Prosím co je lepší pro přirozené početí?

Anonymní
22.10.18 12:07

Prosím co je lepší pro přirozené početí

Dobrý den snažím se už rok o miminko a pořád nic dělám jsi i ovulační test a chtěla jsem se zeptad jestly někdo máte třeba skutečnost s (inofolic nebo fertilityblend) s doplňky stravy? Děkuji za odpovědi :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
22.10.18 12:16

Po roce bych poslala manžela na spermiogram a u sebe nechala udělat sledování ovu ultrazvukem. Pak pripadne dalsi postup dle výsledku probrat s lékařem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.18 12:33

@Tichošlápek právě jdu od doktora říká že jsem mladá a mám to skoušet dal a když by do ledna nic tak pak by vyšetřit oba tak bych právě chtěl skusit doplněk stravy ale nevím který :think: doktor mi dal letáček s inofolic

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.18 12:35

Conceive Plus lubrikacni gel… Nam zafungoval uz 2× hned prvni mesic :palec:

• Citovat
  • Upravit
1415
22.10.18 12:56

napiš více podrobností… na utz vše v pořádku u dr.? sliznice o.k.? ovulace probíhá? hlídáš plodný hlen? máš pravidelný cyklus? takhel těžko radit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
22.10.18 12:56

Ahoj,fertilityblend jsme užívali oba s partnerem po dobu cca 3 měsíce a nebylo to k ničemu. Za mě teda ne ale každý jsme jiný a třeba tobě to pomůže ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.18 13:03

@Eule na utz vše ok slznice take v pořádku ovulační testy jsi dělám 2 měsíce teprve první měsíc pozitivní tenhle měsíc ne plodný hlen mám taky někdy to dostanu přesně na den někdy dříve někdy později takže těžko říct

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.18 13:05

@Sabrus děkuji za odpověď tak asi skusim ten inofolic pro oba a jinak mimčo jse vám už podařilo?

• Citovat
  • Upravit
85403
22.10.18 13:09
@Anonymní píše:
@Tichošlápek právě jdu od doktora říká že jsem mladá a mám to skoušet dal a když by do ledna nic tak pak by vyšetřit oba tak bych právě chtěl skusit doplněk stravy ale nevím který :think: doktor mi dal letáček s inofolic

Neni Inofolic jen pro zeny?
Jinak vitamin D - asi nejdulezitejsi, materi kasicka, vitamin E.

A v lednu nejpozdeji bych sla do CAR na testy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
22.10.18 13:11
@Anonymní píše:
@Sabrus děkuji za odpověď tak asi skusim ten inofolic pro oba a jinak mimčo jse vám už podařilo?

Momentálně jsem 7 den po KETU dvou embryí(umělé oplodnění). Jinak snažíme se skoro 5 let a prozatím jsem nebyla ani jednou těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.18 13:18

@Sabrus tak doufám že jse zadařilo :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1850
22.10.18 13:18

Určitě spermiogram.Zabere to chvilku vysledky za hodinku a víte na čem jste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.18 13:23

@blumen ano pardon máte pravdu inofolic pro žení a folandrol pro muže jen co je presne CAR? :think:

• Citovat
  • Upravit
85403
22.10.18 13:47
@Anonymní píše:
@blumen ano pardon máte pravdu inofolic pro žení a folandrol pro muže jen co je presne CAR? :think:

Centrum asistovane reprodukce. Tam udelaji vsechny potrebne testy obema. Ale jestli je prvni nutne vysetreni u gynekologa na hormonalni profil a podobne netusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
22.10.18 13:50
@Anonymní píše:
Conceive Plus lubrikacni gel… Nam zafungoval uz 2× hned prvni mesic :palec:

Nám nezabral za dva roky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek