Pouze brambor, s čím pokračovat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Česky?? ![]()
Chceš kupované příkrmy s bramborem? Nebo jen brambory?
Tak zrovna u týhle plodiny bych určitě nekupovala nějakej humus (ony ty brambory nejsou moc dobrý sterilovaný), tak to bych fakt vzala jednu bramboru, nakrájela ji na kostičky a udělala z ní bramborovou kaši (pro vás s mlíkem, pro dítě ze začátku klidně bez mlíka).
Jinak čistý brambory v příkrmu jsem neviděla. Jen směs (brambory, králík, špenát, myslím od hami)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Prosím o srozumitelný dotaz! Už jsi dávala nějakou zeleninu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lachtanice86 píše:
@Petya nerozumím řeči tvého kmene
co nechápeš??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petya píše:
co nechápeš??
Možná, když si to po sobě přečteš…Ahojte, holky! Začinaly jsme s prikrmy, a hci davat brablmbory.Jako hotovo mi doporučete, pŕotože nechci delat ja?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petya ty neumíš uvařit brambory? Samotné jako příkrm asi neseženeš. Já kupovala od hippu květák s bramborem a ten úspěch měl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petya Jsi cizinka? Píšeš jak tatar.
Jestli ale opravdu nejsi Češka, tak v pohodě. A jestli jsi, tak to prosímtě napiš normálně.
Příspěvek upraven 26.10.18 v 10:46
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Take moc nerozumim dotazu
ale myslim ze hipp prodava bramborove pyre ![]()
Neni nic jednoduššího nez uvarit bramboru,rozmixovat a pridat MM nebo UM ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petya Čistě bramborový příkrm nekoupíš. Holt je budeš muset udělat sama. Příprava je otázka ani ne 5 minut - oškrábat, umýt, nakrájet a dát na pařáček ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ne, ta kase je i s masem a mrkvi,myslela jsem ze kdyz se prikm jmenuje bramborova kase tak to tak je..ale neni.
Příspěvek upraven 26.10.18 v 10:50
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta80 píše:
@Petya ty neumíš uvařit brambory? Samotné jako příkrm asi neseženeš. Já kupovala od hippu květák s bramborem a ten úspěch měl
Umim,ale nechci to
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar__tanka1983 píše: Česky??
Chceš kupované příkrmy s bramborem? Nebo jen brambory?
Tak zrovna u týhle plodiny bych určitě nekupovala nějakej humus (ony ty brambory nejsou moc dobrý sterilovaný), tak to bych fakt vzala jednu bramboru, nakrájela ji na kostičky a udělala z ní bramborovou kaši (pro vás s mlíkem, pro dítě ze začátku klidně bez mlíka).
Jinak čistý brambory v příkrmu jsem neviděla. Jen směs (brambory, králík, špenát, myslím od hami)
Děkuji!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Makito píše:
Prosím o srozumitelný dotaz! Už jsi dávala nějakou zeleninu?
Promiňte!Ano, už jsem dala dyne a mrkev
- načítám...
- Citovat
- Zmínit