Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, mám dotaz zda s tímto někdo máte zkušenost. Už týden se trápím s mírně zvýšenou teplotou 37,1-37,5 vždy pouze navečer, k tomu bolest kloubů, zad a šílená únava. Jsem v 9tt, tak jsem už docela vyplašená, i když je to moje druhé těhotenství, v tom prvním jsem toto nezažila. Myslíte, že je to viróza, nebo jste někdo měli něco podobného jako příznak těhu? asi 4× jsem si zobla pul paralenu, ale moc to nezabralo… ![]()
Tohle jsem měla v těhotenství s dvojčaty. Spala bych klidně 24. hodin denně a bolelo mně všechno jako bych celý den posilovala. ![]()
já to měla na začátku těhu. a paralen bych teda nebrala pokud nemáš víc než 38°C a obzvlášť ne v prvním trimestru
@paola white píše:
já to měla na začátku těhu. a paralen bych teda nebrala pokud nemáš víc než 38°C a obzvlášť ne v prvním trimestru
No mě to poradily dvě praktické doktorky nezávisle na sobě s tím paralenem - i kvůli těm bolestem kloubů. ![]()
Mně klouby trnou a bolí i při MS, tak mě to při těhotenství nepřekvapilo. A vyšší teplotu jsem měla celé těhotenství, přešlo to až měsíc po porodu
. Podle mých zkušeností to je jen těhotenská obtíž, včetně únavy.