Pouštíte doma děti z očí?

7661
13.3.11 15:26

Pouštíte doma děti z očí?

Mám zase jeden dotaz z kategorie „Fakt to dělám blbě?“.
Poslední cca měsíc si zvykám pouštět malou (20m) doma z očí. V tom smyslu, že když vidím, že je zaujatá nějakou hrou třeba v obýváku (a v jejím dosahu samo není například zapnutá žehlička nebo hrnek kafe), nechám jí tam a jdu třeba pověsit prádlo nebo tak, prostě někam, odkud na ni nevidím. Kontrolovat ji chodím, tak asi každý dvě minuty, třeba pověsím dvě trička a jdu na ní juknout. Stejně většinou přijde hned za mnou, když zjistí, že mě nemá za zadkem. :lol:
Jsem lehkomyslná, nebo to děláte taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16291
13.3.11 15:32

Dělám to taky, momentálně jsem doma a děti na pískovišti před domem (máme rodinný domek a dveře hned vedle pískoviště).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
13.3.11 15:33

Dělám :-D
A dokonce zacházím tak daleko, že když prcek odejde s nějakou hračkou do vedlejší místnosti, tak ani hned nestartuju za ním, ale jdu juknout až když je podezřele ticho. Zvuk otvíraných šuplíků (mají zkontrolovaný a nezávadný obsah) nebo vypínaného a zapínaného radiobudíku (na mém nočním stolku) mě uchlácholuje, že je vše ok :-)
Ale jak píšeš, většinou stejně za chvíli přijde za mnou zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
13.3.11 15:35

taky to delam.bydlime v baraku,kdyz potrebuju jit poveit pradlo,nebo vynet ko,zajit pro drevo,tak zapnu pohadku a jdu..nebo i zakourit ze :oops: kluci jou nauceni,ale dyl jak pet minut urco ne,a kdyz tak e chodim informovat,a stari syn,vola mkdyz neco:)prote je musim nechat sem tam samotne jinak bych e asi nehla.. :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
marra
13.3.11 15:38

holky omlouvam se za spatne psani,malej mne vytahal celou klavenici tak to ted hapruje:)

• Citovat
  • Upravit
14721
13.3.11 15:48

Ano, zhruba od jejích 15 měsíců. Jsem klidně chvilku v jiné místnosti, samozřejmě pokud nemá nic „závadného“ v dosahu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
13.3.11 15:49

taktez poustim dite z oci :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
13.3.11 15:58

Jasně že to dělám taky tak. :lol: A někdy třeba i jen volám: „Kde jsi? Co děláš?“ A syn se ozve a já dle zvuků cca odhadnu, co se zrovna děje (jestli skládá kostky a nebo leze na kuchyňskou linku. :jazyk: ) A podle toho buď zasahuju a nebo nezasahuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
13.3.11 15:58

Norrmalně necham lindu behat po byte jak se ji libi. Pokud je nejaka mistnost neprijatelna - koupelna a loznice s pracovnou plnou kabelu - zaviram dvere. Nechapu, proc bych ji mela viset porad za zadkem… :-D at je trochu samostatna, ne? Navic sem zjistila, ze kdyz ma spadnout a nabit si cunu, stejne tomu nezabranim ani kdyz sem primo u ni - je to az moc rychly :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
13.3.11 16:01

Ja to bohuzel udelat nemuzu,neb mam sileneho tvora,ktery vyuzije kazdou vterinu me nepritomnosti a vzdy neco vyvede :roll: ,vzdycky neco vymysli a nasledkem je uraz.Je mu to fuk,co bude potom,hlavne,ze to v tu chvili muze udelat.
Jinak prostredni dite jsem nechavala,ta byla zase uplny opak.Strasne hodna a rozumna,pustila jsem ji treba pohadku,sedela a ani se nehnula.Pak jsem mohla jit prave treba povesit pradlo,umyt nadobi,atd.

• Citovat
  • Upravit
1495
13.3.11 16:03

jj dělám to úplně stejně od cca roku a půl…hlavně mít klid, že tam není nic nebezpečnýho, i když drak si stejně vždycky něco vyštrachá…no a hlavně jak je delší dobu klid to je podezřelý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
13.3.11 16:03
pryfish píše: ........ Navic sem zjistila, ze kdyz ma spadnout a nabit si cunu, stejne tomu nezabranim ani kdyz sem primo u ni - je to az moc rychly :-D

A víte, co je zvláštní? Teď se možná budu rouhat, prcek samozřejmě občas slítne nebo tak, ale nic se mu nikdy nestalo; tatínek když vidí, jak ho nechám pár minut bez dozoru, tak vyšiluje, ale když ho o víkendu hlídá on a je mu furt za zadkem, tak z jeho hlídání už měl prcek 2× prokouslý ret a solidní modřinu na noze. Jak to jen ten tatínek při permanentním očním dozoru dělá :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
13.3.11 16:08

Jj pouštím ji z očí. Ale mám třeba zavřeno do koupelny, aby třeba nevlezla do vany a vytáhnu ji hračky a tak. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
13.3.11 16:17

taky jsem viki poustela z oci kdyz si hrala.. ted kdyz mam i tobika,tak uz to nedelam.. samozrejme by hned zkousela Tobikovi otevrit oci a prozkoumat,jestli opravdu nema zuby:-D jinak si maleho beru s sebou a malou nechavam mezi hrackama..sem tam na ni zavolam a kdyz neuslysim to jeji „tady jsem“ hned prilitnu.. i kdyz je fakt,ze vetsinou prileti za mnou ona..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boruvcicka27
13.3.11 16:18

TAky malou (24měs.) už nějakou dobu pouštím z očí, akorát nesmí do koupelny, ta je zavřená. Většinou ale vždycky něco provede, jako vyhází šuplíky, něco počmáře atd. A to i přesto, že jí občas zkontroluju co dělá, když je podezřele ticho:o) Jo a volat na ní kde je a co dělá nemá smysl, stejně mi to neřekne:o)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML