Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Rozhodne. Bez ironie, pokud dítě 100 % nechceš a sperma bylo venku, tak asi není co řešit.
@anupati myslela jsem, že skončilo venku, jakože neskončilo ve mně…
Pokud neskoncilo v tobe tak bud v klidu,ale zase nevis jestli nejaka kapicka v tobe neni.pro jistotu bych radsi uzila postinor.nikdy nevis
@pajule022 Tak já jsem u toho nebyla, bohudík
, takže to nemůžu posuzovat…ale při sexu 2 - 3 hodiny, kondom měl, kondom neměl…nevím, kdy došlo k nějaké ejakulaci, jestli něco částečně už v průběhu… nemáš jistotu? Tak to udělej jednoduše. Mě osobně se stalo, že jsem otěhotněla právě z „kapky štěstí“. Bez dokončené ejakulace, takže jsem si taky myslela, že z toho styku těhotná být nemůžu, taky jsem zvažovala, jestli si raději nejít pro postinor, no a nešla.
Tak hlavně nepíšeš ani jaky den cyklu k tomu došlo. Jsou dny, kdy je riziko těhotenství nepoměrně vyšší.
Chvili kondom mel a pak ne.sperma skoncilo venku.to prasknul???nepises konkretneji…postinor zarucene.priste pouzivej radsi prasky kdyz je kondom fuj ![]()
Jo já si ho jednou vzala, sice asi po 12hodinách ale už se mi tu plazí pul roční princezna
![]()
Taky tomu uplne nerozumim… ale jestli neskoncilo sperma v tobe tak bych si postinor asi nebrala…
@pajule022 MS skončila před týdnem? Noo, já bych si ten Postinor vzala. Kapička lásky nic neříká?
Čím déle ale budeš čekat na reakce na emiminu, tím menší je důvod brát si Postinor, protože jeho účinnost pak klesá.
Uz jsi v lekarne?
Rozhodne vzit a priste vice bystrosti,kdyz ditko neplánujete.Tohle je totiž vyborna cesta se k nemu dostat.
Tak holky už jsem byla v lékárně. Nebudu nic riskovat. Ikdyz už je to 24 hodin, snad to bude fungovat, kdyby mě náhodou oplodnil. ![]()
Pokud mimco neplanujete chrante se.nechapu partnera jeste sunda gumu nezodpovedne!!!
@pajule022 píše:
Tak holky už jsem byla v lékárně. Nebudu nic riskovat. Ikdyz už je to 24 hodin, snad to bude fungovat, kdyby mě náhodou oplodnil.
Muže být pozdě a nemusí, zaleží na ovulaci ![]()