Pouze brambor, s čím pokračovat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Makito píše:
Prosím o srozumitelný dotaz! Už jsi dávala nějakou zeleninu?
Promiňte!Ano, už jsem dala dyne a mrkev
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Makito píše:Promiňte!Ano, už jsem dala dyne a mrkev
Prosím o srozumitelný dotaz! Už jsi dávala nějakou zeleninu?
@iila píše:
@Petya Jsi cizinka? Píšeš jak tatar.
Jestli ale opravdu nejsi Češka, tak v pohodě. A jestli jsi, tak to prosímtě napiš normálně.Příspěvek upraven 26.10.18 v 10:46
Ano,ja jsem bulharka.Promiňte!Dívala jsem se na ditě a jsem psala.Pardon!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petya popravdě jsem čistý brambor dětem ze začátku nikdy nedávala. Vždy jsem začínala s mrkví a pak jsem k ní přidala brambor, a to jako hotový příkrm myslím existuje. Pak jsem dávala brambor s další zeleninou, vždycky alespoň 3 dny kvůli alergii. Takže brambor s květákem, s cuketou, s kedlubnou, s rajčetem, s brokolicí, a vždy jen pár lžiček a dokojit (pokud kojíš) a pak jsem zvyšovala dávky. Pak jsem zkoušela brambor s nějakým kompotem - jablko, hruška atd. Pokud je jídlo moc hutné, dávala jsem zapíjet čajem nebo kojeneckou vodou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petya píše:
Umim,ale nechci to
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ale vím že jsme kupovala i mrkev s bramborem. Já začala vařit až vždy dítě bylo větší a snědlo toho víc. brokolici všichni prskali. pro mne nejhorší bylo cokoliv s rybou, to byl smrad ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Makito píše:
@Petya popravdě jsem čistý brambor dětem ze začátku nikdy nedávala. Vždy jsem začínala s mrkví a pak jsem k ní přidala brambor, a to jako hotový příkrm myslím existuje. Pak jsem dávala brambor s další zeleninou, vždycky alespoň 3 dny kvůli alergii. Takže brambor s květákem, s cuketou, s kedlubnou, s rajčetem, s brokolicí, a vždy jen pár lžiček a dokojit (pokud kojíš) a pak jsem zvyšovala dávky. Pak jsem zkoušela brambor s nějakým kompotem - jablko, hruška atd. Pokud je jídlo moc hutné, dávala jsem zapíjet čajem nebo kojeneckou vodou.
Dèkuji moc!Mam hotovo na Hipp mrkev a brambor,mohu to dat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petya určitě, když už malé mělo samotnou mrkev, tak můžeš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petya píše:
Ano,ja jsem bulharka.Promiňte!Dívala jsem se na ditě a jsem psala.Pardon!
Aha. V tom případě píšeš hezky.
A samotný brambor jsem také neviděla. Jen brokolici, mrkev atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@iila píše:
Aha. V tom případě píšeš hezky.
A samotný brambor jsem také neviděla. Jen brokolici, mrkev atd.
Ano,ja taky jsem neviděla.Dam to mrkev s bramborem,nebo dyne s bramborem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit