Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prosim o pomoc,chceme dnes nebo zitra oznamit prarodicum,ze cekame miminko. Nekde jsem objevila napad,ze jim to oznamit formou darkoveho seku na odber vnoucatka.
Prosim nemate nekdo inspiraci jak by to mohlo vypadat,moc by me pomohla fotecka…nebudu kopirovat,jem potrebuji nakouknout a neco narychlo vyrobit. Moc dekujig
ahoj,fotku nemám,ale známá darovala rodičům dárkový poukaz na adrenalínový zážitek,když se budoucí babča a děda začli děsit,že nikde nebudou skákat z mostu,tak jim dali další obálku s fotkou a dopisem,že jejich adrenalínový zážitek se narodí v zimě ![]()
Dekuji,ja to bohuzel uz musim dnes narychlo vyrobit,manzel vytisknout a dnes predame a nemam vubec cas na vymysleni. Takze me by nejvic pomohla nejaka foteckova inspirace…ale dekuji za napad
vytvořila jsem zhruba před rokem pro kamarádku toto ..
ale na netu toho je hodně …
Děkuji, super. Ja vyhledávala, ale prostě jsem nic nenašla, ja už nevím co na tom google zadat, ale nevyjela mi žádná fotka s něčím podobným, co jsi mě vložila. ![]()
Nemáš už foto z ultrazvuku? Dala bych ho na polovinu poukazu a do druhé napsala ten odběr vnoučátka
Právě nemám, když jsem byla, byl vidět pouze gestační a žloutkový váček a na další jdu až za dva týdny, doktor mě objednal až po měsíci.
my jsme dávali v 8tt prarodičům poukaz na vnouče, fotku jsme jen ukázali potom. Bylo to narychlo, takže jsem dva kusy vyrobila sama.
jéé holky, to je krásný nápad! ![]()
U nás by to asi taky šlo. Manžovi rodiče mají oba narozeniny teď v dubnu a moje mamka na začátku května. 4.5. jdu na kontrolu, jestli se z váčku opravdu vyklubalo mimčo a pak to chceme rodičům říct a o tomhle jsem ještě nikde neslyšela ![]()
Jen aby to tchýni nevzala doopravdy na naše mimčo už se strašně těší a mám z toho trochu strach, aby u nás opravdu nebyla pořád
![]()
@pegisek píše:
vytvořila jsem zhruba před rokem pro kamarádku toto ..
ale na netu toho je hodně …
můžu se zeptat v jakém programu jste tvořila, snažím se snad půl dne…:D
@Luulinka píše:
můžu se zeptat v jakém programu jste tvořila, snažím se snad půl dne…:D
Bylo to vytvořeno ve Photoshopu…
@pegisek píše:
Bylo to vytvořeno ve Photoshopu…
děkuji už jsem se s tím poprala..:) ![]()