Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak netlač na pilu
Evidentně na tom dost vysíš, když si na to necháváš vykládat i karty.
Tohle bych Ti napsala i já a to fakt nejsem kartářka. Pokud jsi dle gynekologa zdravá, Tvůj muž má spermie OK, je to pravděpodobné, že těhotenství časem přijde, kor když se na otěhotnění přestaneš tolik soustředit. Mnoho žen Ti potvrdí, že otěhotněly, až když přestaly tlačit na pilu, třeba na dovolené. Tyhle kartářky… ![]()
Mužu se zeptat, tyhle všeobecné nicneříkající plky byly zdarma nebo jsi za ně platila? Protože jestli někdo za tohle platí, tak si asi zařídím vedlejšák a budu si tím přivydělávat o svačinových pauzách.
Dulezite je taky k tomu napsat,jestli se s manzelem o dite snazite,jestli mate za sebou nejaka vysetreni,jak dlouho se snazite,jestli (ne)cekas na kazdou MS a kdyz prijde,tak ji obrecis? Jinak se priklanim k tomu,ze je to plk a napise Ti to kdokoliv
kdyby v tom treba byly zahrnuty nejake informace,ktere nemuze nikdo cizi vedet,tak nereknu,ale tohle? ![]()
@Anonymní píše:
Prosím o anonymitu… Chtěla bych slyšet váš názor na kartářky. Nechala jsem si po internetu ze zvědavosti ukázat karty, kdy bych mohla otěhotnět a vyšlo mi totoMyslíte, ze tomu mám věřit? Nebo radu, jak se zbavit psychického bloku?
Karty ukazují, že děťátko určitě máte
v osudu, jen Vám bohužel v tuto chvíli není souzeno. Ale
nemusíte se bát, do Vašeho života přijde. Vidím zde, že u Vás žádný problém není, ženské orgány máte v pořádku. Je tu
spíše psychický blok, který Vás trápí a velmi Vás tíží. Karty
se přiklánějí k tomu, abyste svou mysl uvolnila, netlačila na
pilu a Vámi kýžený potomek přijde. Důležité je, abyste Vaše
tělo poslouchala a vyhledala odborníky v případě, že se něco
bude dít. Mám tu jedno malé pozor a to, že Vaše těhotenství
bude rizikovější, ale nebojte, porod proběhne v pořádku,
protože bude v dobrých rukou odborníků.
Všeobecné nicneříkající plky, jak tu někdo psal. Jedna známá před asi 7 lety mi v kartách dítě „vyvěštila“. Vzhledem k tomu, že jsem měla partnera, nepoužívali jsme ochranu a byli jsme oba v pořádku zdravotně, tak jsem skutečně otěhotněla
Nebylo to jejím jasnovidectvím.
Klid, karty po internetu fakt nejsou spolehlivý zdroj informaci.
radši napis jak dlouho se snažíte, jestli máš za sebou nějaké vyšetření, jak moc se k tomu upínáš… Psychika je silný vliv, přestaň bláznit s nějakými předpověďmi a na miminko se tolik nesoustřeď, ono když to člověk přestane řešit tak se zadaří spíš, než když je pod tlakem a zkoumá plodné dny, sex na povel apod ![]()
Platila jsem stovku… Snažíme se chvíli, asi sedm měsíců, ale brala jsem cca 12 let prášky a už je mi 31, tak proto se na to asi tolik upinam… Miminko ještě nemám, bývalý přítel nechtěl… Netestuju ovulaci ani nemerim teplotu, milujeme se jak mame chut, je teda pravda, ze vim, kdy mam plodne dny, podle bolesti..ale u kazde ms je mi vždy smutno…
@Anonymní píše:
Platila jsem stovku… Snažíme se chvíli, asi sedm měsíců, ale brala jsem cca 12 let prášky a už je mi 31, tak proto se na to asi tolik upinam… Miminko ještě nemám, bývalý přítel nechtěl… Netestuju ovulaci ani nemerim teplotu, milujeme se jak mame chut, je teda pravda, ze vim, kdy mam plodne dny, podle bolesti..ale u kazde ms je mi vždy smutno…
Měla sis dojít radši na dobré kafe a dort. Otěhotněla jsem bez měření a prostocviků až víc jak po roce v 35. A kartářku jsem k tomu nepotřebovala.
@Celina píše:
přesně tohle mě napadlo
Neuvěřitelné, za co jsou lidi ochotní platit
A pak zakládat diskuze… ![]()
Prosím o anonymitu… Chtěla bych slyšet váš názor na kartářky. Nechala jsem si po internetu ze zvědavosti ukázat karty, kdy bych mohla otěhotnět a vyšlo mi toto
Myslíte, ze tomu mám věřit? Nebo radu, jak se zbavit psychického bloku? 
Karty ukazují, že děťátko určitě máte
v osudu, jen Vám bohužel v tuto chvíli není souzeno. Ale
nemusíte se bát, do Vašeho života přijde. Vidím zde, že u Vás žádný problém není, ženské orgány máte v pořádku. Je tu
spíše psychický blok, který Vás trápí a velmi Vás tíží. Karty
se přiklánějí k tomu, abyste svou mysl uvolnila, netlačila na
pilu a Vámi kýžený potomek přijde. Důležité je, abyste Vaše
tělo poslouchala a vyhledala odborníky v případě, že se něco
bude dít. Mám tu jedno malé pozor a to, že Vaše těhotenství
bude rizikovější, ale nebojte, porod proběhne v pořádku,
protože bude v dobrých rukou odborníků.