Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Po roce bych poslala manžela na spermiogram a u sebe nechala udělat sledování ovu ultrazvukem. Pak pripadne dalsi postup dle výsledku probrat s lékařem
@Tichošlápek právě jdu od doktora říká že jsem mladá a mám to skoušet dal a když by do ledna nic tak pak by vyšetřit oba tak bych právě chtěl skusit doplněk stravy ale nevím který
doktor mi dal letáček s inofolic
Conceive Plus lubrikacni gel… Nam zafungoval uz 2× hned prvni mesic ![]()
napiš více podrobností… na utz vše v pořádku u dr.? sliznice o.k.? ovulace probíhá? hlídáš plodný hlen? máš pravidelný cyklus? takhel těžko radit…
Ahoj,fertilityblend jsme užívali oba s partnerem po dobu cca 3 měsíce a nebylo to k ničemu. Za mě teda ne ale každý jsme jiný a třeba tobě to pomůže ![]()
@Eule na utz vše ok slznice take v pořádku ovulační testy jsi dělám 2 měsíce teprve první měsíc pozitivní tenhle měsíc ne plodný hlen mám taky někdy to dostanu přesně na den někdy dříve někdy později takže těžko říct
@Sabrus děkuji za odpověď tak asi skusim ten inofolic pro oba a jinak mimčo jse vám už podařilo?
@Anonymní píše:
@Tichošlápek právě jdu od doktora říká že jsem mladá a mám to skoušet dal a když by do ledna nic tak pak by vyšetřit oba tak bych právě chtěl skusit doplněk stravy ale nevím kterýdoktor mi dal letáček s inofolic
Neni Inofolic jen pro zeny?
Jinak vitamin D - asi nejdulezitejsi, materi kasicka, vitamin E.
A v lednu nejpozdeji bych sla do CAR na testy ![]()
@Anonymní píše:
@Sabrus děkuji za odpověď tak asi skusim ten inofolic pro oba a jinak mimčo jse vám už podařilo?
Momentálně jsem 7 den po KETU dvou embryí(umělé oplodnění). Jinak snažíme se skoro 5 let a prozatím jsem nebyla ani jednou těhotná.
Určitě spermiogram.Zabere to chvilku vysledky za hodinku a víte na čem jste.
@blumen ano pardon máte pravdu inofolic pro žení a folandrol pro muže jen co je presne CAR? ![]()
@Anonymní píše:
@blumen ano pardon máte pravdu inofolic pro žení a folandrol pro muže jen co je presne CAR?
Centrum asistovane reprodukce. Tam udelaji vsechny potrebne testy obema. Ale jestli je prvni nutne vysetreni u gynekologa na hormonalni profil a podobne netusim.
@Anonymní píše:
Conceive Plus lubrikacni gel… Nam zafungoval uz 2× hned prvni mesic
Nám nezabral za dva roky ![]()
Dobrý den snažím se už rok o miminko a pořád nic dělám jsi i ovulační test a chtěla jsem se zeptad jestly někdo máte třeba skutečnost s (inofolic nebo fertilityblend) s doplňky stravy? Děkuji za odpovědi