych si do tel stahnout hru POU, mam Samsung GT-S5363 a mam tam android, ale když najedu na googl-play, nejde mi to tam stahnout a ani na uloztu… nevite kde jinde se da stahnout??
A jinak jak vas ta hra bavi?? Moje 3leta dcera je na ni jak blazen ![]()
Já jsem si poua stáhla do mobilu tady :
Jestli ti to nehlásí vyloženě, že zařízení není podporováno, což bych se u Pou divila, tak by to jít mělo. Přes play určitě, je to zdarma.
https://play.google.com/…apps/details?… Tady ale na mobilu proste mi nejde zmacknout to instalovat, vsechno zmacknou a oznacit, atd jde, ale tohle mi proste nejde ![]()
@Marbuli Ani mi o te hre nemluv
nejdriv ho mel v tel manzeluv bratranek, pak manzel a pak mi ho manzel nainstaloval taky a o malym ani nemluvim, ten mi to vzdycky sebe, projede tam vsechny nahrany penize a jsem na nule
tak jsme vyhrabali starsi telefon, manzel to tam stahnul taky a na tom si to macka nas malej…
Minuly tyden to nainstaloval i sousedce do tabletu a jeji mala to neda z ruky ![]()
@ncc1701 jako vypnout? jo zkousela, ale me nejde zmacknout to instalovat a nevim proc,,jinak vse okolo jde.. nerekla bych kdybych nemela android, ale mam… nemam zrovna nejlepší tel ta si rikam jestli to není kvůli tomu, ale zase není nejhorsi
@Marbuli A co nejaka jina hra zdarma to jde stahnout? nema u toho byt pustena wi-fina nebo tak neco? ted placam co me napada jo, ja to nestahovala, delal to manzel..takze nevim
![]()
@Marbuli píše:
@ncc1701 jako vypnout? jo zkousela, ale me nejde zmacknout to instalovat a nevim proc,,jinak vse okolo jde.. nerekla bych kdybych nemela android, ale mam… nemam zrovna nejlepší tel ta si rikam jestli to není kvůli tomu, ale zase není nejhorsi
My to stahli malymu na 3 roky stary LG…a taky to jde… ![]()
Já si to stáhla na Google play, přímo v mobilu.Je to děsná blbost, ale hraju též…a jak parchant smutně kouká, když na něj zapomenu, a je hladovej ![]()
Zkontroluj si stav paměti a taky cílovou složku, pokud je nastavena správně. Pak se mrkni do programů, zda už to jednou není instalované a jen se ti to neschovalo. Jsem ajťák, ale vždycky je lepší mít to poruce to zařízení a mrknou přímo, co s tím je
nic lepšího mě nenapadá… nebo ještě přehrát verzi OS, ale to nevím, jestli bys zvládla
(a zapni si mobilní data, můžeš to mít třeba proto, že máš přečerpanej FUP limit : ) @Marbuli
Zkus to odsud https://play.google.com/store, stačí se přihlásit