Naše snažení o miminko..

688
25.10.18 21:58

@Nikol25559
Ahojky, moc mě to mrzí a nezoufej :)
Zkus se podívat na Drmek forte, mam poruchu funkce žlutého tělíska, jednou ZT v 11tt, jednou biochemko, předtím vším 6× cysza a byl mi zde doporučen právě Drmek forte, jinka holky si zde chválí čaje p. Mojsizove :)
Jinak nech hlavu čistou, nevím jak dlouho se snažíte, ale zkus se uvolnit :)
Držím moc palečky! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1313
25.10.18 22:01

@Levixka díky moc za radu hned na to vše mrknu, já vím jednou to přijde ale aspoň trošku to čekání popostrcit už zpravnym směrem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
25.10.18 22:05

@Nikol25559 Chápu :) ještě můžeš příteli /manželovi koupit kotvicnik a Macu, Macu můžete oba, ma vliv nejen na reprodultivni hormony, ale celkově klidní tělo a mysl :) nebo manželovi nějaký selzink, pokud by mu nevadilo taky přidat ruku k dílu :) jibak dobrá zpráva je, že se to vůbec povedlo, podruhé to určitě vyjde s dobrým koncem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
25.10.18 22:08

@Levixka paráda děkuji, hned ráno mu to oznamuju :) To já vím no to doufám už by mne to porazilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
25.10.18 22:30

@Nikol25559 Jo anebo si chvalej kapky od značky Energy - Gynex, tak si počti a něco si vyber :) A tfuj tfuj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
13.1.19 13:24

Holky. Ráda bych se podělila o to, jak jsem otěhotněla já protože mi tyto diskuze velmi pomohly a tak to shrnu co jsem se zde naučila :)
Měřit bazální teplotu a to i testy je základ, aby si věděla, kdy máš ovulaci. Snažili jsme se dlouho, ale poslední 3 měsíce jsem do toho šla na plno. Byl půst a před Ovu byl sex a pak každý den. Mimo tohle snažení jsem brala kontryhel do ovulace, čaj Ludmily Mojžíšove +cvičení, femibion ve kterém už kyselina listová je a také GS mamavit, hořčík, vitamín č a mateří kašičku. Manžel jen selzink na spermie. No a po sexu vždy ležet nejlépe do rána a taky pomoct prstíky. Snad jsem někomu pomohla :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí