Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj 🙋 jsem tu úplný nováček chtěla jsem se zeptat dostala jsem poprvé ovitrelle dnes čtvrtek.. po 10 hodině ráno jsem si to pichla. Snažit se mám prý v pátek večer a pak opakovaně.. Tak jestli čekat radši až na ten pátek večer nebo zkusit dříve..
Dle vel foliku, jak byl velky?
Ahoj, včera ve 12:15 mi byla pichnuta 2× ovitrelle, kdy nejlíp mít sex prosím? Byl včera kolem 16:30. Děkuji za odpověď ![]()
Ahoj, poradíte kdy naplánovat sex? Vcera po 23h jsem si pichla ovitrelle, protoze ve stredu jsem mela na UZ 15mm folikul. Doktorka mi rekla ze se mame snazit 36h po injekci (nedele rano), ale vsude spis nachazim, ze se mame snazit do tech 36h
Napadlo me jestli to nerekla protoze mame malo a morfologicky ne uplne nejlepsich spermii a ty je mozna potreba mit opravdu cerstve? Kdy byste na to vlitly? ![]()
@amelye ja bych to zkusila určitě už dnes a zítra, spermie by měli nějaký čas vydržet
Ahoj 🙋 jsem tu úplný nováček chtěla jsem se zeptat dostala jsem poprvé ovitrelle dnes čtvrtek.. po 10 hodině ráno jsem si to pichla. Snažit se mám prý v pátek večer a pak opakovaně.. Tak jestli čekat radši až na ten pátek večer nebo zkusit dříve..