Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucinka2209 me dala ovitrelle v pondeli a rekla snazit se hlavne v utery, snazili jsme se do ct a mela jsem i poz tt kazdopadne to nedopadlo. Takze den po injekci ![]()
@zuz1206 to mě mrzí,že to nedopadlo ![]()
Každopádně děkuji za odpověď,snad to klapne, snažíme se už 16 měsíců. Jsem z toho na prášky už..
@Lucinka2209 nedivim se ti a rozumim ti.. my 10 a poprve me dala ovitrelle a fakt jsem mela ovulku atd a vse, v patek jeste poz tt a dneska uz bily, cekam na menses a dalsi kolo! Drzim palce!!!!
mas poprve ovitrelle? Ted uz jen cekat!
@Lucinka2209 já dostala ovitrelle v pátek 7:05 a řekl snažit se v sobotu kolem 19hod. Snaha byla a nevyšlo to. Ale mně nepomohl ovitrelle ani jednou ani pregnyll
@zuz1206 jojo poprvé, mám PCO syndrom. Říkali jsme si,že pokud to nevyjde tak bychom zkusily IUI.
@Lucinka2209 me jedna dr rekla ze mam pco a druha ze ne.. ja jsem 5 mesic na clostiku takze mam posledni pokus a pak car.. nebudu cekat dal… @lachtanice86 a co ti pomohlo?
@zuz1206 5 měsíců na clostíku, nám řekli,že Clostík jde jen na 3 cykly a pak musí být 3 měsíční pauza
tak ti nevím ,každý říká něco jiného..
@zuz1206 a nechces ten dalsi clostik spojit uz treba v CAR s IUI? Jak moc te pri uzivani Dr.hlida?
@Lucinka2209 hele me rekla dr ze pauza byt nemusi ze to co je psano v pribalovem letaku je prp nekoho kdo neni hlidan dr, ja snasim clostik dobre takze znam i pripady co jedou vice po sobe… a uplne mam rady ty nazory jak nekdo napise fuj hormony hnus.. super, rada bych mela ovulku po bylinkach holt to nejde…
Ja uz jsem objednana do caru na 27.11 driv nemeli termin…
@zuz1206 Aha,tak to jsem nevěděla,já mám tedy clostik i Ovitrelle první cyklus,tak uvidíme,folikul byl 18 mm,tak snad se poštěstí ![]()
@Lucinka2209 snažili jsme se téměř 3roky a 5× nevydarene těhotenství, operace, léčba endometriozy @zuz1206 vyšlo to až v měsíci kdy jsme odmítli všechny hormony a já nebrala vitamíny. Nic. Teď jsem 35tt.
@lachtanice86 to je super!!! Ja prave byla i v unoru na laparce kvuli bolestem bricha a nic mi nenasli, vse krasne pruchozi a normalnich velikosti.. takze mi asi hapruji hormony jelikoz od te doby co beru proveru na upravu me nic neboli.. strasne toto cekani, zitra napisu dr ze mi vysel neg tt a co dal, jak dlouho cekat na menses… ![]()
@zuz1206 laparky mám za sebou 3. Nejhorší bylo že nikdo nevěděl. Ale jeatli ti po laparce řekli že vše ok tak to je dobrý. A jinak testy už máš hotové? Chlap spermio?
Ovitrelle ve čtvrtek ráno, sex čtvrtek večer a pátek večer. Jsem 33tt ![]()