Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak zalezi jak mas dlouhe cykly,jak mas dlouhou menstruaci.
Možné je otěhotnět v době ovulace. Par dní před a den po, pokud ma tedy někdo krátký cyklus, pripadne dlouhou lutealni fázi a ovulaci brzy po ms, tak to možné je. A skutečně to tu bylo uz několikrát, stačí si přečíst odpovědi v původních diskuzich.
Já do jedné podobné diskuse nedávno zabrousila a sposta mamin potvrdilo, že to možné je ![]()
Je to možné, spermie v tobě můžou pár dní vydržet a pokud máš ovulaci brzo tak je to docela pravděpodobné ![]()
Po skonceni menstruace hned druhy den jsme s pritelem meli nechraneny sex a dalsi dva dny take… Tak se jen ptám zda-li je to možné
@Janita3 píše:
Já do jedné podobné diskuse nedávno zabrousila a sposta mamin potvrdilo, že to možné je
Záleží, kdy máš ovulaci, bože
Pokud máš menstruaci 7 dní a ovulaci 14. den cyklu, tak ano, můžeš otěhotenět hned po menstruaci.
Taky záleží, jak dlouho MS trvá…
někomu se táhne dlouho, tak může mít klidně vzorových 28 dní… MS včetně špinění poslední dny 9, 10 dní a ovulaci pak má po MS taky za rohem… ![]()
Ale na to si musíš odpovedet sama… Nebo sem napsat víc info o sobě
@EliskaBrozik ![]()
@Kamkam píše:
Taky záleží, jak dlouho MS trvá…někomu se táhne dlouho, tak může mít klidně vzorových 28 dní… MS včetně špinění poslední dny 9, 10 dní a ovulaci pak má po MS taky za rohem…
Ale na to si musíš odpovedet sama… Nebo sem napsat víc info o sobě@EliskaBrozik
MS mam 5 dnů
@EliskaBrozik tak to mas ovulci cca 12 den cyklu,takze muzes otehotnet,jestli jste spolu spali 2 a 4 dny po ms.
Moje sestra takhle otěhotněla den po ms. A to si počítala plodné a neplodné dny ![]()
Já mám třeba cyklus 26 nebo 27 dní a MS klidně i 10 dní, takže pokud bychom počítali 14 dní luteální fáze, můžu v podstatě otěhotnět i ze styku při MS. Na tyto otázky neexistuje univerzální odpověď. Kamarádka, která má cyklus přes 30 dní a MS 4 dny, těžko otěhotní hned po MS. Záleží, jak to máš ty.
Mám cyklus 28 dní. Sex jsem měla čtvrtý den, ovulace byla devátý den. Je z toho krásná holčička. Jak už psaly holky, nezáleží na menstruaci, ale na čase ovulace. Pokud rozestup mezi koncem menzes a ovulací není víc než pět dní, je těhotenství celkem pravděpodobné.